Stala sa vám nejaká paranormálna vec po ktorej ste začali veriť v nadprirodzené javy a v Boha ?
Ja som od jakživa veril v nadprirodzené javy . X krát som sa zamýšľal jaktoo že žijem . V boha som neveril pokial sa mi nezačali diať velmi divné veci v dome . Proste keď som býval doma sám hrnce zo zatvorenej skrinky sa sami vyberali a ja som počul divný
ráno som sa zobudil samozrejme noc predtým sme strašne chlastali ako to u mňa býva zvykom... chvílu som fuckoval sám na seba na posteli ako mi je fest zle a už som cítil že je čas to všetko vyvrátiť zo seba von tak som sa začal z izby potácať k hajzlu a už som sa videl v tom ako som nad hajzlovou misou a hádžem tyku ale v tom bol na wc matti way ktorý tam vomitoval ...a tomu nechápem kedže je vokalista Disgorge z Usa.. verím minimálne v to že vláda nám tají technologiu transportu..alebo to boli vyššie sily
Raz ked som sa vracal zo susednej dediny pešo cez cintorín,v diaľke som zbadal postavu.Vtedy mi vybehlo srdce do krku.Čím som bol bližšie,tým som mal väčší strach.Ked som bol bližšie,postava ma zbadala.Uprene na mňa hľadela.Oči mala podliate krvou.Zastal som a čakal na najhoršie.Postava sa vydala smerom ku mne.Medzi tým som sa stihol 3 krát prežehnať.A hádajte čo sa stalo.
Zistil som že je to môj najebaný sused ktorí sa vracia z krčmy domov ale dáko nevie trafiť
ináč mňa ako malého tlačili rodičia k viere a veril som v Boha, lebo prečo nie... a potom sa mi stalo dospievanie, život a rozmýšľanie a odvtedy neverím v nič
Pre info ja som bol asi 5 krat v kostole a to 4 krat z donutenia a prvy krat krst v boha verím určitým zmyslom ... viac ma zaujíma exorcizmus v ktorom sa používaju kresťanské motlidby niesom nejaký zadubneny kresťan ktorý nevinechá ani jednu omšu ja proste len verím
@n0win0u bol som u seba a dávil som a išiel fest grc zo mna tak som zavrel oci a fuck that som niekde uplne inde u typka co si pustal akurat disgorge kde som daval kazen
modlitba ma neuveriteľnú moc, kto sa ju úprimne modli v čase núdze a prosí o pomoc dokáže prežíť to čo si opísal...
kedže sú tu same neveriace ovce, za ktoré sa dennodene modlím, tak ťažko niečo pochopia, vieš oni si žijú v tom svete, ktorý im pasuje, nikoho tam nepúšťajú a vieš prečo, lebo by sa museli zmeniť, im je lepšie žiť v hnoji ovládanom démonmi, váľať sa v špine dnešného sveta a nič nerobiť pre spásu svojej duše:- - disappointed:....
najviac sa teším na to, že si na mňa spomenú všetci, i tí v ktorých vzblkla iskra viery v Boha Všemohúceho a obrátia sa pokánie, ale aj tí, pre ktorých si príde Knieža temnoty a zoberie ich zo sebou do večného zatratenia:- - disappointed:
Ale keby som si mal precitat tuto diskusiu este raz, asi by som sa dostal do specialneho "berserk " modu, hodil sa o zem a s hrdelnymi vykrikmi by som si mlatil papucou do hlavy a slabin.
