Teraz si spomeň na to čo si prežil so svojou drahou. Na city, zážitky, hádky i nežnosti a vzájomné pochopenia.
pekne pomaly nad všetkým...
A teraz ti dám otázky.
V prvom rade, chceš všetko čo ti prebehlo mysľou zahodiť kvoli tomu, čo pre teba predstavuje to nové? Vážne máš pocit, že toto nové je niečo viac ako to čo máš ? Ak áno a za celý čas čo si vybavuješ spomienky sa cit k novej neotupil, myslím, že sám musíš mať pocit, že s tvojou doterajšou partnerkou to nikam neviedlo a láska k nej mala zrejme iné dôvody a príčiny ako by mala mať.
Ak nie, ale stále máš pri tej novej tie zvláštne pocity, skús ich nenazývať zalúbenosťou. Proste si stretol skvelého človeka, ktorý ťa nadchýna a máš pre neho slabosť, ale v prvom rade si uvedom, že je to skutočne len nadchnutie a obdiv, nie láska.
Tiež si myslím, že na prvom stretku sa môže človek veľmi zahľadieť, to je úplne normálne, ale zaľúbiť, to je kolosálna chumajovina.
A čo má spoločné to, že je niekto neskúsený s tým, že nejaví záujem? Však záujem môže prejaviť aj neskúsený človek. Ja by som to na tvojom mieste neriskovala.
@darkkizz to nebolo stretko z pokecu...bola to kamarátka ktorú som nevidel vyše roka a teraz sa to stalo... puberťáčka si ty lebo nadávaš! daj si PLEESk!
@darkkizz@petiboy Prepáčte, ale skutočne jeden druhému vyčítate nezrelosť ? Skúste si to po sebe prečítať čo ste tu popísali a na základe čoho... Myšlienky toho druhého ste prebehli obaja povrchne a pri tom odsúdili tak jednoznačne...
Mne sa stalo, ze som mala, teda aj mam priatela a stretla som sa nahodne na diske s jednym takym zlatym, s ktorym som si davno vela pisala...a stretavali sme sa dlhsiu dobu, nevedela som sa od neho odtrhnut, aj ked bol odo mna mladsi..a teraz mi chyba niekedy...ale nikdy by som svojho priatela nevymenila zanho
@petiboy20 no určite máś dojem, že zaútočila prvá, ale ty si jej to tiež mohol skúsiť najprv ozrejmiť a nie hneď útočiť naspať a zachovať sa nakoniec presne tak, ako sa tebe nepáćilo, že sa chovala k tebe...
@ba55tripper neberiem ti tvoje presvedcenie, len ma to udivuje. Neviem povedat cez internet ani na zaklade toho, ze ma niekto nejaky nazor, ze je hlupy. Zato ty ano, neviem ci mas internet prvy den, ale vsetko tomu nasvedcuje.
@ba55tripper Ja osobne môžem byť tiež presvedčená o tom, že si extrémne hlúpy človek. Aby som ti osviežila pamäť, pred nejakým časom si úplne bez príčiny označil človeka za pychicky narušeného. Pýtam sa, na základe čoho? Vieš vôbec, ako vyzerá, ako sa správa človek so psychickou poruchou?
Ak moje komentáre v predchádzajúcich "diskusiách" s tebou boli hlúpe a neviem aké ešte, tak tie tvoje ďaleko neodskočili.
Prvý krát som na teba narazila iba v prudko inteligentnom komentári k môjmu blogu, ktorý si tiež komentoval iba na základe toho, že vznikol konflikt s nejakým tvojim kamarátom/kamarátkou. Čiže názor máš skreslený.
Viac nemám čo. Myslím si o tebe to isté, čo ty o mne.
V pohode, mňa už takéto veci neudivujú. Väčšinou človek potrebuje osobný kontakt na podobný úsudok,niekedy stačí kratší, niekedy dlhší, ale už som viedol pár konfliktov so slečnou a stačí sa pozrieť na tie reakcie. Možno nie je intelektuálne hlúpa, keď sa bavíme čisto o bodovom IQ ohodnotení, ale verbálny intelekt je niekde na bode mrazu. Internet mám cca šiesty rok.
