Knazi su vacsi uchyli ako bezni ludia lebo nemozu svoje tuzby oficialne prejavit. Tak to potlacaju a trpia a kompenzuju to potom na hrane zakona. Teda katolicki myslim.
M1k3 - mozem ti povedat, ze poznam plno katolickych knazov, ktori taki nie su, to su len kecy z medii, aby si ludia mysleli, ze su vsetci taki, nehovorim, ze sa nenajdu, ved aj to su len ludia, ale rozhodne ich neni tolko, ako sa vseobecne mysli.
akoze furt vitahovat cirkev..na to tu niektorých je..kks, knaz je len človek a ludia maju rôzne uchylky, rovnako to najdete vsade inde a na ostatné spoločenstvá sa tolko nepindá ako prave na cirkev.
loool naco chodite do kostola??? ... ja akurat dospat sobotu a ist po omsi domov dalej spat .. nic viac ... a podla mna su knazi uchylny bo nemaju dostatok sexu a je to na psychiku !!!! JE TO PROTI PRIIIIIIIIIIIRODE !!!!
jezis mne sa vzdy zadli knazi uchylaci ale myslel som ze to len drzia v sebe a nie hento kks ale podla mna niesu vsetci taky taky co silno veri tak to nepotrebuje mozno
Ked knaz spravi neico take ako obtazovanie ma na to dovod asi si ho nejako provokovala....omg Knazi nie su ziadni uchylny perverzaci len ked chodia baby do kostola v mini sukni a tricku bez rukavov a s vystyhom az po kolena nek sa nik necuduje..A sice moze byt aj vynimka nie vsetci knazi si nasli to spravne povolanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
s tym novym ta to uz bavi co ?
To vies.... pekne baby to maju tazke
Mne stačí, že som to videl u toho farárka v našom meste, ako obťažoval kamarátov. Prípady z médií už len ďaľej nahlodávajú...