u nás sa nachádza kostol až dvakrát.. mám dojem čím ich je v dedine viac tým ludom viac jebe. potom tvrdia že je u nás aj satanistický kult (ktorého som členom ) aspon že krčiem máme veľa kde sa dedinský Vikernes ako ja môže ukrývať
lebo zaryté kresťanské ohovárajúce babky ktoré každý deň o piatej sedia na ruženci v predných radoch a zavýjajú " zdravás mááária" takým naťahaným hlasom majú väčšinou ožraleckých manželov, ktorí sedia v krčme tak aby entity dediny mali kde tráviť svoj čas tak je tam aj kostol aj krčma
tak lebo sme krestansky narod (aj ked ja niesom veriaci) a sme aj alkoholicky narod ... a co by to bol za svet keby nikde neboli krcmy , restauracie atď. ?
krestanstvo je majoritne nabozenstvo a dlho bolo aj jedine, takze je len pochopitelne ze sa na kazde uzemie postavali nejaky kostol.
a krcma je tam preto lebo aj ludia v minulosti potrebovali obcas nejak vypnut a odreagovat. sportovat sa este nesportovalo, pocitace ani fejsbuki nemali a v prírode boli celý deň, takze krcma sa stala takym kulturnym centrom dediny. tot starsie dediny.
v tych novsich su ôohnutky podobne, aj ked krcma uz ztratila svoj vyznam
to preto, lebo by jedno bez druheho nemohlo existovat. Ked najdes kostolnu vezu, hladaj tam aj krcmu. Tak sme sa vzdy orientovali, ked sme sli von na zapas fandit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a ozranov mas velke percento vsade
lebo zaryté kresťanské ohovárajúce babky ktoré každý deň o piatej sedia na ruženci v predných radoch a zavýjajú " zdravás mááária" takým naťahaným hlasom majú väčšinou ožraleckých manželov, ktorí sedia v krčme tak aby entity dediny mali kde tráviť svoj čas tak je tam aj kostol aj krčma
teraz na dedine kde bývam mame 2 kostoly, 3 krčmy, niekoľko potravín
a krcma je tam preto lebo aj ludia v minulosti potrebovali obcas nejak vypnut a odreagovat. sportovat sa este nesportovalo, pocitace ani fejsbuki nemali a v prírode boli celý deň, takze krcma sa stala takym kulturnym centrom dediny. tot starsie dediny.
v tych novsich su ôohnutky podobne, aj ked krcma uz ztratila svoj vyznam