@ba55tripper no zaujimava teoria. Takze staci ak mam verbalne podanie nevyhovujuce tvojmu rebricku tak som hlupy? To znamena, ze kto fajci travu a je to taktiez neakceptovatelne v slusnej spolocnosti tak ako expresivne slova je ihned hlupy a mozem ho zanho pokladat? Vies nemam rad subjektivne pocity, ktore ludia prezentuju ako najvacsiu pravdu a jedninu zarovne. Subjekitny pocit sa prezentuje troska inak. Pretoze pripomienkou "ze si to nechces priznat" pretvaras svoju subjektivitu na nieco realne pricom nemozes vediet ci tato podla teba skutocnost je naozaj skutocnostou.
@ba55tripper A ešte. Nemám si čo priznávať. Hlúpa nie som. Nebránim ľuďom, ktorý o mne prd vedia, myslieť si to na diskusii postavenej na úplne nereálnom a ešte k tomu aj poriadne skreslenom a neobjektívnom názore.
Nevieš o mne nič. Absolútne nič. Zanedbateľne ma "poznáš" iba z jednej stránky a ty ma ideš súdiť? Tak kto je tu teraz hlúpy?
@ba55tripper Nevyčítam, len si myslím, že sa málo zamyslíš kým niečo povieš. Teraz mi to pripadá skor, že si myslel niečo v zmysle, že slečna sa hlúpo prejavuje a nechce si to priznať podľa teba. Nabudúce sa podľa mňa stačí proste len pozastaviť a skús si názor najprv čo najviac uceliť a rozmyslieť si či ho podáš subjektívne alebo ako objektívnu vec, hlavne keď ide o názor na človeka. Ušetrí ti to podľa mňa veľa písania a veľa omylov Viem o čom hovorím sám mám často podobné problémy
No ja fajčím gram denne (či už veríš alebo nie) a napriek tomu sa vyjadrujem normálne, môja časť dialógu má hlavu a pätu, nemusím sa uchylovať k hlúpym nadávkam a plytkým argumentom. Nejde len o použitie slovnej zásoby ale ako som hore v texte uviedol...Veď ja neviem, či je to objektívna skutočnosť ani ma to nezaujíma je to môj názor, ktorý prezentujem nesprávne a toho som si vedomý ale je mi to jedno. Neviem kde je tá pripomienka
@ba55tripper verim, preco nie. Som byvaly aktivny fajciar. Neviem preco otacas resp. spajas nieco dokopy o com som ani nehovoril. Nepisal som, ze fajciar travy musi hovorit vulgarne, ja som to daval iba do kontrastu. Nadavky su len slova, horsi su ciny . No a uz sme sa dopracovali k celemu jadru problemu. Ty proste vies resp. nevies ale prezentujes to, ze vies, ze je niekto hlupy iba na zaklade nejakych sympatii bez logickych argumentov. Takze to je tu potom pre mna hlupych vela ludi.
@hajzelodkosti Jj veď ja som to pochopil, preto som napísal, že sám to robím takže podľa mňa to asi nebude tak, že keď sa niekto vyjadruje vulgárne, s menšou slovnou zásobou tak je automaticky hlúpy. Jj súhlasím No mojími argumentami, že je hlúpa bolo "nemusím sa uchylovať k hlúpym nadávkam a plytkým argumentom" pretože to ona často robila. Keby sa jednalo o nadávanie, že tak hovorí bežne poviem si fajn nemá spôsoby ale ono sa jednalo o nadávanie na moju osobu resp na osobu ktorej na arguement A odpovedala argumentom XYZ, kľudne nájdi tie blogy a skús si to nezaujato prečítať.
@kawanabe nevidel by som to až tak zložito, jednoducho je na internete tak nech sa ráta s kritikou, neublížim jej tým,neznemožním ju pred ľudmi, môže podobne útočiť, môže sa brániť
@ba55tripper Tak to sa mýliš. Na tú osobu som žiadnu nadávku nepoužila. Použila som ju až na tvoju osobu, keď si jednoducho zo seba vypľul trápny komentár, ktorý nemal ani hlavu ani pätu. A ďalej si pokračoval tým istým tempom. Opakujem.Keď človeka, ktorého absolútne nepoznáš označíš za psychicky narušeného, nie je to urážanie? Pripomínam, že si sa tak vyjadril s úplnou istotou a samozrejmosťou ako v tomto prípade.
