ťažko povedať čo je za týmto efektom a ani nemusí ísť o pocit že sa mi vôbec nedarí ...ale o pocit že sa mi nedarí tak akoby som chcel a ako vidím alebo vnímam že sa darí iným ...
podstatné je ale to že človek má čo potrebuje a nežije nepríjemne alebo znehodnotene, o to ide nie ? o nič iné, všetky ostatné ,,potreby,, sú len ,,nad potreby,, a sú zbytočné pre život, sú len nejakým našim luxusným meračom kvality ale pritom sa jedná len a len o kvantitu ktorá nie vždy kvalitná býva, ale to veľa ľudí nevidí alebo nechce vidieť ... nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
podstatné je ale to že človek má čo potrebuje a nežije nepríjemne alebo znehodnotene, o to ide nie ? o nič iné, všetky ostatné ,,potreby,, sú len ,,nad potreby,, a sú zbytočné pre život, sú len nejakým našim luxusným meračom kvality ale pritom sa jedná len a len o kvantitu ktorá nie vždy kvalitná býva, ale to veľa ľudí nevidí alebo nechce vidieť ... nevie