I could die for you od Red Hot Chili Peppers (mam to na webke kto by chcel ) a este dalsie veci od nich a potom Mando Diao atd atd atd a Oasis je tiez super
tie ktore mam najradsej na jutjub powacsine nie su cizee tu dam len zopar lepsich kuskov ..mam tu setko trance ae inak milujem house
esce male upozornenie:treba si ich vypocut cele aby si ich clowek zamiloval ..co samozrejme pochybujem ze niekto bude 8min pocuvat jeden song
tato sa mi neskutocne paci..take trosicka depresivnejsie vecicky sa mi hrozne lubia
toto tiez jeden uzasny song..ae tak bolo uz niekedy nieco od deadmau5-a zle? ..pri tej pesnicke som zazil swoj prvy dusevny orgazmus ..skoda slow treba ssi vypocut ..psychicky labilnym ludom neodporucam klikat na tlacitko play
dalej je to tohletoo :..tiez celkom pekny song
mno a ked sa potrebujem kusa vzmuzit a nacerpat energie pustim si nejaky ten progressive ako napr:
tot vse ..co to mam aj na swojej webke v deezeri ae tie svine mi niektore mp3 necu uznat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Meat Loaf- I would do anything for love
NIGHTWISH - SLEEPING SUN
TOPLOADER - DANCING IN THE MOONLIGH
SIMPLE PLAN - PERFECT
PEHA - MUOJ BOZE
film som este nevidela
SONG Z BUFFY : SPIKE - REST IN PEACE
SPIKE :REST IN PEACE
a zabudla som WITHIN TEMPTATION - ICE QUEEN
ale uz vas nejdem spamovat videami
Hymna mojho detstva
Taka vseobecne milovana pesnicka
Slovenska srdcovka
You Can´t Steal My Love od Mando Diao
Death on the Stairs od Libertines
and many many more
dufam, že to pojde...no toto je moja najtotaln srdcovka
a potom
www.youtube.com/watch?v=VJ7lMcNnFCI
blink 182- I miss you, I´m lost without you
esce male upozornenie:treba si ich vypocut cele aby si ich clowek zamiloval ..co samozrejme pochybujem ze niekto bude 8min pocuvat jeden song
tato sa mi neskutocne paci..take trosicka depresivnejsie vecicky sa mi hrozne lubia
toto tiez jeden uzasny song..ae tak bolo uz niekedy nieco od deadmau5-a zle? ..pri tej pesnicke som zazil swoj prvy dusevny orgazmus ..skoda slow treba ssi vypocut ..psychicky labilnym ludom neodporucam klikat na tlacitko play
dalej je to tohletoo :..tiez celkom pekny song
mno a ked sa potrebujem kusa vzmuzit a nacerpat energie pustim si nejaky ten progressive ako napr:
tot vse ..co to mam aj na swojej webke v deezeri ae tie svine mi niektore mp3 necu uznat ..