V skratke. Jedna baba ma chce,ja ju odmietam,aj jej to davam najavo a pod. Spali sme spolu 2 alebo 3 krat. Neberie antikoncepciu a teraz mi povedala ze jej tyzden mesjaku kramy. A teraz. Vzdy som mal kondom a nikdy som sa pri nej ani neurobil. Raz sa rozt
a po dalsie, zjavne je tak namotana, ze ti pise, ze je tehotna, aj ked ste mali ochranu (mozno popri tebe spala s inymi a bud ju nabuchal niekto z nich, alebo si nacisto vymysla)
nechce sa mi to citat cele ale odmietam babu a davam jej to najavo a dalsia veta spali sme spolu 2 ci 3 krat je fail riadny povedz ze si fejk a taki kokoti neexistuju? vlastne existuju aj bez teba.. zabite ma
@rrrrr krámy bežne meškajú, osobne by som to vôbec neriešil, pokiaľ jej nebudú meškať aspoň mesiac... Alebo kúp v lekárni tehotenský test za 2 eurá a daj jej to ocikať a nech ti to ukáže. Možno si len vymýšľa, aby ťa mohla manipulovať a ten test sa tak jednoducho oklamať nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
naco s nou spis, ked ju nechces?
a po dalsie, zjavne je tak namotana, ze ti pise, ze je tehotna, aj ked ste mali ochranu (mozno popri tebe spala s inymi a bud ju nabuchal niekto z nich, alebo si nacisto vymysla)
ona je kurva, lebo sa s tebou vyspala a chce ťa ale ty si super, keď si sa s ňou vyspal len tak, hej?
fuckin' logic (ach)
kurva
moja odpoveď: Nie, nestalo.
Nechcela by som byť na mieste danej slečny...
Život je kurva...
Keď si spomeniem ako mne meškali krámy po stretku s kámošom ... Ách,už nikdy v živote...
nie sa ani nespravis a este ti povie, ze si foter. fakt jebnutost na vsetky strany
nie nestalo sa mi to nastastie
o tebe / o nej:
normalny / chudak holka
dement / hlupana
dement / tak jej treba ked je sprosta
cisty kokot / chudak hlupana
@rrrrr Gratulujem otecko