Robíš stále to isté. V tomto prípade však tvrdíš! o mne, že som hlúpa
@darkkizz na tamtie hlúposti nebudem reagovať a ten blog ktorý tu spomínaš, kde sa jednalo o sympatie, ak sa nemýlim bolo tam kde si písala litánie o tom aká si drzá a reagoval som na to, že ten blog je slabý a prečítal som si ho, pretože si ho prečítala aj moja kamarátka, takže som to mal na stene. Vyjadril som sa pretože bol trápny a tuctový a od prvej vety som vedel o čom to celé je aj celý conclusion.
@ba55tripper tak a je to jasné "na tamtie hlúposti nebudem reagovať" Nemáš k tomu čo povedať? To je jasné. Nemáš na to ani čo povedať, lebo je to pravda.
@darkkizz Ten copy paste mal aj hlavu aj pätu (copy paste kľudne aj link na blog). Nepamätám sa kde som napísal to s tou psychickou narušenosťou keď to tak rada vyťahuješ ale kľudne copy paste (s tým že copy paste ale to čo je predtým aj potom). Na to vyjadrovanie sa s úplnou istotou ako to nazývaš som už reagoval, nemienim sa opakovať.
@hajzelodkosti si kazdym komentarom trapnejsi a trapnejsi, si si toho plne vedomy?
darkkizz 16. januára 2011 o 18:44
@ba55tripper myslím, že on si ani nevšimol že existuješ tak neviem, kto je tu trápny a kto sa trepe tam, kde nemá.
ba55tripper 17. januára 2011 o 01:49
@darkkizz Ani som sa nesnažil dostať do jeho pozornosti, ale zdal sa mi smiešny tak prečo sa nezasmiať nahlas vody internetu sú verejné ak si si nevšimla, obzvlášť "sociálna sieť" a keď nad tým tak rozmýšlam...nie náhodou ty sa trepeš do komentu venovanému MNOU --> JEMU? ps: prepáč zabudol som prvýkrát venovanie (aspoň toho sa môžeš chytiť)
darkkizz 17. januára 2011 o 11:34
@ba55tripper smiešny si tu maximálne tak ty Zjavne ani sám nevieš, čo riešiš
ps: venovanie nebolo potrebné. Keďže je to moja webka a môj blog, tak mi tie vaše priblbé komenty chodia Ts-kami
@bba55tripper ukáž mi jednu nadávku ktorú som tu použila... pri prvom kontakte s tebou...
@darkkizz ja som nepovedal,že sa uchyľuješ k nadávkam pri prvom kontakte z môjho textu vyplývalo,že sa k tomu uchyľuješ, keď nie je čo povedať, tam som písal, keď na argument A odpovieš XYZ,vtedy...a daj sem celý link radšej veľa tam toho je, toto vyzerá vytrhnuto, je evidentné, že si sem hodila to čo si chcela
@ba55tripper za počítačmi sedia reálny ľudia, sú tu zosobnené reálne názory, jediný rozdiel je že človeka nevidíš, nepočuješ, a zároveň výhodou je že si možeš nad názorom poriadne popremýšlať. Ospravedlňovať v podstate ignoranstvo týmto spôsobom mi príde nevhodné a nemyslím si že inak ponímaš názory aj v reálnom živote, ako tak že ti je fuk, kto si o teba čo myslí. Tým nechcem povedať, že sa máš riadiť inými názormi, ale na základe nich by si sa mohol nad sebou zamýšlať, potom totiž nemáš velké právo niekomu inému vyčítať, že nerobí to isté...
@hajzelodkosti Neviem, čo je povrchné na tom, keď sa odmietnem baviť s niekym, kto rozpráva ako dlaždič, poprípade ešte bez hlavy a päty a poviem o ňom, že je primitív. Súčasťou inteligencie je aj kvalita verbálneho prejavu. A tá je sakra dôležitá.
