Koľko krát ste sa už v živote sťahovali? Ak ste sa niekedy sťahovali považujete Vaše nové bydlisko za zmenu k lepšiemu alebo nie? A kde by ste chceli bývať, ked budete zarábať a budete mať dosť peňazí na vlastné bývanie?
Len raz, keď som mala asi štyri roky a dúfam, že už sa nikdy nebudem musieť odsťahovať odniekiaľ úplne a už sa tam nemôcť nikdy vrátiť. :´( To by bolo hrozné.
3 abo 4 krát, ale to som bola ešte malá...najprv asi 600km ďalej (z Nemecka na Slovensko) a potom už iba tu po okolí... a chcela by som bývať niekde blízko hôr, kde je poriadna zima aby som mohla chodiť na board
my sme sa stahovali dva krat .. raz ked som bola moooooc mala od starkej cca 25 km, a potom ked som mala nejak 6 rokov tak sme sa prestahovali sem co je cca 25 km odtial kde sme byvali vtedy to bolo fajn, ale teraz by som sa najradsej vratila tam .. uz len kvoli tomu ze gympel kam idem by som odtial mala na skok a nemusela by som sa kazde rano trepat polhodinu vlakom/busom plus este nejaka polhodina pesi .. a navyse toto zapadakov mi uz tiez pekne lezie na nervy .. no a ked budem velka a bohata tak by som chcela bud nejaky rozsiahly byt najlepsie v nejakom mrakodrape alebo potom taky domcek/vilku aj s velkym bazenom v nejakom velkom meste ale v takej nerusenej casti
stahovali sme sa ... z mesta do dediny vyhoda bola v tom ze z jednoizbaku sme isli do obrovskeho 7 izboveho domu...to bolo fakt perfektnee ale je to zial dedina 60 km vzdialena od vsetkeho z 3 obchodmi..(vsetko potraviny) a ked ma niekto rodicov lenivych kamkolvek vyrazit je to proste na hovno...ale pekna priroda
keď som mala 9 rokov,sme sa sťahovali od babiny do bytu...
a neviem,či je to lepšie,alebo horšie...dobre mi bolo aj tam...ale viem,že tu je to po všetkých stránkach lepšie,sloboda,všetko blízko...max.3 minúty niekam idem...či zástavka,doktorka,obchody,úrad...
my/ja som sa uz stahoval 5-krat a nepytajte sa am kde bolo najlepsie..a myslim si, ze aste tak 2-3-krat sa budeme stahovat....a zatial stale v dome sme byvali an dedien, len raz v KE skoro hned na namesti..ale to si nepamatam...asi necela 2 roky som mal....
...a budem chciet byvat n adedine s lesom a potocikom za domom....
my sme sa stahovali uz 5 krat, nepytajte sa preco, a budeme sa asi siesty krat, do nejakeho domceka pre zmenu do prenajmu to by sa mi fakt pacilo aj do buducnosti, taka zmena po vsetkych tych panelakoch ...
Nikdy som sa nesťahovala a absolútne mi to nechýba...som rada že bývam stále v dome v ktorom som vyrastala
A keď sa raz budem sťahovať tak preč z tohto štátu...a s radosťou v takom dome v akom bývam teraz ale vystačila by som si aj s menším a aj s menšou záhradou
Zmena k lepšiemu... v podstate... Z jednoizbového bytu v Petržalke sme sa prepracovali k rodinnému domu kúsok od BA, kde máme dvor, záhradu, psa, mačky, s bratom máme vlastné izby... A zároveň má život na takom mieste aj svoje negatíva - dedinské ohováračky, susedov s kosačkami, prípadne sústavne štekajúcimi psami, zle sa odtiaľto cestuje do mesta...
nie ale mali ale dobre ze sa tak nestalo asi by som skapril na zahorackej krpatej dedine
a kde by som chcel byvat v buducnosti? to zalezi od financii ale tak ak by som mal povedat co by som chcel ..tak potom podkrovny dvojpodlazny bytik v novostavbe v centre BA (nadstavba myslena) a neskor po 40tke to odpalit kusok od BA niekam smer zahorie ..stupava ,alebo taka raca -vynohrady do RD s velkym pozemkom trosku viac na samote s bazenikom za domom kde by som si vo volnom case mohol valat sunky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A keď raz budem bohatá smiley: ), chcela by som bývať niekde vo veľkom meste, v podkrovnom bytíku
Vtedy mi to bolo jedno a teraz s odstupom času by som radšej bývala tam kde som sa narodila.
A chcela by som mať nejaký nový, pekný dom, ktorý by bol v blízkosti mesta, napríklad na okraji mesta a v blízkosti by bola príroda, les.
Len aby si neupratoval slávnym a nechutne bohatým, pampúšik :p
Nie neboj sa , nebudem upratovať ja im ja budem jedným z nich celkom určite
a neviem,či je to lepšie,alebo horšie...dobre mi bolo aj tam...ale viem,že tu je to po všetkých stránkach lepšie,sloboda,všetko blízko...max.3 minúty niekam idem...či zástavka,doktorka,obchody,úrad...
...a budem chciet byvat n adedine s lesom a potocikom za domom....
Z prešova k babke
a od babky sem, kde bývam teraz
A keď sa raz budem sťahovať tak preč z tohto štátu...a s radosťou v takom dome v akom bývam teraz ale vystačila by som si aj s menším a aj s menšou záhradou
Prvé sťahovanie si nepamätám, ostatné už hej...
Zmena k lepšiemu... v podstate... Z jednoizbového bytu v Petržalke sme sa prepracovali k rodinnému domu kúsok od BA, kde máme dvor, záhradu, psa, mačky, s bratom máme vlastné izby... A zároveň má život na takom mieste aj svoje negatíva - dedinské ohováračky, susedov s kosačkami, prípadne sústavne štekajúcimi psami, zle sa odtiaľto cestuje do mesta...
a kde by som chcel byvat v buducnosti? to zalezi od financii ale tak ak by som mal povedat co by som chcel ..tak potom podkrovny dvojpodlazny bytik v novostavbe v centre BA (nadstavba myslena) a neskor po 40tke to odpalit kusok od BA niekam smer zahorie ..stupava ,alebo taka raca -vynohrady do RD s velkym pozemkom trosku viac na samote s bazenikom za domom kde by som si vo volnom case mohol valat sunky
To chcem vidiet,ci ma niekto prekona