Poznáte tento druh "umenia"? V USA je to tradícia už desaťročia, u nás je stále iba v plienkach. Videli ste nejaké také vystúpenie (v zázname, alebo naživo)?, skúsili by ste to?, čo si o tom myslíte? V Bratislave už existujú dve nezávislé stand up shows,
@robosk silné reči poznám, videl som dost záznamov, abbafy zvykol dávat dobre, ale inak nič moc, jano neni bohviečo, a tie baby ked su tam, to je uplný trapas
poznám to a týpci ktorý to robia a robia to fakt dobre , tak pred tými klobúk dole. ale proste... keď to človek nevie tak nech sa ani nesnaží . Je ťažké zaujať celé publikum a to vždy
milujem anglicke stand up comedies - Michael McIntyre, Rhod Gilbert Brian O'Dara etc. a mam rada aj cesku Ivetu Pazderkovu. sama by som to vsak nidky neskusila a nerobila - nemam talent a asi ani odvahu na toto
expanzia, silné reči u nás...kamoš to organizuje...ale neskúšala by som to radšej....určite na to musí mať človek isté predispozície, aby bol vtipný a nie trápny
@20 hej hej, a ja si myslím, že podstatná časť úspechu, minimálne polovica, aj viac, je v charizme a charaktere toho človeka, treba mat pripraveny isto dobré pointy, ale podanie a hlavne situačná improvizacia sú najviac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ak by to išlo aj bez toho, aspoň raz ako skúsenosť........
no, ja by som to neskúsila, strápnila by som sa, som vtipná asi ako suchý rožok -------- vidíte, aké trápne prirovnanie?
no neviem, lístky by som si asi sama od seba nekúpila
» www.nastojaka.cz/...