mam o chvilu 20 a stele nezarastam, aj ked holit sa obcas musim, aby som nevyzeral jak holub (hovori sestrenka) .. vraj to je v genoch, ani moj otec nemal dlho fuzy, ale mna to uz stve, tak sa chcem opytat po akom jedle trebars zacnu viac rast, a ako je t
tiez som si zamladi myslel ze cim skor budem zarastat tym lepsie..... teraz by som si dal aj lavy malicek odseknut ak by som nemusel tu burinu zosekavat z tvare, po case ti to zacne liezt na nervy....takze bud rad ze si na tom tak ako si...
aj ja to tak mam rastu mi len take divne chlpy ale ked si to necha clovek fakt dlho neoholene taky mesiac a pol - 2 mesiace tak uz sa to zacina podobat brade ale aj tak v mojom pripade to je cele divne ... no kaslem na to uz raz za cas sa oholim potom si necham narast taku vseliaku bradu ako napriklad teraz mam a po nejakom case zase oholim a tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@mefistofel jauž som nešťastná!
@sechs uvidím budem na nej rôzne čary robiť
nepochopim, co vam na tom vadi
@cimrman to je nič, Johnny depp má cez 40 a rastie mu iba "čosi pod nosom a čosi na brade" :_D