@tikalok Jemu hlavne na nič neodpovedaj!!! Ja som s ním skúsila komunikovať a dopadlo to tak, že mi zaprial, nech ma dokúše besný pes a tuším ma aj pičou nazval
@mielikki Ale prekonal moje očakávania toho, ako sa bude vyjadrovať a aké bude mať názory... To zase raz na Birdz prikvitol niečo veselý a produktívny, ktorý iste obohatí tunajšie fóra o plodné diskusie! Viď napríklad túto
@4 tak ty si taka špiclanda, kto ako reaguje a ak ti neni po vôli, dáš to do éteru.. a ešte sa bude chvastať tým čo dojebala.. ked zbadaš nejake psisko tak ho obíd aspom 50 metrov, lebo človek nikdy nevie? to máš za to že si robíš srandu z náučných tém!
@0mega1 Nechváľ dňa pred večerom, mne zajko napísal minimálne tri siahodlhé TSky plné najhorších vulgarizmov a toho ako mám skapať... to je Filip, alebo jeho identické dvojča!!
@mielikki asexualita sa dá aj liečiť, temy, kde sa spomýna sex, jebačka, milovanie nečítaj, tý si studena ako ľadova kráľovna z rýše rozprávok, tebe to nič miláčik nehovorí!
@krampus To bolo včera, keď ma začal bezdôvodne urážať kvôli jednému komentu v nesúvisiacej ankete (nikdy predtým som ho tu nevidela a ten koment ani téma s ním nemali nič spoločné, ale zachcelo sa mu moralizovať)... tak som ho skúsila prevychovať, že nie je stred vesmíru... ale dostala som vypičované, ževraj nemám dojebávať jeho zato že som staršia, že mám dojebávať seberovné baby... tak odteraz ja teda budem fakt radiť iba seberovným, lebo hentakým sa neoplatí
@ronik16 Prosím ťa, nevolaj ma miláčik, zdvíha sa mi z toho žalúdok.
A ak by tam nebola tá hrubka, tak by bola ľadová kráľovná z ríše rozprávok jeden z najkrajších komplimentov, aký som kedy dostala (a to dnes som už bola aj "krásne morbídna"
@21 ,22 dufam, že si nešla spať, lebo si určite nedočkava čo ti odpíšem, takže asi toto:
no šťastie, že neviem čo si také dojebala, ešte že maš odvahu to napísať, si neskutočne drzá ako moja učka na matike, čo nosí nohavice lebo sa hambi za to aké má krive nohy, na rozdiel od tvojho kaktusového charakteru čo tu ukazuješ verejne!
s tými psami si to posrala mala by si byť troška objektívna, a zajo 30 sa opýtaj, kde ostal! a si ho hladaj medzi tými psami v budach ja s nim nebývam!
@mielikki takže si si niečo take pripravila dopredu aby si samu seba presviedčala že si normálna a dávala to do pozornosti druhým, lebo sa mi zdá že nie som prvý čo ťa prekukol!
@ronik16 Ja sa za moju dosť výraznú asexualitu takú vzácnu v tomto nemravnom svete (juj, už si skoro pripadám ako druhá funebráčka v tomto nehanbím, ten blog bol len priznanie, že krivkám v svojom presvedčení.
A tebe odporúčam kratšiu konverzáciu s @krutafunebracka , podľa možností verejne, to mi bude rošambo!
@ronik16 a Mielikki má mňa, len tak mimochodom. Žijeme vo veľmi cudnom vzťahu, založenom na vzájomnom porozumení a úplnej dôvere a je nám spolu dobre. A dokonca mám aj motorovú pílu
@swen ty finske chlapčisko čo sa tu škeriš na naších vážnych naučno vzdelavácich rozhovoroch, sedíš tam ako prípečok boh vie čo robíš s pravou rukou a nič nedáš do placu, chceš byť dobrý že?
@mielikki a ty máš motorovú pílu, nekúpila si ju nahodou v Manfilde v akcií, mohlo by sa stať, že ked budeš niekoho rezať sa ti zasekne, tak ako som spomýnal v teme toho cikáčika! takže by si mala otvoriť nejaku temu v tom zmysle!
@krampus o akom výkone to tu hovoríš, nik mi zatial neodpovedal na otázku v téme a len ma tu osierajú tie cicule čo pchajú nos do mužských záležitosti!
@ronik16 Hovorím o takom výkone,že táto tvoja pseudoanketa sa za relatívne krátky čas dostala medzi top témy.No a čo som si tak všimol,tak ti evidentne nechýba úcta k ženskému pohlaviu.
