Stále musím čosi robiť, pracovať, jednoducho niečo....
Takže mám asi opačný problém ako väčšina z vás..... ja musím stále niečo robiť.... Musím stále pracovať, ale tým nemyslím sedenie v škole a ničenie si chrbtice, ale hlavne manuálne práce..... Mám len 15 takže vo väčšine brigád ma ešte neprijmú....... A
prides domov zo skoly a nemas co robit?
chod sa ucit, upratovat...
a cas sa da travit aj volnymi aktivitami ako sport alebo niecim kreativnym a ked uz fakt nemas co robit, tak internet dost dobre zabija cas
inak mame podobny problem(az na to, ze mne nejde tak o manualne prace), ja tiez nemam dost casu co robit a to mam aj skolu aj robotu, vela inym hobby a este bakalarku musim pisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
poď poď poď
chod sa ucit, upratovat...
a cas sa da travit aj volnymi aktivitami ako sport alebo niecim kreativnym a ked uz fakt nemas co robit, tak internet dost dobre zabija cas
inak mame podobny problem(az na to, ze mne nejde tak o manualne prace), ja tiez nemam dost casu co robit a to mam aj skolu aj robotu, vela inym hobby a este bakalarku musim pisat