trosku zvlastne mi to pride, kedze ty sa stazujes na strasne vela veci naprikald tu vstavoch, a to ta nestalkujem abo co ale mi to pride fest hypocrittic
vela ludi nerozumie preco sa vo stavoch stazujem, lebo do mojej situacie nevidia hlbsie, resp. ani nechcu a hlavne ma beru podla svojho vlastneho meradla, pritom veci co oni vnimaju nejako mozem ja vnimat uplne inak a mozu byt pre mna tym padom ovela emocionalne narocnejsie ako pre ludi s nizkym eq, empatiou, socialnym citenim, whatevah..
ked niekto zakopne o stol a potrebuje vykrikovat tak proste preto lebo je to agresivna osoba a nevie zvladat hnev a ja som v takom prostredi bola vychovavana a som na to proste citliva
@etelnair lenze ja som vyjadrila svoj nazor vseobecne, on ma potrebu mna tagovat vsade specialne a picovat vyhradne na mna, nie vseobecne
teda @1 za osobny utok neberiem a @7 ano, aj ked sa ho to pravdepodobne dotklo prave preto ze on je takou agresivnou labilnou osobou, co sa mi kazdopadne potvrdzuje vlastne vsade
@etelnair pozri, ked na mna bezne reaguje niekto 2-3 krat do tyzdna, s jasne naladenym komentarom v zmysle "zas ta jebnuta pica nieco vymysla" a pritom komentuje uplne normalne prispevky, na ktore ta reakcia vlastne vobec nemusela byt, lebo nikomu z nas neda nic uzitocne, len mam pocit ze tuto osoba si nejako rada ventiluje hned na inych - tak prepac ze to povazujem za osobny utok, lebo ja neviem, ako inak tieto smiesne komentare akoze vyzeraju. ja som sa zas vyjadrila ze nemam rada agresivnych ludi co kricia za kazdu blbost a on hned utoci, ano utoci, ze sa na vsetko stazujem v stavoch. lenze to su uplne rozdielne veci a to samozrejme ludia s nizkou emocionalnou inteligenciou nevedia/nechcu vidiet. myslia si ze veci na ktore sa stazujem su picoviny a ja som rozmaznane decko, ale ja mam z toho seriozne depresie. (uz sa tesim az budem za jebnutu attention whore.) jednoducho nema pravo mi kecat do toho ako ja vidim iste veci, ked ich raz tak proste vidim. a rovnako ma vychovavala agresivna osoba ktora si hned ventilovala vylucne na mne, ked o nieco zakopne tak to musi vediet cela bytovka, ked mu nieco nejde tak ten pestry slovnik musi pocuvat cela bytovka.
nie, nemam rada takych ludi.
a picujte si do mna za to ze nemam rada agresivnych ludi.
myslim si ze je to vcelku normalny nazor.
ale tak tuto n0win0uovi vobec neni trapne picovat do normalnych prispevkov ked maju pred sebou nick hoperpohroma
Ehm. Akoze nechcem rušit ale vase problemy si riesite na mojej ankete, toto nemam rada ked mi to sem pisete barjake bludy, ano, je prevda ze je to moja prva nketa co som sem pridala tak ma nechajte tešit sa z tejto super veci majte sa seci radi s laskou badblood
doma sme mali taku stolicku co mala krivu nozku..pouzivali sme ju iba na vianoce ked sme boli pri stole..a tak sa stavalo,ze kazdy do nej aspon raz za vecer zakopol..
a reakcie.
ze.. au! pici.. abo kurva.. mariaskare aj zo stolicku...ale nikdy to nebolelo
Ja by som aj aj nadávala ale mňa väčšinou bolesť tak nejak fyzicky ochromí, že nie som schopná vydať zvuk. Napr. raz mi dvierka skrinky treskli do hlavy a ja som si od bolesti čupla a tak som čupela asi tri minúty a keď to prešlo nemohla som uveriť, že moja spolubývajúca celý čas sedela otočená chrbtom ale uvedomila som si že ja kričím au iba v myšlienkach. Ale prišli mi mega hlasné, ako tá bolesť. Au. To bola taká bolesť. Ešte teraz sa cítim poškodená... a tiež nemám rada ľudí ktorí pre maličkosti aukajú, lebo mi to príde nefér, že ja viem trpieť potichu a oni ma obťažujú svojou bolesťou keď mne s ňou nikto nepomáha...každý je nejaký ale človeka to naštve, keď sa sám nevie podeliť o trápenie. To sa môžem cítiť spoluzodpovedná za bolesť druhého, keď zaukne a ja keď neaukám tak sa za svoju bolesť cítim zodpovedná len ja. Čiže mám na krku viac bolesti než mi treba. Čiže sa zobuďte kritici, lebo to má logiku, nemáť rád nejakého preictliveného človeka, ktorý každému potrebuje dať na známosť, ako hrozne trpí, len čo uvidí iné mravy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
jak keby to bola niekoho ineho chyba ako ich, neznasam ked musim taketo veci znasat, celkovo ludi ktori hned za vsetko vykrikuju
trosku zvlastne mi to pride, kedze ty sa stazujes na strasne vela veci naprikald tu vstavoch, a to ta nestalkujem abo co ale mi to pride fest hypocrittic
vela ludi nerozumie preco sa vo stavoch stazujem, lebo do mojej situacie nevidia hlbsie, resp. ani nechcu a hlavne ma beru podla svojho vlastneho meradla, pritom veci co oni vnimaju nejako mozem ja vnimat uplne inak a mozu byt pre mna tym padom ovela emocionalne narocnejsie ako pre ludi s nizkym eq, empatiou, socialnym citenim, whatevah..
ked niekto zakopne o stol a potrebuje vykrikovat tak proste preto lebo je to agresivna osoba a nevie zvladat hnev a ja som v takom prostredi bola vychovavana a som na to proste citliva
teda @1 za osobny utok neberiem a @7 ano, aj ked sa ho to pravdepodobne dotklo prave preto ze on je takou agresivnou labilnou osobou, co sa mi kazdopadne potvrdzuje vlastne vsade
ked toto je osobny utok tak ja potom hadam porusujem aj zenevske konvencie obcas
nie, nemam rada takych ludi.
a picujte si do mna za to ze nemam rada agresivnych ludi.
myslim si ze je to vcelku normalny nazor.
ale tak tuto n0win0uovi vobec neni trapne picovat do normalnych prispevkov ked maju pred sebou nick hoperpohroma
@hoperpohroma mkay, hentak hlbsie sa uz do toho vrtat nejdem
hlavne ked su tu takyto agresivni labilni a citovo neempaticki kokoti ako ja
len mám radšej v piči.
a reakcie.
ze.. au! pici.. abo kurva.. mariaskare aj zo stolicku...ale nikdy to nebolelo
sak nevadi,ze vianoce
ale ne ..Ale tak ja nenadávam a proste aj kedto boli tak nejako čakám kým to prejde no.