zaujimalo by ma,ci ked sa chcem vyspat so svojim chalanom ze ci staci len kondom..lebo kedesi som citala ze spermie su mensie ako tie mikro otvory na kondome a preto sa bojim ze ci by sa aj tak nahodou nemohlo nieco stat...a ak ma chce niekto dodrbat tak
treba dávať pozor, aby sa neroztrhol nechtami, potom, keď ho budete nasadzovať tak tou správnou rolovacou stranou dole, nie že to budete potom prevraciať.
a treba odtiaľ vytlačiť vzduch- z tej špičky a hneď to potom nasadiť
noo moze ale NEMUSI stacit. s HAK by si mala väcsiu istotu. aj ked chapem, ze sa ti mozno nechce cakat alebo ju nemozes brat zo zdravotnych dovodov alebo nech je uz dovod akykolvek... ale istota je istota
keď som ešte nemala HAK, aj my sme dlho používali kondóm - a pre moju istotu aj Pharmatex. Vtedy máš ozaj skoro nulovú šancu + problém s lubrikáciou je vyriešený.
PS - kondóm určite nie je sitko stačí aj sám o sebe, len ako povedala @crew , treba vedieť ako na to...
keby to bolo sitko naco by to bolo ? kondom ma niaku percentualnu ucinnost neucinost je len ked sa roztrhne to su tie minus percenta zo sto ale inak ja tomu doverujem a ak mas strach pouzivajte extra safe a plne staci kondom po 4mesiacoch neustaleho pouzivania kondomov a neprasknutia ani neotehotnenia som si isty ze kondom staci
joj a zas po 150-tzy raz. Nie istotu nemas nikdy 100%. Je to na tebe ci sa spolahnes na to ,ze 90% pred tebou sa nic nestalo... ale nahoda je blbec a takto o rok uz mozno nebudes travit sama Vianoce
No ja ssa podelím zo skúsenosťou. Nám sa pri trťom sexe roztrhol kondóm. Vem že sa o nestáva často.. ale tie stresy co som mala kým somnedostla krámy boli strašné! Teraz mam aj antikoncepciu... nevdela by som s aspolahnut uz len na kondom..
kokos...toto uz snad nie je mozne...to ta sexualna vychova by mala ist do skol...miliony parov po celom svete pouzivaju kondomy bez toho aby otehotneli...tak preco by sa to malo stat prave tebe????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a treba odtiaľ vytlačiť vzduch- z tej špičky a hneď to potom nasadiť
žiadny problém
tu máš užitočné info
PS - kondóm určite nie je sitko stačí aj sám o sebe, len ako povedala @crew , treba vedieť ako na to...