Spravodlivosť: zdá sa vám že je ny slovensku dostatočná spravodlivosť? že úrady ako napríklad polícia konajú spravodlivo alebo skorej si mislíte že v sr je nespravodlivosť a policajti a iní uradníci konaju skorej podla nálady?? máte zlé skúsenosti s postu
Úplná spravodlivosť a objektivita existovať ani nemôžu, všetko je postavené na subjektívnom názore a vôli, rozhodnutí jednotlivca (v lepšom prípade prihliadajúc aj na právoplatné zákony)
Spravodlivost je tu asi taka, ze vrah pri dobrom pravnikovi vyviazne s 9 rokmi a decko, ktoremu najdu v taske vrecko marihuany so 7.
A co sa vobec rozculovat.... spravodlivost neexistuje.... kto si ako spravi, tak ma, to je cele, ci zijeme na Ukrajine, v Rumunsku alebo na Slovensku je to uplne jedno..... To najlepsie, co moze clovek pre seba urobit, je nemat s policiou nic docinenia.
Co sa tyka uradov, tie su prespikovane birokraciou a clovek sa doooost nacaka kym nieco vybavia.
Taktiez jedine doporucenie: Co najmenej ich potrebovat.
v SR ani nahodou neni dostatocna spravodlivost , tu totiz neni ziadna , sudcovia , pravnici aj s Harabinom su hajzli tak skorumpovany ze obcas sa asi tomu aj sami divia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A co sa vobec rozculovat.... spravodlivost neexistuje.... kto si ako spravi, tak ma, to je cele, ci zijeme na Ukrajine, v Rumunsku alebo na Slovensku je to uplne jedno..... To najlepsie, co moze clovek pre seba urobit, je nemat s policiou nic docinenia.
Co sa tyka uradov, tie su prespikovane birokraciou a clovek sa doooost nacaka kym nieco vybavia.
Taktiez jedine doporucenie: Co najmenej ich potrebovat.
ja radsej na to nic nenapisem.
Divoky zapad to chce. Co nedokaze ovplyvnit zakon k lepsiemu, to treba zastrelit, alebo obesit.
A zakon by mal byt v tomto stranou.
Aj tak zakony niesu ucinne, a ak su problem je v ich uplatneni a presadzovani v praxi.