@kawanabe Jj to je jasné ale ten svet funguje na úplne iných pravidlách. No ale ja to neospravedlňujem, ja som to tým len objasnil. Veď ja nikomu nič nevyčítam
Je zaujímavé ako sa všetci teraz hráte na slušných a vždy objektívnych.
je to vtipné. Existuje XYZ diskusií (aj normálnych so zmyslom) pri ktorých ste sa prezentovali ako nekompletní. V ktorých ste zhadzovali, ponižovali, urážali?
@darkkizz hmm tak toto je prvý zmysluplný komentár od Teba, na ktorý rád zareagujem zo svojho pohľadu. No to máš pravdu často robím všetky hentie veci ale snažím sa to na niečom aj založiť. Občas je to len 4 fun a občas to preženiem, našlo by sa ale väčšinou keď niekto napíše zlý blog povedzme alebo názor z doby kamennej (to teraz na nič nenarážam,máš aj moc dobré veci) tak mu to napíšem priamo, tak ako ma to napadne pretože si myslím, že internet je aj o tom. Ten blog tam je na to aby bol názor vyjadrený.
@darkkizz ja sa kľudne prizná že som bol debil, kým mi jedno dievča neotvorilo oci tým, že sa to niektorých može dotýkať až preiveľmi, odvtedy sa snažím najprv nahliadnuť na seba aj keď, kde-tu nejaká pichľavejšia irónia ujde. Ale na druhej strane je rozdiel, niekomu pre jeho názor nadávať a iróniou ukázať nezmyselnosť, alebo podobné veci.
@ba55tripper Keď myslíš že objasňovanie a obhajovanie svojho chovania je tak strašne ďaleko od jeho ospravedlňovania .... Nuž dobre
@ba55tripper Som rada, že vieš aké to je, keď niečo občas spravíš iba 4 fun. Takisto ako ja dnes s týmto komentárom, ktorý som adresovala pánovi, ktorý založil diskusiu. Pretože pre mňa to bola vrcholná hlúposť a na hlúposť reagujem takisto hlúposťou.
Samozrejme. Nevyložila som na teba sprchu nadávok za komentár, ktorý si tam pridal. Odpísala som ti normálne a slušne.
Ty si si prirodzene zrejme zobral zo všetkého iba to najhoršie. Nezazlievam. Ľudia to zvyknú robiť.
@darkkizz no ja som zareagoval a napísal Ti, že si hlúpa ani neviem už prečo, nič predtým som nečítal o čom ste sa bavili, len som išiel hh jj asi hej neviem, už nechce sa mi to čítať, ani tebe isto nie škoda, že sme sa stretli za takých okolností, možno sme si o dosť podobnejší než sa zdá
@kawanabe nie ja si tu nič pred nikým nepotrebujem obhajovať napísal som prečo som to a to povedal ale aby som tu niečo obhajoval...obhajoba je trochu silnejšie slovo než objasnenie.
@kawanabe počuješ, čo si Ty za dementnú kopu sračiek, kto má náladu Ti tu odpovedať na tie pičoviny už ma netaguj, šak tu samé kokotiny píšeš, vôbec neviem prečo si sa primiešal do rozhovoru a to nepíšem pretože by som nemal čo napísať ale preto, že ma už serie čo si za kokotka. btw starcraft je pre kreténov, čo nevedia hrať wowko. PS: Viem, že za toto dostanem ban ale admin mi môže akurát tak vyskočiť na kár
@kawanabe ja som napísal, že mi je jedno ako prezentujem svoj názor, nie že mi je jedno keď mi tu niekto vypisuje čo sa mi nepáči ale nie, nie som rozohnený, šak pohode, pekne si to napísal
@etelnair Ja viem že teraz sa smejem aj na svojej pridrbanosti Ale tak keď už, tak aspoň poriadne (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL)
kk tak sa obhajujem, nechce sa mi to uz vysvetlovať, nemienim sa opakovať. Prečo nie? To sa vylučuje? Šak to môžu aj oni mne vyčítať. Nie, znamená to, že keď Ty hráš starcraft si to, čo som napísal
@ink sucastou inteligencie nie je nic, to by si mohla vediet. To ci nadavas alebo nie nehovori nic o inteligencii jedinca takze s tymto nazorom si mozes akorat tak vytapetovat izbu. Horsie je, ze ten co ju oznacil za hlupu sam pouzil neskor expresivne slova, takze neviem vobec o com toto cele tu je.
