okolo tých miest, kde som bývala chodievam dosť často. a nevyvoláva to vo mne nič, možno akurát keď idem v noci okolo bratislavského bytu, tak naňho škaredo pozerám, lebo tam chcem ísť ešte a niekto je tam veľmi stabilne nasťahovaný, čo je na hovno
A tak strašne rada by som tam teraz bývala... Do školy by som to mala na skok, väčšina spolužiakov by boli moji susedia, nehovoriac o tom, že je to jedno úžasné sídlisko a celkovo mám aj to mesto moc rada
pre mna su spomienky na moje detstvo take.. mysticke, mam z nich taky divny pocit a ked nahodou idem okolo toho bloku, vsetko sa tak vybavuje a samozrejme pride mi luto, ze uz tam nemam pristup.
raz...pred troma rokmi... a toto mesto, kam som prišla z duše nenávidím (a aj to hlavne preto, lebo musím bývať v dome s maminým priateľom, ktorý je 100%tný kkt!!! )
A do mojich milovaných Košíc chodíme cez prázdniny vždy. Veď samozrejme, bez @sonickaaa3 by som už umrela...
8 krát... a na niektoré miesta kde som bývala sa už asi nevrátim, lebo jedno je za oceánom a druhé 1300 km od môjho terajšieho bydliska... ale sú aj také, kam sa chodím rada pozrieť... spomienky... jaaaj...
3 krát... prvý raz cez 200 km, potom už "len" v rámci kraja, tak okolo 30 km od predošlého bydliska, ale rozdiely to boli pomerne veľké...
občas tam chodíme na návštevy.
a možno sa budeme sťahovať ešte raz, nebyť istej veci týkajúcej sa mňa sme už mohli byť aj preč, ale to sú len dohady, možno by to dopadlo aj inak, každopádne nemám pocit, že ostanem tu kde som navždy
Áno, a dodnes nemám domov, nikam nepatrím, tam som prežila celý svoj život, teda do 13stich, väčšiu časť svojho života, a tu to tak strašne nenávidím, preto mi je najlepšie vždy hocikde inde len nie tu
Keď som mala 7mesiacov sťahovali sme sa z jedného paneláku do druhého cca. 10 metrov lebo ten druhý byt mal väčšiu kuchyňu Na ten panelák vidím a bola som asi dva krát aj v tom byte keďže sa tam presťahoval otcov kolega.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Sakra,mohol som to ešte viac rozvinúť
Sťahoval som sa len v rámci mesta.
A tak strašne rada by som tam teraz bývala... Do školy by som to mala na skok, väčšina spolužiakov by boli moji susedia, nehovoriac o tom, že je to jedno úžasné sídlisko a celkovo mám aj to mesto moc rada
a sťahovali sme sa len do nového domu, ktorý bol asi od nášho starého (bývali sme u starkej) vzdialený nejakých 600 metrov
pre mna su spomienky na moje detstvo take.. mysticke, mam z nich taky divny pocit a ked nahodou idem okolo toho bloku, vsetko sa tak vybavuje a samozrejme pride mi luto, ze uz tam nemam pristup.
jo a uz som tam bola pozriet par krat, zas ono je to len Petrzalke a tam sa niekedy clovek dostane aj ked to zrovna v plane nema
Ale čo, ideš sa sťahovať?
A do mojich milovaných Košíc chodíme cez prázdniny vždy. Veď samozrejme, bez @sonickaaa3 by som už umrela...
občas tam chodíme na návštevy.
a možno sa budeme sťahovať ešte raz, nebyť istej veci týkajúcej sa mňa sme už mohli byť aj preč, ale to sú len dohady, možno by to dopadlo aj inak, každopádne nemám pocit, že ostanem tu kde som navždy
a áno, navštevujem ale nie na všetky miesta sa mi zatiaľ podarilo znova dostať.