Cavte,rad by som sa spytal tych,ktori chodia na srobarovu v kosiciach.Rad by som vedel,ake su na tej skole odbory.pozeral som stranku srobarka.sk ale som z toho mimo...od riaditelky viem,ze otvoria 5 tried...1) nemecka 2) anglicka biling. 3) mat.fyz.infor
tie 3 triedy urcite je vsetko po slov. pochybujem ze tam je nejaky rozdiel len teraz pokym viem musia proste mat zameranie triedy a urcite v tej 3 nebude nejaky rozdiel hodin alebo vyssia narocnost, kedze na sutaziach ich nevidno
Srobarka je nahovno skola uz im aj to meno ide do riti, minuly rok sa tam dostal takmer uplne kazdy.
vo všetkých triedach sa učíš po slovensky. Ja som v anglickej triede a je to v pohode, lne strašne veľa učenia. Ale poviem ti, choď radšej na iný gympel, tu si zničíš nervy. A to s tými triedami. V anglickej triede máš rozšírené vyučovanie anglického jazyka, v nemeckej nemeckého jazyka, v matematicko-fyzikálno-infoormatickej tieto predmety, v triede humanitného zamerania máš rozšírené vyučovanie dejepisu, geo atď - táto triedda je dobrá na to, ak chceš ísť študovať humanitbé vedy (históriu, právo, psychológiu...). A v prírodovednej triede sa viac venuješ biológii a chémii - dobré napríkald, ak sa chystáš na medicínu.
Ale moja rada - nelez sem! Fakt si zničíš nervy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Srobarka je nahovno skola uz im aj to meno ide do riti, minuly rok sa tam dostal takmer uplne kazdy.
1) nemecka 2) anglicka biling. 3) matika,fyzika,informatika 4) humanit. predmety (dej.geo.) 5) prirodovedne
Ale moja rada - nelez sem! Fakt si zničíš nervy...