PRECO SI LUDIA ROBIA SANDICKY KED NIEKTO NAPISE JEDNO PISMENKO ZLE ALEBO KED NIETKO DA TAKU TEMU NA KTORU WAZDNE POTREBUJE POMOC TAQ SA MU WSETCI WISMEIWAJU ALEBO SI PROSTE ROBIA SRANDU SKUSTE SA WZIT DO ICH SITUACIE A POTOM TO BUDE O NIECOM INOM
ok ale napr. mas ti nieaky wazdny problem a chcel by si sa on poradit a zacnu si robyt srandu ked napr nedas na chory y ale das chori i chapes alebo staci ked lem rychlo pises a napises ine pismenko alebo si proste robia srandu
Luki - akurat sa nad to musis povzniest, nic ine ti nepomoze
A zas na druhej strane je lepsie pisat takym stylom, aby to druhym velmi neliezlo na nervy, nehovorim, ze ja to viem, ale pisat prilis wela W, X alebo Q je uz troxqu iritujuce
ale w oo ved ja sa neurazam ja sa lem pitam ze preco su aj taky ludia ktory si robia lem sradnu a nevedia a vzit do situacie druhych napr. ja som napisal jeden blog v ktorom som pisal ze ked zapnem PC tak sa my nezapne spolu s internetom ze stale musim vipnut modem a potom zapnut a vtedy my inretnet uz ide,,,,no a vcesy si zacali robyt srandu pretoze som v niektorych vetach nedal y ale i a pomoci alebo rady som sa nedockal
6..klidek, robil som si prdel co skaces hned? proste ano, niekedy su reakcie neprimerane, ale ako bolo spomenute v 2...bohuzial s tym nic nenarobis...a ani to nema zmysel sa nad tym zamyslat...
a naco ludia pisu jak pridrbani? teraz nepisem o moznych chybyckach pri rychlom pisani, ale schvalnom kokotizme v pisani. ako vidim, patris tam aj ty a v dost velkej miere. sak sa nauc pisat jak clovek a nebudes musiet citat narazky na tvoj styl pisania. nechapem ze to ludi este stale bavi
ale wazne toto je fakt odweci wed ked niekto ce neco poradit tak nepotrebuje asi pocut ze to je trapne a nwm co..pre nho to trapne asi neni a ak pre was hej radsej si nechajte nazor pre seba nikto na nho neni zwedawy..
to ti na tej klavesnici nefunguje V alebo co? ..ja toto vazne nepochopim, preco maju niektori ludia nutkavu potrebu komolit jazyk a este si myslia, ze je to neviem ako cool. Je to DEBILNEEE!! ..a pre normalne pisucich ludi neskutocne iritujuce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A zas na druhej strane je lepsie pisat takym stylom, aby to druhym velmi neliezlo na nervy, nehovorim, ze ja to viem, ale pisat prilis wela W, X alebo Q je uz troxqu iritujuce
bude ich vedieť vôbec prečítať?
A inak co som citala diskusie, tak vzdy ( aj na ten najtrapnejsi problem ) sa nasiel niekto, kto tomu dotycnemu seriozne poradil.
takže sa netreba urážať.