mna pritahuje ked rozumie dievca kvantovej mechanike, hraje rpgcka, cita ASOIAF alebo aspon pozera game of thrones, vie po rusky a dava deadlift aspon 100kg
bonus je ked pocuva hardkor, je veganka a robi bjj
ja síce nie som chlapec, ale som starší, skúsenejší ročník...
chlapci neznášajú, keď je dievča afektované, keď sa snaží byť príliš dokonalá, priam nedosiahnuteľná. taká chlapca a jeho pomoc a oporu nepotrebuje. dievča má byť dievčaťom - teda je milá, citlivá, príjemná spoločníčka, čo sa veľa smeje a málo sťažuje. sťažnosti si nechaj pre kamošky. tiež musíš poznať svoju hodnotu a vážiť si samú seba. teda vedieť sa aj ospravedlniť napríklad, priznať chybu, ale tiež nie robiť zo seba handru a šaša. nenechaj sa zlákať tým, že iné dievčatá to a to. keď sa ty na to necítiš, tak to nerob.
@nenay Ach. No dobre, ved ja viem co povedal Feynman. Myslel som to skor tak, ze sa o to zaujima. Ved ja tiez nestudujem fyziku, ale keby ma o tom nieco naucila tak by som bol len rad! Da sa to substituovat aj za nejake programovacie veci, ja som flexibilny
@kitty7 "príjemná spoločníčka, čo sa veľa smeje a málo sťažuje" zrejme si to nemyslela tak, ale mne hned napadlo 90% dievcat, ktore sa vkuse na kazdom jednom slove smeju co chlapec povie a nedaju dokopy jednu suvislu vetu. ale k veci, ked niekto chce zaujat chlapca kratkodobo tak ok, staci sa asi spravat tak ako pises ty, ale ja sa vacsinou nechodim "stazovat kamoskam". ked uz sa niekomu niekto lubi a maju si medzi sebou nieco vybudovat, tak by to (podla mna) nemalo byt postavene na plytkych rozhovoroch a dievca by sa nemalo bat, ze ked ju nieco zrovna trapi a postazuje sa, odplasi chlapca. neviem, ta tvoja definicia, mi to pride take... blbe, plytke
@nicolkaa "príjemnou spoločníčkou" som práve chcela povedať to, že to nemá byť hlúpa husa, ale že sa s ňou dá normálne pokecať, prekecať kľudne celý večer a človek má potom pocit ľahkosti a dobrú náladu...
čo sa týka sťažovania sa, samozrejme sa treba partnerovi zveriť s tým, čo nás trápi, ale keď sa dievča len sťažuje a sťažuje a nič iné len sťažuje, na kamošky, rodičov, učiteľov... je to otravné. chalan na dievča bude nechápavo pozerať, prečo o tom hovorí a nič s tým nerobí.
@n0win0u ja som jedna z tých holiek, čo vyrástla medzi samými chalanmi, prežívala s nimi všetky nové aj staré lásky, radila im ako babu zbaliť či ako si ju udržať... alebo prečo sa s ňou rozísť. videla som veľa mužských sĺz, hnevu... počula množstvo názorov na baby a hlavne ja sama vidím, kedy a čím som si chlapov dokázala získať či odohnať. tvoj nesúhlas je bezpredmetný a tvoje vyjadrovanie úbohé.
@20 ja som skoro zabudla na to, že na birdz sa nerobia psychotesty a tak sa tu nájde kopec polointeligentných opíc, čo musia vyrývať, lebo asi v reálnom živote robia hovno alebo len sú hovno, ťažko povedať. škoda, že sa mi zatiaľ nepodarilo natrafiť na nejaké fórum, kde by chodili otvorení, vyrovnaní ľudia, čo si chcú pokecať a nie trollovať.
Ked nepije a neduchci tie kokotiny smrdlave nikotínové.
Ked a vie obliecť jak herečka a nerobí jej problem obliecť si xxxl tepláky bundu čižmy a zajebať sa v blate,
Nech nehreší jak ja a vie dobre variť !!!
