Zaujíma ma hlavne názor žien, ale pokojne sa môžu vyjadriť i muži. Prekážalo by vám ak by ste mali stáleho partnera/ku a mali by ste pravidelný sex, pričom by vaša "polovička" masturbovala? Považujete to za normálne, či malý podvod???
nevidim na tom nic zle...ako uz odznelo..radsej si to spravim sam nez by som mal podviest... tak isto by mi to nevadilo / nevadi keby to robi moja partnerka..myslim ze je to normalne..
neviem ,asi som chybná ,ale myslím ,že ked majú dvaja ľudia normálny vzťah ,dobrý ..a stály sexuálny život ..načo aj toto ? akosi nechápem ..a sama o sebe sa nedokážem vyjadriť ..
No ja to úplne chápem-nemám náladu,mám krámy a tak čo má chudák robiť keď ho chytia chúťky? Radšej nech si to urobí sám,ako by mi mal pretiahnuť kamošku A ja to tiež robím,takže neviem prečo by som mu to mala zakazovať?
Vraj to nerobí (ja hej ale aj keby robil, je to podľa mňa normálne a vôbec by mi to nevadilo, POKIAĽ by to neobmedzovalo náš spoločný sex.
Veď je úplne normálne, že človek dostane chuť na sex, a napríklad nemá pri sebe partnera, alebo si to jednoducho chce spraviť sám Kľudne, a oveľa radšej takto, ako keby si to mal riešiť s prvou, ktorá bude po ruke namiesto mňa. Ja to robím a je to normálne...dospelí ľudia to tak berú, @die
@wicki chcela som ti napísať, že "veď je to dieťa" ale potom som mrkla na tvoj vek Ale tak veľa mladých dievčat to tak berie...takže tebe slúži ku cti, že ty nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A aj spolu.
ale kebyže už mám tak 30-40 rokov tak by mi to prišlo dosť divné
omg, deti.
všetci sme mladí a nadržaní, kebyže máme len vtedy keď sme spolu, to by sme nevydržali, bolo by to málo
Veď je úplne normálne, že človek dostane chuť na sex, a napríklad nemá pri sebe partnera, alebo si to jednoducho chce spraviť sám Kľudne, a oveľa radšej takto, ako keby si to mal riešiť s prvou, ktorá bude po ruke namiesto mňa. Ja to robím a je to normálne...dospelí ľudia to tak berú, @die
@wicki chcela som ti napísať, že "veď je to dieťa" ale potom som mrkla na tvoj vek Ale tak veľa mladých dievčat to tak berie...takže tebe slúži ku cti, že ty nie
@belzeboss