A nemáš pravdu. Súčasťou inteligencie je aj vonkajšie vystupovanie. Môžeš mať IQ test neviem aký skvelý a úspešnú kariéru a bohviečo, ale ak sa k ľuďom správaš ako hovädo, alebo keď otvoríš ústa a okolie sa za Teba musí hanbiť, tak si primitív. Inteligentný človek sa má vedieť aj slušne vyjadrovať. Argument "vytapetuj si s ním izbu" nieje argument.
A ja sa nebavím o ňom ani o nej. Reagoval som Tvoj názor.
@ink ha ha ha dovol mi sa zasmiat toto si zabil. Chod sa prejst a potom sa vrat a skus sa opravit. Vyjadrovanie vobec nic nehovorí o nikoho inteligencii, ak mas takyto rebricek a podla neho kategorizujes ludi tak mas velmi zuzeny pohlad. Poznam vela ludi, ludi ktorych slovnik by ta asi zabil a o ich inteligencii nemam vobec ziadne pochybnosti a to mi kludne never. Inak vidim, ze ti z toho IQ drbka, ked uz si das aj na webku, ze mas IQ 145 ked som si robil IQ test mal som 121 (alebo 120, uz neviem presne) a ver mi, ze nadavam jak pohan (nie vzdy vsak). Nebudem tu obhajovat svoju osobu o tom, ze si myslim, ze som inteligentny a pod. Zijem v BA, Petrzalke a tu mozes vidiet mnoho neinteligentnych ludi, kde je slovnik len to minimum a ver mi, keby bola jedina chyba len ten slovnik, tych ludi asi priam lubim. Nemas asi moc sajnu o ludoch, pretoze kto ma nemoze nieco taketo vypustit z ust.
sakra ,to sa tu premenilo na hádky troch -štyroch ľudí ..a chalan sa len pýtal ..
no tak ..mohla sa ti zapáčiť tá druhá baba ,ale nemal by si si kvôli tomu zahodiť svoj vzťah terajší ..aspon podľa mńa a nemal by si ani takto uvažovať !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
Na základe čoho si sa zaľúbil do tejto novej...
Teraz si spomeň na to čo si prežil so svojou drahou. Na city, zážitky, hádky i nežnosti a vzájomné pochopenia.
pekne pomaly nad všetkým...
A teraz ti dám otázky.
V prvom rade, chceš všetko čo ti prebehlo mysľou zahodiť kvoli tomu, čo pre teba predstavuje to nové? Vážne máš pocit, že toto nové je niečo viac ako to čo máš ? Ak áno a za celý čas čo si vybavuješ spomienky sa cit k novej neotupil, myslím, že sám musíš mať pocit, že s tvojou doterajšou partnerkou to nikam neviedlo a láska k nej mala zrejme iné dôvody a príčiny ako by mala mať.
Ak nie, ale stále máš pri tej novej tie zvláštne pocity, skús ich nenazývať zalúbenosťou. Proste si stretol skvelého človeka, ktorý ťa nadchýna a máš pre neho slabosť, ale v prvom rade si uvedom, že je to skutočne len nadchnutie a obdiv, nie láska.
A čo má spoločné to, že je niekto neskúsený s tým, že nejaví záujem? Však záujem môže prejaviť aj neskúsený človek. Ja by som to na tvojom mieste neriskovala.
Čo viac ... si proste drbnutý pubertiak.
Ak moje komentáre v predchádzajúcich "diskusiách" s tebou boli hlúpe a neviem aké ešte, tak tie tvoje ďaleko neodskočili.
Prvý krát som na teba narazila iba v prudko inteligentnom komentári k môjmu blogu, ktorý si tiež komentoval iba na základe toho, že vznikol konflikt s nejakým tvojim kamarátom/kamarátkou. Čiže názor máš skreslený.
Viac nemám čo. Myslím si o tebe to isté, čo ty o mne.