A nech nerieši tie pičoviny ako tie nakupné pipky...
A keď niečo chce nech mi to nepovie a nebude furt trepať "však mi nič nieje" a tvariť sa spuchlo ..
@kitty7 ja by som sa tak pozerala aj keby mne take rozprava kamaratka. takto definovat vhodne dievcenske spravanie je velmi, hm, akoby tvoje spektrum chapania medziludskych vztahov bolo velmi male ja som sa vzdy spravala podla toho ako to citim a bud to chlapca zaujalo alebo nie. ked raz dievca rado nadava na vsetko okolo seba napriklad, je divne na zaciatku mozneho vztahu zakryvat "zle vlastnosti", malo by byt normalne bez ohladu na pohlavie spravat sa tak ako to clovek citi a nie aby niekoho zaujal na pretvarku v podstate
možno by stačilo nebyť hneď tak vzťahovačná.
pretože si ma celkom pourážala na základe okopírovania tvojej vety, podľa ktorej si zistila, aký som človek, čo robím, ako sa správam, čo som dosiahla, aké mám iq, či iné q a blá.
podľa mňa to čo @5 , čo ma dosť serie, pretože opak chlapov vo väčšine prípadov odpudzuje a ja som super parťák na pivo a niekedy sa cítim ako linka dôvery /mám rátať chlapov ktorí sa mi rozplakali?/ a žiadny chlap to nevie oceniť Nie, klamem, berú ma za chlapa /minule som mala takto rozbitú ruku keď mi kamoš dal omylom takú päsťovku, že som myslela, že tú ruku už nemám /
@nicolkaa tak ja si myslím, že som písala hodne všeobecne a nenapísala som nič, čo nie je pre ženu prirodzené. my baby máme skôr tendenciu vidieť to negatívne a je to pre nás nebezpečné, keď sa nám nedarí, ľahko tomu môžeme prepadnúť (a najmä v puberte, preto som to spomenula). samozrejme treba byť sama sebou, ale určité veci je lepšie riešiť proste s kamarátkami a nie s partnerom. chalani to predsa majú rovnako, ja som napríklad rada, že frajer má kamarátov, na ktorých sa môže spoľahnúť, nie vždy a nie so všetkým mu viem pomôcť ja.
@elemia rypnúť do niekoho a potom sa tváriť akože ja nič, ja muzikant... keby raz, ale pravidelne... keď sa hanbíš za to, že som ti nesympatická, tak na moje komenty, ktoré ani nie sú adresované tebe proste nereaguj a vybavené. ja ťa tiež spolu s x ďalšími birdzákmi, ktorých nemusím proste neriešim, nemám tú potrebu.
Chlapci majú radi, keď je dievča sama sebou..
jednoducho sa na nič sa nehraj. keď rada spievaš v aute spievaj, keď máš chuť nadávať nadávaj..
Aj tak po čase dotyčný príde na to, aká naozaj si, tak na čo sa zbytočne hrať na niekoho iného.
Buď taká aká si, buď sa mu zapáčiš, alebo to jednoducho nie je ten pravý.. ak bude, tak ťa bude mať rád či už budeš sem tam fňukať nad svojimi problémami, alebo sa budeš stále smiať, alebo hocičo.. hádam chápeš čo ti tým chcem povedať. good luck
@kitty7 ja som zas toho nazoru, ze je pre mna vztah to najviac a hovorime si uplne kazdu jednu blbost co ma napadne a nepotrebujem nic hovorit kamkam, bavim sa s nimi len lebo ich mam tiez velmi rada c: mame iny pohlad proste, whatevs
@kitty7 V týchto veciach som stále súhlasil túto so slečnou vo fórach A ani teraz to nebude inak....proste mňa nezaujímajú tie ženské picoviny kabelky,make up,ktorá Kamoska je aká pica atď....drbnute témy...proste sa chcem baviť O reálnych problémoch,zážitkoch,filmoch,seriáloch,autách atď. Tie čisto ženské témy si nechaj pre kamosky,nás to nezaujíma.To že prikyvujeme A počúvame neznamená že nás to zaujíma.