@georg21 áno je to normalska vec, ale po 2 rokoch po oznámení nezvestnej osoby, každodenného modlenia a viery, nám došiel dopis o tom že daná osoba je už dva roky mŕtva a pochovaná ďaleko od domova v nejakej zabudnutej pomaďarčenej dedine...
a keď sa nad tým zamyslím táto vec neskutočne ovplyvnila môj vývin čiže to vôbec nie je až tak nepodstatná vec pri zanevretí na boha a inej vyššej entity pre dieťa ( ok, v dnešnej dobe 12-13 ročné nie sú deti, ale mladé dámy, ale ja som bola... )
V Boha verím a vždy budem, ale kamarátke sa stalo asi pred 10 rokmi, že jej zomrela babka o niekoľko dní v jej izbe, ktorú po jej smrti zamkli počuli strašný rachot, nikto tam nechcel ísť, blikalo tam svetlo, keď sa tam konečne dostali, nič nebolo rozhádzané, len stále pípal mobil v šuplíku nočného stolíka, keď ho vytiahli skoro odpadli, lebo na ploche bolo napísané, Mám Vás rada, budem na Vás dávať pozor, nebolo by na tom nič divné, keby v mobile bola sim karta a bola tam nabitá baterka a gól bol aj to, že to bolo napísané farebne, pritom to bol starý telefón s čierno-bielym displejom...... proste od vtedy čo sa im to stalo sa všetci čo boli v tej izbe zmenili ....
raz keď som mal potkana a mi utiekol tak začal zhadzovať veci z poličky ráno a strašne som sa bál že WATAFUA!? a moja fantasmagorická hlava v totálnej ospalosti si začala domýšlať veci a nie len v hlave ale aj fyzicky a dosť hnusné to bolo niečo ako dymová postava ktorá prešla okolo mojej posteli a potom vyštartovala po mne
@zajkousko Ked si taky veriaci, ako sa mozes tesit na to, ze si po nas "príde Knieža temnoty a zoberie ich zo sebou do večného zatratenia"? Nielen ze si zloprajny, este si aj pysny a namysleny a nahnevany, co su smrtelne hriechy -- cize bal si kufre, pojdes s nami
@austin1991 "a gól bol aj to, že to bolo napísané farebne, pritom to bol starý telefón s čierno-bielym displejom"
to urcite
Stali sa mi uz kdeake "paranormalne" veci, ale urcite som kvoli tomu nezacal verit v boha.. Tiez mi blikala ziarovka (hlinikove rozvody), zapol sa DVD player, ktory nebol v zasuvke (pravdepodobne v tom ma prsty kondenzator) a podobne veci, za ktore moze kolisanie napatia, zle spoje a ine elektricke anomalie... ale samovyberacie hrnce zo skrinky bitch please
no v nadprirodzené javy a ani v Boha neverím.....ale sem - tam si niečo aj o tom prečítam (ale to tak skôr pre zábavu ako pre to, že by som chcel niečo zisťovať)
Osobne verím napr. na mimozemšťanov (nie je možné aby sme v tak veľkom vesmíre boli sami....takže toľko.....ale v BOHA URČITE NEVERÍM
Máš dojem brat môj, že modliť sa za niekoho a pritom si prať jeho večné odsúdenie je úlohou prosebníkov svätej cirkvi?:- - disappointed:....
Myslíš si snáď, že Boh ťa nemiluje a nedáva ti možnosť prijať jeho milosrdenstvo do svojho srdca?:- - disappointed:....
Myslíš si snáď, že ty nemaš nárok na dedičstvo Boha stvoriteľa?:- - disappointed:...
Konečne sa spamätaj a začni premýšľať o svojom poslaní tu na zemi....
