ja tomu asi nikdy neporozumiem, prečo majú ľudia pocit, že keď budú neustále opakovať, ako nám cigarety/alkohol/iné drogy škodia, tak to tých, ktorí tomu holdujú odradí.
Všetci vedia, že cigarety škodia pľúcam, alkohol pečeni a že mi to všetko lezie na mozog a na srdce. Proste keď to niekto chce robiť nech to robí, kazí svoje zdravie tak ostatných to nemusí ani náhodou zaujímať.
co sa tyka zdravia fajciarov, je mi to u prdele. ale nech mi nesmradia vzduch, ked idem cez mesto, cakam na mhd alebo kdekolvek inde, kde ma to obmedzuje, pretoze okrem toho, ze je to neskutocny smrad a neda sa to dychat, som na ten dym este aj alergicky.
keby nebolo fajčiarov, deficit štátneho rozpočtu by bol asi dvakrát väčší. @trdelniiiq
obetujeme svoje zdravie aby ste nemuseli platiť vyššie dane, to najmenej čo môžeš ako poďakovanie spraviť je nepindať.
(humor)
"som na ten dym este aj alergicky"
to by si bol prvý zaznamenaný prípad v histórii, na cigaretový dym môžeš mať akurát zvýšenú senzitivitu.
Najdlhšie žijúca žena histórie, Jeanne Calment (1875-1997), ktorá sa dožila 122 rokov, fajčila od svojich 21 rokov až takmer do smrti - to znamená VIAC AKO 100 ROKOV aktívne Where is your god now?
@johnsnow radšej budem žiť krátky a zdravý život ako by som mala žiť v takej nechuti až by som mohla hovoriť že viac v živote fajčím ako nefajčím.
(a špekuluje sa aj o jednom mužovi z Etiópie, ktorý žil zdravo a momentálne má 160 - Dhaqabo Ebba)
@spactatus "mrhať časom ktorý tu máme" - jednoducho áno - askéza je odopieranie si pôžitkov. V tom nevidím žiadny zmysel. Nikoho fajčiť nenútim. Ak nechceš fajčiť tak nefajči ale nekritizuj tých. ktorí nie sú ochotní sa toho vzdať len kvôli nejakému ideálu alebo podobnej stupudite - that´s the point
@midnight nebyt fajciarov by ekonomika fungovala uplne inak. nehovoriac o tom, ze to co stat tlaci skrz poistenie spaet do fajciarov nie je prave mala ciastka
toto robia fakt iba cinske cigy lebo videla som normalne pluca aj pluca fajciara a naozaj tam rozdiel je minimalny iba v tom ze su asi o 2 cm viac od seba.. takze.. hej idem si zapalit
@12 bla bla bla + fakt by som si radšej priplatila ako denne dýchať tie smrady z chodiacich nedonosených "kontajnerov", čo si svoje komplexy menejcennosti riešia cigaretou
@tangerina @midnight suhlasim s trdelnikom, nefviem preco by som mala dychat tie smrady vase hnusne
a este k tomu mat nieco s fajciarom bleee ( skoda, ze neviem dat vracajuceho smajla ) bozkavat sa s popolnikom? fajcit popolnik? fuuuuj
@tangerina@alysia
dýchať ich nemusíš, nikto ťa nenúti. ak je to na zastávke autobusu, máš plné právo zavolať na dotyčného políciu. ak je to kdekoľvek inde, máš plnú možnosť poodstúpiť dva-tri metre bokom.
btw. "chodiace nedonosené kontajnery"...
...kto tu má komplexy menejcennosti, keď si pripadá primerané niekoho takto označiť len kvôli tomu že je fajčiar?
@midnight ak mam na to nervy a odvahu, tak dotycneho oslovim, ci by nemohol ist dalej, ale vacsinou sa bojim, lebo su to obcas divne osoby
A policiu? Uz vidim ako policajti pridu kvoli niecomu takemuto
btw. proste nam to smrdi a ked to niekto prirovnal k smetiam, za to ja nemozem ale necudujem sa, nevonia mi ani koš/kontajner a ani fajčiar
@midnight jj, asi mám komplex menejcennosti, keď mi príde, že smrad z niektorých kontajnerov je príjemnejší ako smrad z fajčiarov....ale hold, keď to tebe voní, tak nemá zmysel sa tu o niečom dohadovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Všetci vedia, že cigarety škodia pľúcam, alkohol pečeni a že mi to všetko lezie na mozog a na srdce. Proste keď to niekto chce robiť nech to robí, kazí svoje zdravie tak ostatných to nemusí ani náhodou zaujímať.
@trdelniiiq
obetujeme svoje zdravie aby ste nemuseli platiť vyššie dane, to najmenej čo môžeš ako poďakovanie spraviť je nepindať.
(humor)
"som na ten dym este aj alergicky"
to by si bol prvý zaznamenaný prípad v histórii, na cigaretový dym môžeš mať akurát zvýšenú senzitivitu.
(a špekuluje sa aj o jednom mužovi z Etiópie, ktorý žil zdravo a momentálne má 160 - Dhaqabo Ebba)
Krátky a zdravý neviem či je zrovna rozumná voľba keď je možné žiť aj dlhý a plný pôžitkov
Všetkého možno veľa škodí, no držať sa asketického spôsobu života je podľa mňa mrhanie časom, ktorý máme.
@midnight suhlasim s trdelnikom, nefviem preco by som mala dychat tie smrady vase hnusne
a este k tomu mat nieco s fajciarom bleee ( skoda, ze neviem dat vracajuceho smajla ) bozkavat sa s popolnikom? fajcit popolnik? fuuuuj
dýchať ich nemusíš, nikto ťa nenúti. ak je to na zastávke autobusu, máš plné právo zavolať na dotyčného políciu. ak je to kdekoľvek inde, máš plnú možnosť poodstúpiť dva-tri metre bokom.
btw. "chodiace nedonosené kontajnery"...
...kto tu má komplexy menejcennosti, keď si pripadá primerané niekoho takto označiť len kvôli tomu že je fajčiar?
A policiu? Uz vidim ako policajti pridu kvoli niecomu takemuto
btw. proste nam to smrdi a ked to niekto prirovnal k smetiam, za to ja nemozem ale necudujem sa, nevonia mi ani koš/kontajner a ani fajčiar