Taktiež tie sťažnosti ako napísala.Muži sú väčšinou racionálne zmyslajuci A keď mu povis problém,povie ti konštruktívnu kritiku...kde to vzniklo A ako to riešiť...A buď to prijmes abo ne,to že nad tým furt vyplakavas nám lezie na nervy..
Nemám rád ženy čo sa hrajú hry s mužmi ako nemajú čas,nedvihaju schválne... Keď máš záujem- prejav ho A nevymyslaj kktin.
Hlavne žena má byť žeNou. Mám V robote ženy čo pôsobia strašne mužsky vyjadrovanim,nevedia nič milo povedať len sú furt nasrate pice A si myslia že svet je tu kvôli nim.
A muži nemajú radi ženy čo nadávajú.To je dosť dôležité.
Každému sa páči iné, toto nie je fórum kde by existovala nejaká "správna" odpoveď. Preto nerozumie ako tam hore môžete na seba takto navzájom kydať kvôli tomu, že niekto vyjadrí svoj názor... :ehm:
správne dievča sa nebude snažiť rôzne ohýbať a prispôsobovať, či meniť, aby sa niekomu zapáčila. správne dievča sa venuje tomu, čo má rado, oblieka sa, ako sa jej páči, rozvíja svoje záľuby a presvedčenia, a keď jej niekto vstúpi do života, zamyslí sa, či je pre ňu dosť dobrý ten chlapec, nie nad tým, čo môže zmeniť ona, aby sa mu zdala dosť dobrá...
@kitty7 seriózne niekoho nazveš hovnom a polointeligentnou opicou len za to, že sa zasmial na jednej vete? (nereagovala by som na teba absolútne vobec, tvoje múdrosti sú mi u prdele, ale urážaš moju priateľku a to ma celkom sere)
vlastne nie jebnutých, možno ste v reálnom živote celkom pohodoví ľudia... ... každý tu aj tak kope za seba, ľudí je na svete strašne veľa a každý funguje na úplne inej frekvencii, čiže v týchto názoroch nevidím žiadnu relevanciu...správne dievča neexistuje, správne dievča stojí na každom rohu...
suhlas s @5
hlavne nebud naladova - lebo to je 99 % zien co poznam, cize isto vyniknes a chlapci to uvitaju a este ked si trosku geek tak uz to mas uplne vyhrate!
Aby bolo kompatibilne a komplementarne ku chlapovi....ked chces nagelovaneho kktka s nausnickou nehraj to na inteligenciu a slusnost, ale na kozy,rit, picu a lahky sex
@matwejo zvaranie bohuzial nepatri medzi moje dovednosti, ale viem to vykompenzovat prikladnym sparovanim. verim, ze aj to nenecha tvoj pyj chladnym ...
ach ľudia... rýpete, zosmiešňujete a potom sa čudujete, že má niekto na vás dosť škaredý názor... škoda reči.
@jurito mňa to tiež až tak nefascinuje keď mi porozpráva, aké cviky cvičili s kamošmi v posilke. nemôžem ho donútiť, aby ho bavili tie isté veci, ako mňa a samozrejme aj naopak. s tými sťažnosťami som to myslela aj všeobecnejšie ako celkový pohľad na svet. samozrejme, že sa občas potrebuje každý na niečo posťažovať, hlavne keď je toho na neho veľa, ale keď je toho priveľa môže potenciálny partner nadobudnúť pocit, že je slečna príliš negatívna, nevie sa uvoľniť, hodiť problémy za hlavu a mať nadhľad... pritom v tom partnerskom vzťahu by to práve malo byť v rámci možností čo najviac o tom - byť spolu, užívať si to a nerozmýšľať nad takými tými drobnými každodennými problémami v škole, práci... na to sú tu kamaráti.
