Ja mám nejaký taký hybrid. Nenapustím si polku ani plnú vaňu, iba tak trošku aby ma to zalialo a v tom si trošku poležím a potom si umyjem vlasy a spol. Keď som si to merala spotrebujem pri tom asi 60l vody takže podľa Googlu je to toľko čo sa priemerne spotrebuje na sprchu. Takže tak
ja milujem vriaci kúpeľ a najradšej by som sa kúpala každý deň, ale keďže to skončí minutím veľkého množstva vody a vypustením všetkej horúcej, tak to nie je dobrý nápad
Ja sprcha vo vani po stojacky lebo mam len vanu, ale ked budem rekonstruovat tak si ju vymenim za sprchu. Mam rada sa obcas ponorit do vane aj s penou, a vsetkymi tymi gelmi, olejmi a solou ale robim to len malokedy
Máme sprchový kút aj vaňu, ale využívam len sprchu, nakoľko keď sa posadim do čerstvo napustenej, horúcej vane, celý barak niečo potrebuje - dieťa plače, mačka sa dusi, ryba vyskočila z akvária, chlap nedokáže nájsť to, čo má priamo pred nosom... Celé zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ku komu sa môžem ísť okupkať?!
Keď sme kupovali byt, tak jedna z mojich podmienok bola veľká vaňa