No..ked mi zomrela prababka tak prrsne rok po jej smrti sme chceli ísť na cintorín ale strašne lialo tak sme to nechali..a bolo poobede som si čítala v obývačke a mama spala na gauči..a zrazu proste spadla modlitebná kniha na zem (predtým bola prababkina) a rozletela sa úplne na jednotlivé strany ..pričom bola v knižnici uložená pod inými knihami ,že nemala v podstate ako vypadnúť..povedala som to mame keď sa zobudila a povedala mi,že keď som bola v škole bola v kuchyni a varila a zrazu praskla cukornička..úplne na márne kúsky sa rozletela...domnievala sa že babka nechce aby sme na ňu zabudli
Akoze stalo sa mi par nahodiciek, ale myslim, ze to bolo vysledkom toho, ze mi niekto nieco vopchal do povedomia, alebo som ja niekomu nieco vopchal do podvedomia a ono sa to potom zda ako taky zazrak, lebo si to clovek neuvedomuje ]
Stalo sa mi niečo, ale to som bol malý (7-8 rokov). Bol som sám doma (otec šiel zobrať mamu z práce) a ja som sledoval dvere, na nich máme aj sklo, takže cez ne čiastočne vidno. Pozeral som tam asi 15 minút, keď sa mi zdalo, že niečo za nimi prešlo, neodvážil som sa tam pozrieť... Je možné, že to bolo niečo ľahko vysvetliteľné alebo niečo, čo sa mi dostalo do hlavy, lebo od detstva pozerám s obľubou horory...
každu chvíľu niečo, v noci o 23,15 niekto vyzváňal pri bránke, pozeral som von oknom a nikto... otočím sa a znova... stojím pri okne a zvonec si vyzváňa veselo...
no nepochopiteľne sa mi stalo minulý týždeň na veľkej križovatke na Rajeckej ceste pri Metre, do cesty mi vbehlo auto z vedľajšej cesty, za normálnych okolnosti som ho mal zramovať, no nestalo sa, "prešiel" som a nič....zastavil som,vlastne všetci v križovatke zastavili...
bolo to nepochopiteľne, ja som ho jednoducho prešiel ako duch...
z aut vychádzali ľudia a dívali sme sa po sebe...
Naposledy sa mi snivalo, že ma niečo prenasleduje, strhol som sa zo spánku a uvidel v izbe cudzieho chlapa v čiernom, ako na mňa pozerá asi tak 5 sekund, jediné čo som robil bolo snažiť sa nepozerať mu do očí. Potom odišiel dverami.
Ked som bola na lyziaraku - spala som a odrazu som sa prebudila - neviem prečo a počula som hlasy mojho otca aby som si zajtra dávala pozor .. trvalo to pár sekúnd.
No a zajtra ráno som skončila na barách - zlomila som si nohu....... neskôr som to povedala otcovi a on sa čudoval stalo sa mi to po prvý raz a bola som fakt v šoku
Si myslím že nič na tomto svete nie je nemožné (ked si človek uvedomí že kde to vlastne je , že?)
ja nič čo by som si čisto pamatala lebo ked sa aj stalo tak to bolo už dávno a nepamatám detaily
ale moji rodičia videli dačo dosť zaujímavé. bolo to asi pred dvoma , troma rokmi. šli večer domov s kamionom a šli takou cestou kde bolo z jednej strany pole a z druhej les...a ako šli tak otec v spatnom zrkadle zazrel dáku gulu ktorá svietila na zeleno....najskor si myslel že dáke auto je za ním ale nikto iný tade nešiel....a tá gula sa potom posúvala nad stromami a že sa tam len tak vznášala....ale nezastali alebo sa ponáhlali a nemaji ani foták takže sa nedozviem že čo to bolo....ale povedali že ešte nikdy nič také nevideli a nevedeli si vysvetliť že odkial to svetlo šlo
či to bolo daačo čo sa dá vysvetliť alebo nie, vydesilo ma to už len pre to že som to nikde nečítala ale moji rodičia to videli čo je, akoby som to videla i ja
navyše moji rodičia neveria ani na duchov a dokonca ani na ufo
ked som raz isiel z trencina autom sam v noci, videl som na celkom opustenej ceste tesne pri nej sediet velkeho diviaka a len sa dival pred seba D no prislo mi strasne vtipne a zarovej aj cudne...este som nic take nevidel...len som okolo neho presiel
a nadprirodzene len dve veci ale kedze som racionalista, som si viacmenejnisty tym ze sa stali kvoli niecomu na co iba nepoznam priciny...prva bola taka ze polozena tamburina - horizontalne na radiatory sa zatriasla.najskor a az potom spadla (vystrasilo mato ale za nadprirodzene to nepokladam) ... a druha bola ze som sa zobudil v noci na to ako mi hlasy sepkaju nieco, proste asi som bol paralyzovany ale iba som pocul dav ludi ako srpkaju strasne vela veci,nebal som sa aj ked som vedel ze som tam sam ale zaroven som mal pocit ze je okolo mna strasne cela postav tmavych ... no a vysvetlujem si to spankovym stavom,mal som dost podobnych uz takehoto charakteru...
