kolkokrat do tyzdna/dna sa sprchujete v zime a na porovnanie v lete?? poslali ste niekedy svojho partnera sa osprchovat napr pred sexom? zvyknete sa sprchovat pred sexom/po sexe? dik za prispevky
do týždna? preboha to snad kazdy den by sa mal človek sprchovať nie?
ja sa sprchujem kazdy den a v lete dvakrat do dna rano a večer..nepojdem predsa neosprchovaná do čistej postele/nepojdem predsa neosprchovaná do noveho dna
podľa toho ako sa citím kam idem, či mi je teplo, neprijemne... atď. Jasné, že pred sexom sa osprchujem alebo keď idem dakam von... ale napríklad keď idem na pivo tak mi je to jedno lebo aj tak budem smrdieť minimálne do chlastu ale každý deň to teda nie som proste humusák, ale aspoň mám silnú imunitu
@10 chore jak chore, tak vies rano vstanem, sprchu si hodim vzdy, potom ked si idem zabehat hodim si ju znovu, ked idem potom na trening alebo do posilky alebo na futbal, hodim si ju zas a vecer si zvyknem zas hodit ked si doma dam nejake kliky alebo co...ale niekedy si dam len 2x no, niekedy len raz ked som cely den vo vode niekde, ale tak keby som cely den sedel na riti, tak sa sprchujem ofc menej
každý deň, ak nie je moc zima a nemam pocit, ze som spotena ako svina, tak aj kazdy druhy den a sprcha pred sexom musi byt, hlavne v lete, inak sa citim cela taka napicu a po sexe vacsinou byva tiez
kazdy den sa neprchujem, lebo si zmyjem moju telesnu ohrannnu vrstvu baktreii (je to naozaj tak, spytajte sa hocktorej dermatologicky, a najme ti co maju suchu plet). Raz za tyzden, na rocnom obdobi nezavisi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
áno poslala, lebo pracoval a spotil sa a zvyknem sa sprchovať aj po jedle aj pred jedlom
osobne preferujem sprchu počas sexu
ja sa sprchujem kazdy den a v lete dvakrat do dna rano a večer..nepojdem predsa neosprchovaná do čistej postele/nepojdem predsa neosprchovaná do noveho dna
Na poslednú otázku neodpovedám.
pripadne ked som niekde pri vode, napriklad splav abo tak, ze som vo vode furt, tak to tiez ni kazdy den
pred sexom sa vzdy sprchuje(me).
pocas neho tiez, ehm.
a po nom...ak nie sme moc unaveni .
a teraz v tomto pekle tak 3x denne.
V lete 1-4 x denne.
Pred sexom áno, po sexe nevychádza čas a väčšinou to nepovažujem za nutné.
a v lete aj 3-4 krat niekedy
v lete to isté.
akosi sa veľmi nepotím, skôr mi je horúco.