@atom12 myslim si ze, dnes sa dievca moze spravat ako chce a kazdy si ju bude vsimat takze o to sa nemusis vobec bat .... Takze podla mna najlepsie spravis ked sa budes spravat tak ako to citis
Nie som chlapec, ale keď som sa spýtala môjho chalana, nech povie aké je pre neho ideálne dievča, nehľadiac na mňa povedal tieto veci:
Mala by byť zlatá, sebavedomá, robiť dobrú fajku, ľúbiť jedlo, mala by mať rada šport, trošku hanblivá ale nie príliš, mala by chcieť rodinu, lebo ja ju chcem ...
Sebavedomo tvrdím, že splňujem asi všetko okrem toho športu Pre každého je ideál niečo iné, no.
@atom12 jednoducho ho chyť za čuráka, stačí aj cez rifle, a ver mi že si ťa všimne, a ked sa mu tam trochu viac pohrabeš tak sa v momente do Teba zalúbi.
učinnosť 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
bonus je ked pocuva hardkor, je veganka a robi bjj
chlapci neznášajú, keď je dievča afektované, keď sa snaží byť príliš dokonalá, priam nedosiahnuteľná. taká chlapca a jeho pomoc a oporu nepotrebuje. dievča má byť dievčaťom - teda je milá, citlivá, príjemná spoločníčka, čo sa veľa smeje a málo sťažuje. sťažnosti si nechaj pre kamošky. tiež musíš poznať svoju hodnotu a vážiť si samú seba. teda vedieť sa aj ospravedlniť napríklad, priznať chybu, ale tiež nie robiť zo seba handru a šaša. nenechaj sa zlákať tým, že iné dievčatá to a to. keď sa ty na to necítiš, tak to nerob.
tak veľa šťastia
aj samotny nazor, ze dievca ma byt take a take a potrebuje takeho a takeho je vskutku zaujimavy pohlad...(citaj picovina)
som už aj zabudla na tototutok!
Boze, tolko super bab tu je? Moja viera v ludstvo je obnovena
a paci sa mi ked zenska nejak rozumie technickym veciam
ale vseobecne ked ma nadsenie pre nieco co ju bavi a venuje sa tomu
nie len take tapanie skola fejsbucik kavicka
ked sa s nou da rozpravat neboji sa povedat mi cokolvek a nemusim sa ja bat jej povedat cokolvek
ked to nie je len taka povrchna opica
čo sa týka sťažovania sa, samozrejme sa treba partnerovi zveriť s tým, čo nás trápi, ale keď sa dievča len sťažuje a sťažuje a nič iné len sťažuje, na kamošky, rodičov, učiteľov... je to otravné. chalan na dievča bude nechápavo pozerať, prečo o tom hovorí a nič s tým nerobí.
@n0win0u ja som jedna z tých holiek, čo vyrástla medzi samými chalanmi, prežívala s nimi všetky nové aj staré lásky, radila im ako babu zbaliť či ako si ju udržať... alebo prečo sa s ňou rozísť. videla som veľa mužských sĺz, hnevu... počula množstvo názorov na baby a hlavne ja sama vidím, kedy a čím som si chlapov dokázala získať či odohnať. tvoj nesúhlas je bezpredmetný a tvoje vyjadrovanie úbohé.
Ked a vie obliecť jak herečka a nerobí jej problem obliecť si xxxl tepláky bundu čižmy a zajebať sa v blate,
Nech nehreší jak ja a vie dobre variť !!!
A nech nerieši tie pičoviny ako tie nakupné pipky...
A keď niečo chce nech mi to nepovie a nebude furt trepať "však mi nič nieje" a tvariť sa spuchlo ..
mama mia...
možno by stačilo nebyť hneď tak vzťahovačná.
pretože si ma celkom pourážala na základe okopírovania tvojej vety, podľa ktorej si zistila, aký som človek, čo robím, ako sa správam, čo som dosiahla, aké mám iq, či iné q a blá.
azda tu máme ďalšieho nadčloveka? :letim:
@elemia rypnúť do niekoho a potom sa tváriť akože ja nič, ja muzikant... keby raz, ale pravidelne... keď sa hanbíš za to, že som ti nesympatická, tak na moje komenty, ktoré ani nie sú adresované tebe proste nereaguj a vybavené. ja ťa tiež spolu s x ďalšími birdzákmi, ktorých nemusím proste neriešim, nemám tú potrebu.
