Torpi ma inspiroval na zalozenie tohto fora, aby sme nostalgicky zaspominali na nasu "mladost" ja som postla pred par dnami zuvackove hodinky, dnes tu mame nalepky z monte.. Hadzte fotecky veci, ktore si pamatate vy a kedysi ficaliii
Ten ruksak sme mali aj my a ja sem dam este co mam doma take co mi zostalo lebo som vsetko ostatne rozdal alebo mi to zmizlo (zlodeji kamarati) alebo sa to vyhodilo takze...
Hophopky :S » s14.postimg.org/eqczrrc4x/IMG_2...
A tento spinner alebo co to je mal by som mat aj take papierove este ale neviem kde
a ešte taká gumená guľa s vodou a trblietkami bola a naťahovala sa na gumenej šnúkre, to bolo tiež super. Raz sme boli v Bojniciach a moj otec to kúpil bratovi a ja som mu to závidela, lebo mne to otec nechcel kúpiť, lebo som už mala vrtuľu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A potom tento ruksak ktory mal skoro kazdy lebo ho operator rozdaval ku mobilu
Hophopky :S
» s14.postimg.org/eqczrrc4x/IMG_2...
A tento spinner alebo co to je mal by som mat aj take papierove este ale neviem kde
» najky.webnoviny.sk/spominame-na-de...
ešte som našla aj mnou založené staré fórum » birdz.sk/forum/nostalgic...
a ešte taká gumená guľa s vodou a trblietkami bola a naťahovala sa na gumenej šnúkre, to bolo tiež super. Raz sme boli v Bojniciach a moj otec to kúpil bratovi a ja som mu to závidela, lebo mne to otec nechcel kúpiť, lebo som už mala vrtuľu
ale to uz je na vas asi moc stare