Tie farizejské úvahy, ktorými ma častuješ vieš najlepšie, že patria takým ako ty, vysmievať sa a zakazovať hlásať Božie slovo druhým je hriech a nie poukazovať na tragédiu malovernosti a skazenosti birdzu:- - disappointed:
Raz som sa v noci zobudil - bolo niečo po tretej hodine ráno - tak som samozrejme chcel ďalej spať. Prehodil som sa na bok, no ako som tak učinil, zočil som v rohu izby, asi 4-5 metrov odomňa siluetu postavy. Najprv som si myslel, že je to iba výplod mojej fantázie, hra tieňov alebo niečo pod. No ako som hľadel do tmy, zrak sa mi čoraz väčšmi prispôsoboval na čierno temnej noci. Zreničky sa mi rozšírili ako mačke a vtedy som si bol istý. Ozrutná, veľká postava v čiernom habite na mňa zízala z rohu miestnosti, nehybne ako socha, hrozivo ako najstrašnejší démon. Zo strachu som bol paralyzovaný. Nevedel som zakričať o pomoc, nevedel som sa pohnúť, čo i len zapnúť svetlo...Vzdialenosť medzi nami akoby sa začala zmenšovať, pocítil som závrať a padol na vankúš...Odvtedy spím vždy so zapnutým svetlom
Ľudia potrebujú dozrieť. Je zaujímavé zistenie, že aj neveriaci po nehode povedia medzi prvými slovami "Pane Bože".
Nemám mladšieho brata, za smrť ktorého môže lekár, ktorý potreboval ísť na dovolenku. Mamka mi povedala na môj názor na vieru pár vecí napr.:Ak sa ti niečo stane, neičo vážne. Spomenieš si na Boha, len či si na teba spomenie aj on (spomenie-ale vyžeriem si to všetko) a druhú vec. Prežiť smrť rodičov je normálne. Normálne nieje prežiť smrť vlastného dieťaťa. Mamka tvrdí, že je niekde úplne inde a po jedno našom dialógu mi povedala: "Si niekde úplne inde ako ja. Ja cítim niečo čo ti neviem povedať, popísať ale je tu. A akza takú cenu, neprajem ti zažiť takýto pocit"
@firestorm ano je to len hra tienov a vyplod tvojej fantazie.. mozog nevie v tme dobre spracovavat obraz, vysledkom coho su podobne anomalie. Ja som v noci videl v zrkadle hlavu, ktora vystupila zo zrkadla, popozerala sa po izbe a zaliezla naspat... samozrejme v skutocnosti tam nic take nebolo...
@firestorm = niečo podobné som zažil ako som písal @44 ale som tú paralýzu nejako prekonal vyskočil s postele a zasvietil svetlo a zakričal ani neviem čo už všimol som si že potkan utiekol a zhadzoval veci a išiel v klude spať
@david95 tak ak sa niekomu také niečo prihodí, asi začne rozmýšľať, že predsa len niečo na tom druhom svete je. A hlavne ak boli pri tom viacerí ... Vieš, ako sa tu viacerí snažia zdôvodni všetko exaktne, tak to nikdy nepôjde, lebo niečo viac tu bude či chcú alebo nie ...
@david95 ja v Boha a aj niečo viac verím a aj budem! A vieš, ide o to ak ti to hovorí 40 ročný chlap so slzami v očiach to predsa len inak vyznie ako keď sa s deckami o pol noci v stane rozprávaš o strašidelných príbehoch ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
cakam*
Zistil som že je to môj najebaný sused ktorí sa vracia z krčmy domov ale dáko nevie trafiť
Od vtedy neverím na duchov a ani na iné mátohy
darmo, sila vomitu je nekonecna.
ak potrenuješ porozprávať rozprávočku na dobrú noc, veľmi ti rád nejaku pošuškám ...
heh aspoň jedna holka si na mňa spomenie
@andyyyy
modlitba ma neuveriteľnú moc, kto sa ju úprimne modli v čase núdze a prosí o pomoc dokáže prežíť to čo si opísal...
kedže sú tu same neveriace ovce, za ktoré sa dennodene modlím, tak ťažko niečo pochopia, vieš oni si žijú v tom svete, ktorý im pasuje, nikoho tam nepúšťajú a vieš prečo, lebo by sa museli zmeniť, im je lepšie žiť v hnoji ovládanom démonmi, váľať sa v špine dnešného sveta a nič nerobiť pre spásu svojej duše:- - disappointed:....
najviac sa teším na to, že si na mňa spomenú všetci, i tí v ktorých vzblkla iskra viery v Boha Všemohúceho a obrátia sa pokánie, ale aj tí, pre ktorých si príde Knieža temnoty a zoberie ich zo sebou do večného zatratenia:- - disappointed:
filip
.
