určite ku nám do DNV! Najprv by som ho predviedla cez dendropark na srdce,odtiaľ mojou skratkou na Sandberg, z neho by sme zišli na lúčku pod Sandbergom kde je krásne a lesnou cestičkou dolu k Morave. Od Moravy buď ma Devín (to vraví samo za seba, netreba opisovať všetko čo by sa tam dalo vidieť ) alebo na cestičku na opačnú stranu od Devína ktorá je krásna,vedie k Marketským modtom (cestou sú inak tie naše bunkre limetka ) až ku starému bicyklu(sóce je to dlhá trasa,človek čo sa na ňu dá bude musieť byť obdarený trpezlivosťou)
Alebo potom všetkom by som ho zobrala cez most z DNV do schlosshofu (tak ale,to sa už netýka BA )
Dohodni sa s citrónom že keď prídete si zoberiete korčule a pojdeme na nich ku staremu bicyklu a cestou sa zastavime pri tych bunkroch (všetky 3 su po ceste ) u bicykla dáme kofču a otočíme to s5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
šak tu nič dokopy neni, nemáš moc z čoho vyberať.
za predpokladu, že by to bol môj známy, čiže človek s podobným vkusom, tak aj nejaké divadlo, výstava a nejaká supiš akcia v kc
Alebo potom všetkom by som ho zobrala cez most z DNV do schlosshofu (tak ale,to sa už netýka BA )
za devínom kúsok... kukni v mape ale šak len taká kopa piesku
no tam nie je žiadna budova...