Stalo sa ti už, že niečo sa ti snívalo a potom sa to stalo? Aleb že sa ti niečo snívalo 2x?
Mne sa to stalo, ale asi tak 3 x. MNe sa sníva niečo každú noc , takže je to málo A aj to že sa mi niečo snívalo 2x..je to zaujímavé, že si to pametám, pretože prvý krát sa mi sníval ten sen v škôlke ( to je jediný sen , čo si pametám zo škôlky ) A
Zvykne sa mi opakovat jeden sen uz par rokov, ale ja si kazde rano pamataam sen a neprikladam tomu nejaky vacsi vyznam... Je to zhluk toho nad cim cez den premyslas alebo co mas v podvedomi, scvokla by som keby sa furt cakala ze sa to splni
Zrovna dneska sa mi snívalo, že mi prišla smska, že som dostal na účet prachy a zobudím sa a ono skutočne mi prišli na účet prachy a zrovna toľko isto ako v sne
mne sa stále sníva niečo, čo sa splní napr. pred pár rokmi sa mi snívalo, že som prišla do školy a mali sme od rána do večera len matematiku, strašne som v tom sne nadávala ....a teraz chodím do školy, kde mám denne od rána do večera matematiku
no to čo sa mi snívalo dnes, sa dúfam nikdy nesplní :/
casto sa mi snivaju sny, ktore sa mi predtym urcite nesnivali, ale ja si v tom sne poviem- toto sa mi uz snivalo- a viem co bude dalej, co bude za rohom ulice napr. alebo co...
mne sa asi tak pred 3-4 rokmi snivalo o takej budove pred ktorou som sedela,netušila som kde to je,čo to je ale pred rokom som bola v Pariži a ked som uvidela presne taku istu budovu ako z toho sna tak ma skoro porazilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale inak vôbec..
dnes sa mi snívalo, že mi sestra kúpila auto,, to je asi tiež dosť nereálne
no to čo sa mi snívalo dnes, sa dúfam nikdy nesplní :/
Ale jeden zo snov čo som mávala často, bolo, že bežím na hlavnú stanicu a že nestíham a že ma tam niekto čaká.
Teraz sa to otočilo, ja čakám na niekoho na hlavnej stanici a ten niekto neprichádza :/
Druhý už tiež.