Chlapci majú radi, keď je dievča sama sebou..
jednoducho sa na nič sa nehraj. keď rada spievaš v aute spievaj, keď máš chuť nadávať nadávaj..
Aj tak po čase dotyčný príde na to, aká naozaj si, tak na čo sa zbytočne hrať na niekoho iného.
Buď taká aká si, buď sa mu zapáčiš, alebo to jednoducho nie je ten pravý.. ak bude, tak ťa bude mať rád či už budeš sem tam fňukať nad svojimi problémami, alebo sa budeš stále smiať, alebo hocičo.. hádam chápeš čo ti tým chcem povedať. good luck
preto som ťa ani neoznačila, ale označila som len koment.
lol, prestaň fakt. O__o
toto je prilis subjektivne na to, aby sa to mohlo takto prezentovat, aspon pre mna, a teda vidim, ze viac ludi sa na tom bavi.
Taktiež tie sťažnosti ako napísala.Muži sú väčšinou racionálne zmyslajuci A keď mu povis problém,povie ti konštruktívnu kritiku...kde to vzniklo A ako to riešiť...A buď to prijmes abo ne,to že nad tým furt vyplakavas nám lezie na nervy..
Nemám rád ženy čo sa hrajú hry s mužmi ako nemajú čas,nedvihaju schválne... Keď máš záujem- prejav ho A nevymyslaj kktin.
Hlavne žena má byť žeNou. Mám V robote ženy čo pôsobia strašne mužsky vyjadrovanim,nevedia nič milo povedať len sú furt nasrate pice A si myslia že svet je tu kvôli nim.
A muži nemajú radi ženy čo nadávajú.To je dosť dôležité.
Omg
Ano...my urcujeme co je spravne a nespravne
O.o
mňa najviac pritiahne otvorenosť a úprimnosť, inteligencia a taká dospelá rozvážnosť a sebakontrola so zdravou sebareflexiou
a k tej otvorenosti patrí hlavne nezaujatosť a všeobecná tolerancia
@59 double lol
hlavne nebud naladova - lebo to je 99 % zien co poznam, cize isto vyniknes a chlapci to uvitaju a este ked si trosku geek tak uz to mas uplne vyhrate!
takze vlastne chces rusku vegansku vzprieracku co studuje jadrovu fyziku so zalubou vo felacii,
k teme: nepytaj sa debilina "aby som sa pacila", musis byt sama sebou a ono to pride ... kazdy ma iny vkus
@morphine
@narrator tebe to stacilo?
@jurito mňa to tiež až tak nefascinuje keď mi porozpráva, aké cviky cvičili s kamošmi v posilke. nemôžem ho donútiť, aby ho bavili tie isté veci, ako mňa a samozrejme aj naopak. s tými sťažnosťami som to myslela aj všeobecnejšie ako celkový pohľad na svet. samozrejme, že sa občas potrebuje každý na niečo posťažovať, hlavne keď je toho na neho veľa, ale keď je toho priveľa môže potenciálny partner nadobudnúť pocit, že je slečna príliš negatívna, nevie sa uvoľniť, hodiť problémy za hlavu a mať nadhľad... pritom v tom partnerskom vzťahu by to práve malo byť v rámci možností čo najviac o tom - byť spolu, užívať si to a nerozmýšľať nad takými tými drobnými každodennými problémami v škole, práci... na to sú tu kamaráti.
Mala by byť zlatá, sebavedomá, robiť dobrú fajku, ľúbiť jedlo, mala by mať rada šport, trošku hanblivá ale nie príliš, mala by chcieť rodinu, lebo ja ju chcem ...
Sebavedomo tvrdím, že splňujem asi všetko okrem toho športu Pre každého je ideál niečo iné, no.
učinnosť 100%
teda prirodzené správanie, prirodzené vlasy, prirodzené oči atď..
ale tak neznamená to, že keď príde nalíčená že poviem iď het