Včera som sa zúčastnil jedného konkurzu do zamestnanie. Bolo tam asi 20 ľudí, dokonca pár vysokoškolákov a šéf si vyberal dvoch ľudí. A kto to nevyhral? Jedna z tých dvoch, čo išli do druhého kola bola vysoká prsnata slečna, mal som možnosť s ňou prehodiť
no asi to tak uz chodi...ale ja verim ze koniec koncov je to spravodlive. zatial co ona kozata slecna bude cely zivot nejakou asistentkou a nebudu ju brat vazne, inteligentny a vzdelany clovek sa nakoniec presadi a ma sancu sa casom dostat na vyssie pozicie alebo si zalozit vlastny biznis
no život je sviňa.. tak to žiaľ chodí slušný a inteligentný človek má malú šancu sa presadiť.. kto je vychcaný prešpekulovaný a má kurva povahu tak má ooveľa vyššie šance..
@Petika slovaci su debilizovany narod ... zamestnavatelia beru zamestnancov podla vysky dosiahnuteho studia a celkovo maximalne seru na skutocne zrucnosti cloveka ktori nemusi mat napr diplom ale vie o danej veci nespocetne viac ako taky zasraty vysokoskolak ... tak isto to je aj s tym ze radsej vezme sekretarku co ma 4 kozy a bude ju tam davat kazdy den akoby mal zobrat cloveka ktoreho mu fakt treba ... to nesu kraviny to je fakt - VITAJ NA SLOVENSKU a ked sa chces v zivote uplatnit tak z tadialto utekaj cim rychlejsie sa da !!!
@dconan ale prosim ta nebud hystericky. zijem v cechach a priatel si uz pochodil po roznych konkurzoch /je to cech, takze ziadne narodnostne utlacanie sa nekona/ ma titul a ma aj skusenosti..a ver, ze aj tu to chodi rovnako..
rovnako brat zil isty cas v Irsku..a stretol sa s tym.. vsade to je tak i onak..takze sa zdrz prosim ta takych kecov...
@Petika o narodnostnom utlacani som nenapisal ani slovo ... btw. ked som pisal ze ma ist prec do zahranicia urcite som nemyslel susedne cechy ... a urcite to takto vsade nieje ... len tebe sa to tak zda ... a inac myslis si ze je to tu takto spravne ? ze sa vsetko hodnoti podla nepodstatnych veci a tie skutocne podstatne idu stranou ? je to svinstvo toto co sa tu robi a takemu zamestnavatelovi mozem nasrat, pretoze on ma nieje hoden.
@dconan taaakze..ja som to narodnostne utlacanie iba podotkla..lebo samozrejme moze sa stat ze ta neprijmu niekam lebo si slovak..ale to bola iba taka poznamka
moje tvrdenie sa opiera o skutocné poznanie s ktorym som sa stretla.
ale nesuhlasim s tym.. avsak nieje na mne urcovat ci je to spravne , lebo spravnost je relativna a to co je pre zamestnavatela spravne sa tebe moze zdat nepsravne. a myslim, ze ked si niekto vyberie sekretarku a je pekna, tak hej, vybral si ju pre krasu a vlastne reprezentuje-ale nemoze byt zase uplne vypatlana-tomu neverim.
to mas ako v skole. bez prijimaciek brali na strednu samych jednickarov, ale nikoho nezaujimalo ze ti dvojkari su sikovnejsi. je to nespravodlive ale koniec koncov vzdy sa ti sikovnejsi ukazu
ja som sa napriklad stretla s takou ponukou, kde brali baby ale mali taku podmienku, ze musia mat konfekčnu velkost 36-38, co na tom, ze niekto so 40kou by tu pracu odiedol lepsie..
a je to nespravodlive.ale co narobis..
kazdopadne nesuhlasim s generalizovanim tohoto problemu iba na Slovensko
suhlasim z @dconan lebo sam vydim, ake su tie "herecky" v obchodoch blbe.
k tomu musim aj povedat ze slovaci niesu tak tolerantnii ako napr. nemci .
ps. este ma napada ten debilitizmus poniektorich ludii na slovensku, co si myslia ze ked niekto po skoncenii skoly odide napr. do NEW YORKU a bude tam zit napr. 20 rokou, ( samozrejme aj z trvalim pobitom a obcianstvom tam) ze nebude NEW YORCAN a American, ale janko z dolnej hornej zo slovenska. to je asi vseobecne rozsirenii BLUD ludii na slovensku. lebo v skutocnosti uz bude NEW Yorcan a american. a nie slovak(aj ked zo slovenskim povodom).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(nie je to moj pripad nastastie)
Vieš kolko majtelov prestižnych firiem si teraz dorába vysokú školu ? (externé študium)
aj keď v čase krízy by sa mal entertainment v pracovnom čase skôr obmedzovať
aj u nas sa to parkrat stalo...
Je logické, že na nejaké sekretárske práce a papierovačky si šéf vyberie kozatú slečnu a nie chlapa.
kazdopadne zalezi od toho aka to bola pozicia..niekedy staci ked clovek reprezentuje a ostatne sa da nejako doucit/doriesit
a @dconan prosim ta netrep kraviny typu "vitaj na slovensku"
rovnako brat zil isty cas v Irsku..a stretol sa s tym.. vsade to je tak i onak..takze sa zdrz prosim ta takych kecov...
@Dconan - len teraz neviem, či by tá sekretárka mala mať 4 kozy alebo štyri kozy. Mne sá vidí byť štyri veľa.
moje tvrdenie sa opiera o skutocné poznanie s ktorym som sa stretla.
ale nesuhlasim s tym.. avsak nieje na mne urcovat ci je to spravne , lebo spravnost je relativna a to co je pre zamestnavatela spravne sa tebe moze zdat nepsravne. a myslim, ze ked si niekto vyberie sekretarku a je pekna, tak hej, vybral si ju pre krasu a vlastne reprezentuje-ale nemoze byt zase uplne vypatlana-tomu neverim.
to mas ako v skole. bez prijimaciek brali na strednu samych jednickarov, ale nikoho nezaujimalo ze ti dvojkari su sikovnejsi. je to nespravodlive ale koniec koncov vzdy sa ti sikovnejsi ukazu
ja som sa napriklad stretla s takou ponukou, kde brali baby ale mali taku podmienku, ze musia mat konfekčnu velkost 36-38, co na tom, ze niekto so 40kou by tu pracu odiedol lepsie..
a je to nespravodlive.ale co narobis..
kazdopadne nesuhlasim s generalizovanim tohoto problemu iba na Slovensko
a v dalsom tiez, ked si napisal "slovaci su debilizovany narod"
takze asi tak
k tomu musim aj povedat ze slovaci niesu tak tolerantnii ako napr. nemci .
ps. este ma napada ten debilitizmus poniektorich ludii na slovensku, co si myslia ze ked niekto po skoncenii skoly odide napr. do NEW YORKU a bude tam zit napr. 20 rokou, ( samozrejme aj z trvalim pobitom a obcianstvom tam) ze nebude NEW YORCAN a American, ale janko z dolnej hornej zo slovenska. to je asi vseobecne rozsirenii BLUD ludii na slovensku. lebo v skutocnosti uz bude NEW Yorcan a american. a nie slovak(aj ked zo slovenskim povodom).