Asi pred pol rokom som sa na jednom byte vyspala s chlapcom. Pred tým som spala iba s niekym s kým som chodila nikdy nie len tak. Odvtedy naňho stále myslím, nie som zaľúbená ja sa s ním chcem len vyspať. Pred tým som s každým chcela vzťah, chcela som aby
@marek15693 ale ja mu to nechcem povedať sa bojím že si bude myslieť že som k***a by som sa blbo cítila keby som mu to navrhla ja radšej počkám čo povie on
To nie je len o tom ze je dobry v posteli, on ked sa ma dotkne ja mam zimomriavky po celom tele a v zivote som pri ziadnom nebola taka mokra jak pri nom to da neda ani opisat
@5 nechceš mu to povedať lebo...
a keď on ti zavolá, že chce je*at , tak ty ako k...čka pribehnes a zaje+ete si a tým to skončí.. on na to do polhodky zabudne, ale ty, hlupucka budeš na nho stale myslieť...
to sa vola nadrzanost...no vies, ako je to byt chlapom
ja tiez som niekedy nedokazal mat sex bez lasky, ale raz po rozchode som sa vyspal s kamoskou a uvedomil som si, ze sex bez zavazkov ,strachu, prisvojovania si druheho, ziarlivosti je ten naj sex ever...este aspon 10 rokov budes nezavazne sexovat a budes chciet byt mimo vztahu
nezavezny vztah je podla mna dost na hovno,,, vzdy sa bud na jednej alebo na druhej strane objavia city,, takze bud to skonci realnym vztahom alebo to ukoncite a kazdy si pojde svojou cestou,, alebo budete trtkat kym vas to neomrzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a keď on ti zavolá, že chce je*at , tak ty ako k...čka pribehnes a zaje+ete si a tým to skončí.. on na to do polhodky zabudne, ale ty, hlupucka budeš na nho stale myslieť...
ja tiez som niekedy nedokazal mat sex bez lasky, ale raz po rozchode som sa vyspal s kamoskou a uvedomil som si, ze sex bez zavazkov ,strachu, prisvojovania si druheho, ziarlivosti je ten naj sex ever...este aspon 10 rokov budes nezavazne sexovat a budes chciet byt mimo vztahu
A inak pre mňa je toto viacej láska než to čo nazývajú láskou druhí :happy:
NIE 8)
idem grcat
ehm