s kamosom sme za zhodli ze vo vecsine veci rozmyslam takzvanou ,,Dolnou hemisferou" (tato hemisfera sa nachadza v urovni pásu) ale tak kedze mam len dve moznosti tak uprednostnujem srdce... samozrejme pri dolezitych veciach pouzijem normalny rozum ale inac by bola asi nuda keby som mal stale mysliet len racionalne...
ja som mala taku anketu a vyhralo v nej srdce ...ale nevem cim už sa riadit lebo všetko co spravim srdcom je blbost a vyde z toho chyba tak asi by som mohla pohnut aj rozumom
@19 ja sa chcem riadit srdcom.....teda vyskusam to este raz....ale uz posledny krat...dufam ze to nebude chyba v mojom zivote....potom bude nasledovat uz iba rozum
rozum ma dost casto zahrna do toho, co nechcem.... takze u mna to je urcite srdce... to ma pozna najlepsie a najlepsie sa s nim dostanem k mojmu vysnivanemu cielu....
Tak zalezi od okolnosti. Ak ide o nieco racionalne, samozrejme, ze rozum. Ak ide o city... sakra vlastne tiez len rozum . Neznasam tie blbosti ze citime srdcom . Ako mozem citit svalom ktory pumpuje krv? City a to vsetko vychadza z mozgu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Keby som počúval srdce, najkôr by sedel niekde v lochu
a co uprednostnit.. ani jedno
musia posobit spolu lebo inak budu trpiet
ak sa bude clovek riadit len citom, bude robit hlupe rozhodnutia
ak sa bude riadit len hlavou, bude zas bezcitny
treba to nejak spojit a je jedno ktorym sa riadit hlavne, ale nechat do toho kecat i o druhe
pretoze 3x tu istu chybu nerobim
lebo druhy krat bolest nechcem zazit v rovnakej situacii
ale ja som bol vzdy taky clovek, ze vsetko beriem s odstupom. snazim sa mat nadhlad...
nie povrchny, ale taky ...no proste byt nad vecou a pocitat s kazdou moznostou...
potom nebyvam sklamany. teda byvam, ale v o dost mensom meritku