@krampus ale ved veverička je pekne nazývať babsku vaginku, aj chalani v krčne to ak hovoria a tomu swemkovi potom o čo ide, ked napísal ešte 30 a je prvá, ja tomu tu nerozumiem som tu nový a o tom zajkovi30 tým duplom čo ja mám s ním? a potom nakoniec k teme mi nikto nič nenapísal lebo sa ozaj stávaju take veci, že babu aj s chalanom spojených spolu odviezli do nemocnice, tak neviem čo som tu take posral? chcel som len vedieť ako tomu predísť a hned ma tu zhovadili, to mám písať ako sa rano obúvam či si ľavu alebo pravu nohu najprv obujem a či čo?
vieš čo čau, idem spať lebo ma rano z postele neodtrhe ani granat a musím isť do školy lebo ma už tatko zabije........čau krampus
-áno,označenie "veverička" pre ženské genitálie,je skutočne svojské.Či je to aj pekné označenie je už na posúdení každého
-komentár @swen-a bol zameraný na to,že ankety/fóra ktoré majú najväčší počet príspevkov sú zaradené v ten deň medzi top témy.Podľa počtu komentárov sa téma môže dostať aj medz top v týždni,mesiaci prípadne v roku.Mal tým na mysli,že pokiaľ tvoja anketa bude mať ešte určitý počet príspevkov,bude v topke na prvom mieste
-zajko30 je user Birdzu,ktorý ma veľmi osobité vystupovanie na Birdzi.Jeho charakteristiky (za každým svojím príspevkom sa podpisuje v takejto forme ......filip,s obľubou používa slová typu cumlík,slipuše atď,zdôrazňuje svoju homosexuálnu orientáciu,to že je model,gigolo,vlastní BMW a má priateľa,či ktorého fasa.No a je zo Žiliny.No a to najdôležitejšie,jeho ankety a diskusie sú veľmi podobné tvojim
-no a my sme ťa nezhovadili.Zhovadil si sa sám.Nie touto anketou,tá k tomu len prispela.Zhovadil si sa spôsobom akým vystupuješ a tvojimi názormi.
-keby si dal tému tohto zamerania to fóra v inej podobe,tak by si sa dočkal aj serióznych odpovedí
-a takisto sa nemôžeš čudovať naším komentárom.Celá táto anketa pôsobí ako fake.
Čo si posral? Tak to je na posúdenie každého zvlášť.
@krampus mi to tak pripada, že som nezapasoval do vašej partie, to čo som tu na forach v iných diskusiach počítal je prinajmenšom na grcanie a mna idete drbať?
týmto správaním možno zapôsobíš na svoje 14 ročné spolužiačky, ale tu si mimo ligu
Viem že hormóny sa búria, je jar (skoro leto) a musíš aspoň trocha dať priechod svojmu libidu, ale tu na fóre ti nikdo mastiť ego nebude- to si choď radšej sám káčera vyčvachtať
@admin zmazat ronik16 zda sa, ze nevie komunikovat ako clovek, t.j. kazde 5te slovo (cca +/- autobus) je nadavka...
k teme... ako by sa preboha mohol zaseknut? Fyzicky nemozne podla mna... jedine ze by sa partnerka lakla tak ze... nedopisujem, ale uz len ta predstava je bolestiva
teda nechcem byt zla ale ak by sa velkost kkta rovnala velkosti IQ tak uz len z toho co tu citam usudzujem ze TEBE by sa to URCITE nemohlo stat (zaseknutie)
@krutafunebracka na teba je to dobre primrdany názor, a vykastrovať by si sa mal dať ty! asexuali to aj tak nepotrebujú a darovať vajca do ZOO nech ich kobri vycucaju!
@n0win0u a kľudne sleduj aj, ako to pokračuje!! Chvalabohu už sa obúva iba do trištvrtiny ďalšieho Birdzu a nie do mňa... začalo ma trochu urážať, že sa o mňa zaujíma niečo.... teda niekto taký.
@ronik16 Jasne, keď to píše krpatý primitív. Ja by som sa kľudne a rada dala "vykastrovať", aspoň by som nemala menzes. Nevyliezol si práve z polepšovne? Asi by si sa tam mal vrátiť, dúfam, že ťa už hľadajú.
@ronik16 takych s tvojim prejavom tu uz bolo.. a zaujimave... uz tu niesu... mam zaujimavu otazku: preco? Jednoducho urazat ludi len koli nazoru sa nepatri... maj ma kludne za niekoho,k to si potrpi na nejaku blbu moralku pri komunikacii 2 ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
133 komentov
nenávidim chytračikov, vodu, učky, chodiť peši" sa nič iné ani čakať nedalo
@mielikki Ale prekonal moje očakávania toho, ako sa bude vyjadrovať a aké bude mať názory... To zase raz na Birdz prikvitol niečo veselý a produktívny, ktorý iste obohatí tunajšie fóra o plodné diskusie! Viď napríklad túto
@mielikki vitaj v klube, ja tiež!!
1. Čo ty vieš o tom, čo som ja dojebala?
