fúú raz hej. a to som sa skoro zosral ako bačove šteňa. Boli sme opekať v lese na nejakej poľovníckej chate, vonku sme mali ohnisko a ja som šiel do vnútra po stuff (klobásy, chlast) a v rohu som zazrel niečo ako siluetu človeka, zrazu sa to vyparilo. vyzeralo to niečo ako hmla alebo tak podobne, vybehol som vonku s krikom, vyklepaný ako cigareta, spotený, srdce mi búšilo, hneď som vyexoval skoro celú pollitrovku vodky. fuj...
a ešte si pamätám jeden zážitok, neviem či to bol duch ale zľakol som sa riadne. keď som mal asi 15-16 rokov, tak sme stáli s partiou pri kamarátkinom dome a kecali sme, bolo niečo po desiatej hodine večer a išla okolo nejaká babka celá oblečená v čiernom, v ruke mala kvety či akú riť už neviem presne. zastavila sa pri nás a pýtala sa kedy ide autobus. kamarát jej odpovedal že posledný šiel pred hodinou a ďalší ide ráno o piatej, rozlúčila sa s nami a šla ďalej po ceste, no po 20 metroch po nej nezostal ani smrad, ako by sa vyparila. nemala kde ísť maximálne sa mohla jebnúť do priekopy lebo ta žiadna ulička ani dom nieje, až asi po 100 metroch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov