Pred pár dňami mi kamarátka ponúkla, či s ňou a partiou nepôjdem za akciové letenky okolo 15€ na pár dní niekam po Európe. Lenže či už by to bolo Miláno, Amsterdam, Oslo... Všade sme narazili na problém, ktorým boli drahé hotely. Ja som navrhol ísť na Azory, kde sa dá letieť za 20€ z Viedne spiatočne na týždeň. Aj v zime je tam väčšinou okolo 20 stupňov, takže by zrejme stačil stan. Po portugalsky však nikto z nás nevie a v angličtine je málo dostupných stránok, takže neviem ako by to dopadlo. Na Slovensku som zvyknutý rozbaliť stan kdekoľvek v lese na tichom mieste, ale neviem ako prísne to tam majú. Za 100€ aj s vreckovým by som však hneď išiel.
btw do portugalska vseobecne su najlacnejsie letenky za 50 eur spiatocne, preto mi to nedava zmysel (Lisabon, Porto a Faro, na Azory to musi byt cena vyssia)
na azory sa da jedine tak, Že sa dostaviš do lisabonu, skadial ide pravidelne letecka linka. Inak sa neda, ani lode tam nechodia (iba sukromne ->vyletne). A cca 150 + 150 eur = tam + spat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A že mimo sezóny bude veľa kempov zatvorených
Odporúčam naučiť sa vyhľadávať info, než sa vyberieš kamkoľvek
Takže platí, čo som napísala vyššie
Tiež sa mi to nezdá Ja keď vidím Azory za 150€ tak ma dosť dvíha zo stoličky že chcem ísť
K letenkam urcite pripocitaj klasicke poplatky. Za tych 20 mozno tak z Porta, Lisabonu...
Najlepsie mesiace jún, september a október... Osobne by som tam raz tiez chcel ist, vyzera to tam super
travelhacker.blog/tipy-na-dovolenku-na-azorach