2. Ja sa psov nebojím, ja na rozdiel od teba s nimi viem zaobchádzať, takže neviem, prečo by som ich mala obchádzať
3. Zajko30, vitaj späť! Koľký dual už to je? A toho svojho Reného či Mária či jak to si kde nechal, ostal na móle?
a preto to nemôžeš chápať, porozumela si aselita!
Ale možno sa mýlim, time shall tell
A ak by tam nebola tá hrubka, tak by bola ľadová kráľovná z ríše rozprávok jeden z najkrajších komplimentov, aký som kedy dostala (a to dnes som už bola aj "krásne morbídna"
@Mielikki Ale to dostal Erli
no šťastie, že neviem čo si také dojebala, ešte že maš odvahu to napísať, si neskutočne drzá ako moja učka na matike, čo nosí nohavice lebo sa hambi za to aké má krive nohy, na rozdiel od tvojho kaktusového charakteru čo tu ukazuješ verejne!
s tými psami si to posrala mala by si byť troška objektívna, a zajo 30 sa opýtaj, kde ostal! a si ho hladaj medzi tými psami v budach ja s nim nebývam!
btw, malo tam byť morbídnI
A tebe odporúčam kratšiu konverzáciu s @krutafunebracka , podľa možností verejne, to mi bude rošambo!
1. kúp a naštuduj si Pravidlá slovenského pravopisu
2. Nie, táto je z Baumaxu.
3. ani ja, ani @erli nie sme takí mantaví
4. ale ak naštveš @erli - ho, ešte bude chcieť ten tvoj nápad zrealizovať na tebe
a to sa tu potom akože platí honorár, ked ma nieto vela odpovedi alebo čo, ako, ved mi napiš
-to,že ti chýba úcta k ženskému pohlaviu-zo spôsobu akým sa vyjadruješ o ženách je to evidentné
-nie,honorár sa tu za top témy nedostáva
vieš čo čau, idem spať lebo ma rano z postele neodtrhe ani granat a musím isť do školy lebo ma už tatko zabije........čau krampus
-áno,označenie "veverička" pre ženské genitálie,je skutočne svojské.Či je to aj pekné označenie je už na posúdení každého
-komentár @swen-a bol zameraný na to,že ankety/fóra ktoré majú najväčší počet príspevkov sú zaradené v ten deň medzi top témy.Podľa počtu komentárov sa téma môže dostať aj medz top v týždni,mesiaci prípadne v roku.Mal tým na mysli,že pokiaľ tvoja anketa bude mať ešte určitý počet príspevkov,bude v topke na prvom mieste
-zajko30 je user Birdzu,ktorý ma veľmi osobité vystupovanie na Birdzi.Jeho charakteristiky (za každým svojím príspevkom sa podpisuje v takejto forme ......filip,s obľubou používa slová typu cumlík,slipuše atď,zdôrazňuje svoju homosexuálnu orientáciu,to že je model,gigolo,vlastní BMW a má priateľa,či ktorého fasa.No a je zo Žiliny.No a to najdôležitejšie,jeho ankety a diskusie sú veľmi podobné tvojim
-no a my sme ťa nezhovadili.Zhovadil si sa sám.Nie touto anketou,tá k tomu len prispela.Zhovadil si sa spôsobom akým vystupuješ a tvojimi názormi.
-keby si dal tému tohto zamerania to fóra v inej podobe,tak by si sa dočkal aj serióznych odpovedí
-a takisto sa nemôžeš čudovať naším komentárom.Celá táto anketa pôsobí ako fake.
Čo si posral? Tak to je na posúdenie každého zvlášť.
ako... určité verzie slov ktoré tu boli použité ma dost rozosmiali
nenávidim chytračikov, vodu, učky, chodiť peši"
proste borec
týmto správaním možno zapôsobíš na svoje 14 ročné spolužiačky, ale tu si mimo ligu
Viem že hormóny sa búria, je jar (skoro leto) a musíš aspoň trocha dať priechod svojmu libidu, ale tu na fóre ti nikdo mastiť ego nebude- to si choď radšej sám káčera vyčvachtať
Vyzerá to ale na fake.
k teme... ako by sa preboha mohol zaseknut? Fyzicky nemozne podla mna... jedine ze by sa partnerka lakla tak ze... nedopisujem, ale uz len ta predstava je bolestiva
radšej budem mať medzi nohami stromozmrda ako lastúrnika
A ešte načo tam napíše takú kravinu, keď do zátvorky to napíše normálne?!
Podľa mňa by tá jeho veverica mala byť zubatá a mala by ho vykastrovať, aj všetkých takých.
a k téme, jediný si tu tu správne napísal, baba sa fakt môže zlaknuť a vtedy sa to stane.. dočítal som sa to v jednej knihe dnes poobede.
a take prípady sa už stali iby tí blbčovia hore sa z toho rehocu ako jebnuté koritnačky, ktore šteklia kdesy