toto som uz daavno onom vedela.. aodvtedy dakoo.. nonevime proste ked este tak pred4 rokmi 3 mal dobre skladby aterza zkazdym je ..aj odtych cobysom o necakala.. take trapnetoje.DD
@filus detto..rovnako ako davida, neznasam ani tiesta..tiesto aspon nevyuera ako hnusne, slizke komercne hovno, co kazda "jeho" skladba je na jedno kopyto..ked uz by sa v radiach mala hrat nejaka tanecna hudba, a povedzme si uprimne, spicky ako prydu, legera, alebo hoc i takeho deadmau5a tam pocut nebudeme, stacilo keby pustali "aspon" normana doraya
tak to ze okrada sam seba alebo ze okradol cold play to je blbost , to sa proste dnes uz tak robi , a to cold play samploval , pocujeme predsa ze to neni uplne to iste .... ale ze prve 2 albumy mu urobil niekto druhy tak to je sila ja nwm ty ludia naco to robia ? spravil mu 2 albumy urobil ho slavnym dostal zato par korun a teraz co ?
ale v podstate kaslem na to , "jeho" hudba sa mi paci a serem na to kto ju urobil
aspon vidiet aky prizmení su posluchaci. Nakolko iba vdaka nim to moze fungovat. A toto je stara znama vec, funguje to tak pomaly v kazdom zanry, ale v tychto trance, techno ci co to je nadmieru. Nie je to nic tajne.
je to moj najoblubenejsi spevak. elektrohouse 4ewa! henti tam trepu totalne picoviny. guetta normalne len sampluje a nikdy sa tym netajil, o tom je cely tento zaner. a to, ze ho vykradaju napr v skladbach give me everything, last friday night (t. g. i. f.), if we ever meet again, only girl (in the world)... to uz nevidi nikto, ze?
@antifunebracka guetta robi asi taky dobry electro house, ako papez rodi deti..nie je nic ine len vysmechom tohto zanru, lebo ked si porovnas majstrov svojho fachu, ako napriklad daft punk, dada life, cicada, prydu, feed me (hoci ten robi trocha tvrdsie veci), a mnoho dalsich, tak jeho veci nemaju ziadnu hlbku, ziadne "posolstvo", nic..robi hudbu bez duse
@trdelniiiq asi neni výsmechom ked má titul najlepší DJ sveta....nemal by ho keby ho nikto nepočúval a nevedel by to robiť...ani ja nemám 1 z matiky ked ju neviem
@smartboy najlepsi dj sveta ma podla dj mag-u, co nie je prave seriozny magazin..ten titul ma len preto, lebo ho hraju na kazdom jednom zasranom radiu, hudobnom televiznom kanali, atd.. skus si niekedy vsimnut reakcie ludi a ich komentare pri niecom takom..89% je takych, ze tam pisu WTF?! a cuduju sa na tom, ako moze niekto taky ako on, zastavat prvu priecku.. vidno ze mas 14 rokov a netusis ako to v skutocnosti chodi..na svete je plno skvelych producentov a dj, a ludia podobni tebe o nich nevedia len preto, ze media im do hlavy vkuse tlacia bullshity ako je davidko..urcite mas fb, pozri si stanky magazniv, v ktorych je guetta na prvom mieste a precitaj si tie prispevky od ludi..uvidis ako sa maj veci v skutocnosti..
@antifunebracka nie je ktovieaky genius? mas pravdu, pretoze mr. sheridan je hudobnym bohom nie je ziadna vec, ktora by od neho nebola luxusna..ci uz pod pseudonymom pryda, cirez d, alebo pod svojim vlastnym menom
@antifunebracka monotonny? pusti si od neho napriklad taky wakanapi, potom lesson one, animal, reeperbahn, remember, full stop, raptor, glimma..a to aj bude stacit..kazde jedno si vypocuj a potom mi povedz este raz ze ma vsetko zufalo monotonne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Aqp56rXYLM#at=21" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.youtube.com">» www.youtube.com/watch?feature=p...
ale v podstate kaslem na to , "jeho" hudba sa mi paci a serem na to kto ju urobil
Samplovat tiež nevie.
No najsmutnejšie je, že najviac "umenia" má v marketingu.
"dokonalý marketingový produkt", čo viac riešite? veď to neni hudba.