Ale keby som si mal precitat tuto diskusiu este raz, asi by som sa dostal do specialneho "berserk " modu, hodil sa o zem a s hrdelnymi vykrikmi by som si mlatil papucou do hlavy a slabin.
Však,dúfam,že mi Boh pomôže,keď sa silno pomodlím ...
a keď sa nad tým zamyslím táto vec neskutočne ovplyvnila môj vývin čiže to vôbec nie je až tak nepodstatná vec pri zanevretí na boha a inej vyššej entity pre dieťa ( ok, v dnešnej dobe 12-13 ročné nie sú deti, ale mladé dámy, ale ja som bola... )
T800 potvrdzuje ucast. T800 vsak nevie, co je to grcat.
#e17-f
vieš tam kde panuje lenivosť nepomôže žiadny Boh
ale iba jedna jediná vec a tým je pár faciek od mamky, aby si sa spamatovala a začala drviť v učení:- disappointed:......filip
to urcite
Stali sa mi uz kdeake "paranormalne" veci, ale urcite som kvoli tomu nezacal verit v boha.. Tiez mi blikala ziarovka (hlinikove rozvody), zapol sa DVD player, ktory nebol v zasuvke (pravdepodobne v tom ma prsty kondenzator) a podobne veci, za ktore moze kolisanie napatia, zle spoje a ine elektricke anomalie... ale samovyberacie hrnce zo skrinky bitch please
Osobne verím napr. na mimozemšťanov (nie je možné aby sme v tak veľkom vesmíre boli sami....takže toľko.....ale v BOHA URČITE NEVERÍM
Máš dojem brat môj, že modliť sa za niekoho a pritom si prať jeho večné odsúdenie je úlohou prosebníkov svätej cirkvi?:- - disappointed:....
Myslíš si snáď, že Boh ťa nemiluje a nedáva ti možnosť prijať jeho milosrdenstvo do svojho srdca?:- - disappointed:....
Myslíš si snáď, že ty nemaš nárok na dedičstvo Boha stvoriteľa?:- - disappointed:...
Konečne sa spamätaj a začni premýšľať o svojom poslaní tu na zemi....
Tie farizejské úvahy, ktorými ma častuješ vieš najlepšie, že patria takým ako ty, vysmievať sa a zakazovať hlásať Božie slovo druhým je hriech a nie poukazovať na tragédiu malovernosti a skazenosti birdzu:- - disappointed:
filip
Nemám mladšieho brata, za smrť ktorého môže lekár, ktorý potreboval ísť na dovolenku. Mamka mi povedala na môj názor na vieru pár vecí napr.:Ak sa ti niečo stane, neičo vážne. Spomenieš si na Boha, len či si na teba spomenie aj on (spomenie-ale vyžeriem si to všetko) a druhú vec. Prežiť smrť rodičov je normálne. Normálne nieje prežiť smrť vlastného dieťaťa. Mamka tvrdí, že je niekde úplne inde a po jedno našom dialógu mi povedala: "Si niekde úplne inde ako ja. Ja cítim niečo čo ti neviem povedať, popísať ale je tu. A akza takú cenu, neprajem ti zažiť takýto pocit"
Nieje nesprávne neveriť .. nesprávne je ODMIETAŤ.
To zažije raz každý. Iné by bolo, keby si to zažíval opakovane a nevedel to ovládať (to Ti neprajem).
A najzaujímavejšie by bolo, keby to vieš vyvolať aj ovládať (napr. aj v zmenenom stave vedomia).
Vieru v Boha to nepodmieňuje, ale musím priznať, súvislosť tam je.