@dandybrendy chcela som ti napísať len mi akosi nejde poslať správu ja som si to pozeral cez EXAM nám dávali aj kódy , tam ti potom všetko vybehnem, percentuálne umiestnenie aj všetko
to je už dávno na precvičenie si kúp knižku kde sú testy
len prosím neberte kompáro moc vážne.
Ja ako dievča čo malo prihlaškuna gympel som mala kompáro zo Sj na 40%, tak ma poslali do kelu že si mam zmeniť prihlášku, lebo že monitor dám ešte horšie.No a nakoniec som mala monitor na 96%
oh god whyyy ???? ... povedz mi naco su ti vysledky kompara ? ved tak ide len o to čo vieš ty .. proste sa len preveríš a pripravíš na monitor. To nieje písomka.
@zuzanla vážne? Neviem, kde žiješ, no ale tak veď si skús pozrieť na stránke. Asi by tam potom neboli odpovede, keby sa nepísalo Dobre viem, čo som písala a čo nie, takže buď si robíte srandu, alebo ste mierne pomimo, ale to nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aneb,na Exam-e to určite bude
@sponkabob precvičiť si to treba. Najmä keď tam budú teraz v tomto monitore podobné hlúposti ako na kompare- čítanie s porozumením.
len prosím neberte kompáro moc vážne.
Ja ako dievča čo malo prihlaškuna gympel som mala kompáro zo Sj na 40%, tak ma poslali do kelu že si mam zmeniť prihlášku, lebo že monitor dám ešte horšie.No a nakoniec som mala monitor na 96%
že logická
boha kedy si to stihla napísať? dievča si asi jediná na slovensku ktorá písala tohtoročné deviatacké komparo