Som tu len krátko, tak by ma zaujímalo, ako to tu fungovalo niekedy pred rokom Kto je tu najdlhšie, resp. čo vás tu pobúrilo po nejakých zmenách, čo bývalo lepšie.. poprípade ako sa tu zmenili ľudia
keď som sem prišiel bolo to tu super (to jest pred dvoma rokmi) možno to bolo tým že som to nemal tak okukané, alebo čo, ale už to tu nie je také zábavné, strašne dlho som sa s nikým nespoznal, čo niekedy nebol problém, stretká sú už tiež neni a chýba mi @krutafunebracka
myslím, že to čo hovorí @tommyhot je dosť reálne... myslím si, že BIRDZ je (čo sa týka správania ľudí) viac menej rovnaký celú svoju dobu (možno prvé 3-4 mesiace to bolo také komornejšie, ale potom to viac menej vyzeralo rovnako a to že každý hovorí, že pred rokom to bolo lepšie, pred dvoma rokmi, pred troma rokmi, nie nebolo bolo to také isté, len pre toho človeka to bolo niečo nové, a zrazu bol ohúrený, že wow birdz, to je iné ako pokec... a tak preto sa mu spájajú s tým pozitívne pocity... podľa mňa je to celú dobu také isté (občas zmeníme dizajn)
Ja som tu už cez dva roky... najlepšie "časy" na birdze som ja osobne zažil minulý rok máj-september... teraz neviem... už ma to tu nejak nebaví ako vtedy.
som tu 3 roky a niečo a myslím, že v tedy to bolo iné... celkové vystupovanie ľudí a mnohé iné veci... teraz tu každý deň čítam na diskusiách stále to isté- tie trápne a opakujúce sa názvy, ako keby to niekoho aj bavilo, veď si stačí prerolovať pár dní dozadu a tam je tá istá diskusia, potom je tu množstvo fejkov... okrem toho mám pocit, že volakedy sme sa aj viac poznali, ale teraz je to úplne o niečom inom... a zmeny moc neregistrujem, práve že občasné zmeny sú super...
Som tu tretí rok a okrem dizajnu a výrazných typov sa nemení nič.
Akurát mám dojem, že pred 5 rokmi/niekedy v začiatkoch príspevky vo fóre vyzerali o poznanie primitívnejšie. Teraz je tu veľa aktívnyćh dlhodobých užívateľov, od ktorých sa dá rýchlo odpozerať, čo a ako.
nechodim tu kazdy den ale uz nejaky ten cas jj a stale otom istom tie iste temy uchylaciny demetnost a detske nazory cize nic nove stale otom istom ale to je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
demencia v malom množstve,teraz to už je take nič moc,STRAŠNE vela ludí,z toho 80% doslova detí,alebo jebnutych jedincov,fejkov,a pod.
A dizajn sa dva razy takmer úplne menil, čo tu som..
Akurát mám dojem, že pred 5 rokmi/niekedy v začiatkoch príspevky vo fóre vyzerali o poznanie primitívnejšie. Teraz je tu veľa aktívnyćh dlhodobých užívateľov, od ktorých sa dá rýchlo odpozerať, čo a ako.