hej pred rokmi som bol v Marianke v lesoch vyzeral som ako winetou / dlhe polmetrove vlasy/ a sedel som na zastavke na takej velkej drevenej lavici,Autobus nikde a prišla taka sympaticka slečna a sadla si povedal by som blizko mna -- teda dost blizko.Vtedy som bol "trtko" a celu dobu som rozmyslal ako nadviazat rozhovor,Preslo 20 min a nic som nepovedal a ani ona iba sme sedeli a vnímali ticho,Ked dosiel konecne autobus tak stála vzadu v buse vedla mna. Na zastávke Patronka sa na mna zahladela takym prenikavym pohladom priamo do oci a vystupila, Kym som sa spametal dvere sa zavreli a ja som ju uz v zivote nevidel, Haluzne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Akoze stalo sa mi par nahodiciek, ale myslim, ze to bolo vysledkom toho, ze mi niekto nieco vopchal do povedomia, alebo som ja niekomu nieco vopchal do podvedomia a ono sa to potom zda ako taky zazrak, lebo si to clovek neuvedomuje ]
no nepochopiteľne sa mi stalo minulý týždeň na veľkej križovatke na Rajeckej ceste pri Metre, do cesty mi vbehlo auto z vedľajšej cesty, za normálnych okolnosti som ho mal zramovať, no nestalo sa, "prešiel" som a nič....zastavil som,vlastne všetci v križovatke zastavili...
bolo to nepochopiteľne, ja som ho jednoducho prešiel ako duch...
z aut vychádzali ľudia a dívali sme sa po sebe...
škoda, že tam neboli kamery....
tých nepochopiteľných veci mám viac...
No a zajtra ráno som skončila na barách - zlomila som si nohu....... neskôr som to povedala otcovi a on sa čudoval stalo sa mi to po prvý raz a bola som fakt v šoku
ja nič čo by som si čisto pamatala lebo ked sa aj stalo tak to bolo už dávno a nepamatám detaily
ale moji rodičia videli dačo dosť zaujímavé. bolo to asi pred dvoma , troma rokmi. šli večer domov s kamionom a šli takou cestou kde bolo z jednej strany pole a z druhej les...a ako šli tak otec v spatnom zrkadle zazrel dáku gulu ktorá svietila na zeleno....najskor si myslel že dáke auto je za ním ale nikto iný tade nešiel....a tá gula sa potom posúvala nad stromami a že sa tam len tak vznášala....ale nezastali alebo sa ponáhlali a nemaji ani foták takže sa nedozviem že čo to bolo....ale povedali že ešte nikdy nič také nevideli a nevedeli si vysvetliť že odkial to svetlo šlo
či to bolo daačo čo sa dá vysvetliť alebo nie, vydesilo ma to už len pre to že som to nikde nečítala ale moji rodičia to videli čo je, akoby som to videla i ja
navyše moji rodičia neveria ani na duchov a dokonca ani na ufo
a nadprirodzene len dve veci ale kedze som racionalista, som si viacmenejnisty tym ze sa stali kvoli niecomu na co iba nepoznam priciny...prva bola taka ze polozena tamburina - horizontalne na radiatory sa zatriasla.najskor a az potom spadla (vystrasilo mato ale za nadprirodzene to nepokladam) ... a druha bola ze som sa zobudil v noci na to ako mi hlasy sepkaju nieco, proste asi som bol paralyzovany ale iba som pocul dav ludi ako srpkaju strasne vela veci,nebal som sa aj ked som vedel ze som tam sam ale zaroven som mal pocit ze je okolo mna strasne cela postav tmavych ... no a vysvetlujem si to spankovym stavom,mal som dost podobnych uz takehoto charakteru...
Posielam. Volá sa to André na háku.