Určite ste zachytili info., že Walt Disney Company odkúpil Lucasfilm a prisľúbil pokračovanie STAR WARS (7, 8, 9) ktorej prvý diel má vyjísť v roku 2015. A nakoľko som zaritý fánušik STAR WARS (aj keď väčšinou som dúfal vo výhru temnej strany - a preto ma
@patuskoo priznám sa že asi najviac som sa stotožnil s Darthom Sidiousom (alias Supreme Chancellor alebo Emperor) a Darthom Maulom (len škoda, že tak skoro ho nechali zomrieť.........tá postava mala potenciál........ten boj jeho.......uuuuf a to tetovanie wau)
Bojim sa ako to dopadne... ci nadviazu na knihy alebo nie... ale skor tipujem ked uz to nema lucas, ze to ne ude ono... a o povodny pribeh sa to len suchne :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale inak sa na tie nové filmy teším, aj keď vôbec neviem, čo môžem očakávať
ale inak som dost zvedavy
takto to bude vyzerať predsa
aj keď George Lucas predal LucasArts, bude na natáčanie nový filmov dohliadať, a bude tam pôsobiť ako konzultant.
takže sa nebojím že to úplne odfláknu a bude to prepadák
No ja disney-mu moc neverím :C Ale tiež dúfam že to nedopadne ako v komentari nado mnou