Nevieš o mne nič. Absolútne nič. Zanedbateľne ma "poznáš" iba z jednej stránky a ty ma ideš súdiť? Tak kto je tu teraz hlúpy?
Pozrime sa. Koľko ľudí toho o mne vie a ja ich ani nepoznám
ba55tripper 20 ročný chalan, Bratislava, dnes 11:26
@istsinka tak to by som bol prvý
@kawanabe nevidel by som to až tak zložito, jednoducho je na internete tak nech sa ráta s kritikou, neublížim jej tým,neznemožním ju pred ľudmi, môže podobne útočiť, môže sa brániť
Robíš stále to isté. V tomto prípade však tvrdíš! o mne, že som hlúpa
@hajzelodkosti si kazdym komentarom trapnejsi a trapnejsi, si si toho plne vedomy?
darkkizz 16. januára 2011 o 18:44
@ba55tripper myslím, že on si ani nevšimol že existuješ tak neviem, kto je tu trápny a kto sa trepe tam, kde nemá.
ba55tripper 17. januára 2011 o 01:49
@darkkizz Ani som sa nesnažil dostať do jeho pozornosti, ale zdal sa mi smiešny tak prečo sa nezasmiať nahlas vody internetu sú verejné ak si si nevšimla, obzvlášť "sociálna sieť" a keď nad tým tak rozmýšlam...nie náhodou ty sa trepeš do komentu venovanému MNOU --> JEMU? ps: prepáč zabudol som prvýkrát venovanie (aspoň toho sa môžeš chytiť)
darkkizz 17. januára 2011 o 11:34
@ba55tripper smiešny si tu maximálne tak ty Zjavne ani sám nevieš, čo riešiš
ps: venovanie nebolo potrebné. Keďže je to moja webka a môj blog, tak mi tie vaše priblbé komenty chodia Ts-kami
@bba55tripper ukáž mi jednu nadávku ktorú som tu použila... pri prvom kontakte s tebou...
je to vtipné. Existuje XYZ diskusií (aj normálnych so zmyslom) pri ktorých ste sa prezentovali ako nekompletní. V ktorých ste zhadzovali, ponižovali, urážali?
Toto nevidno? Samozrejme že už nie.
@ba55tripper Keď myslíš že objasňovanie a obhajovanie svojho chovania je tak strašne ďaleko od jeho ospravedlňovania .... Nuž dobre
Samozrejme. Nevyložila som na teba sprchu nadávok za komentár, ktorý si tam pridal. Odpísala som ti normálne a slušne.
Ty si si prirodzene zrejme zobral zo všetkého iba to najhoršie. Nezazlievam. Ľudia to zvyknú robiť.
@ba55tripper Nieje objasňovanie svojho správania pred inými, kvoli ich poznámkam o ňom, obhajovaním ho ?
Keby sa neobhajuješ a nepotrebuješ obhajovať neodpovedáš mi.
Keď ti je jedno ako sa prezentuješ, nevyčítaj to prezentovanie iným.
Keď hráš wowko, neznamená to že si frajer
Podľa mňa je to aj tak to v tomto prípade to isté, len z dvoch roznych uhlov pohľadu
Nie nevylučuje, len je to dosť pokrytecké. Ale už mi je jasné, že tebe je to jedno
To bola ironická kontra na tvoj príspevok @78
papa tvoj "kokot"
A nemáš pravdu. Súčasťou inteligencie je aj vonkajšie vystupovanie. Môžeš mať IQ test neviem aký skvelý a úspešnú kariéru a bohviečo, ale ak sa k ľuďom správaš ako hovädo, alebo keď otvoríš ústa a okolie sa za Teba musí hanbiť, tak si primitív. Inteligentný človek sa má vedieť aj slušne vyjadrovať. Argument "vytapetuj si s ním izbu" nieje argument.
A ja sa nebavím o ňom ani o nej. Reagoval som Tvoj názor.
no tak ..mohla sa ti zapáčiť tá druhá baba ,ale nemal by si si kvôli tomu zahodiť svoj vzťah terajší ..aspon podľa mńa a nemal by si ani takto uvažovať !