Doteraz som filmy sťahovala v pohode, za pár sekúnd. Najčastejšie z ulozto, ale teraz mi to začalo robiť problém. Dám stiahnuť filmy. Ide to strašne pomaly a po pár MB (cca po 20 zo 700) napíše, že chýba siete.
@verlorenentraum "Po překročení daného objemu dat v zúčtovacím období je dočasně snížena rychlost datového připojení na 20 kb/s", ja to mam myslim 120GB na mesiac a ak to prekrocim tak mam na polovicu znizeny download do konca mesiaca
@verlorenentraum neobmedzeny net je len datovo...mozes stiahnut kolko chces a nikdy nebudes platit navyse za nejake data ktore by si stiahla naviac...je tam ale iste obmedzenie a to spominanych 120giga...ak to prekrocis tak neplatis len ti spomalia net...btw uloz.to mi funguje normalne...samozrejme ale cez vip ucet...zadarmo je vsetko na picu...
@candy36 net jej neblbne..uloz.to ide posledne dni nahovno tusim kazdemu, koho poznam..rychlost taka, ze 3 hodiny neustale ukazuje este 3 hodiny do konca stahovania a po case sa uplne vypne
Spolatnl vsety serwery.....fíleserve.helshare.....prosto to co slo rychlo....Mna sa z uloz.to aj pesníca stahuje polhodínu.....Stahuj cez Czhsare. abo Euroshare
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Si super! Sme radi, že nám pomáhaš čistiť bordel z BIRDZu. Tvoje upozornenie došlo adminom.
proste blbne uložto
ale ja mám neobmedzený net (pokiaľ viem)
@verlorenentraum neobmedzeny net je len datovo...mozes stiahnut kolko chces a nikdy nebudes platit navyse za nejake data ktore by si stiahla naviac...je tam ale iste obmedzenie a to spominanych 120giga...ak to prekrocis tak neplatis len ti spomalia net...btw uloz.to mi funguje normalne...samozrejme ale cez vip ucet...zadarmo je vsetko na picu...