ano velmi , jeden priklad ... dnes su všetci doma pri pc na fb ... tak pred 10 rokmi všetci vonku , uplne super časy , stale bolo počuť deti z vonka , teraz nič
viem byť neskutočne nostalgická a hrabať sa v starých veciach dlho,.dlho ...dokonca vracať sa k starým veciam ..ľuďom ...túto svoju vlastnosť nemám veľmi rada...radšej by som pozerala len na súčastnosť a budúcnosť
Niektore urcite ano. Napr FEI... Tam by som isiel este raz, aj keby som mohol vratit cas. Spoznal som tam par skvelych ludi, ktorych by som inak nikdy nepoznal. Odtial mam uplne nenormalne spomienky... Hlavne z prveho semestra.
zopakovala veľmi rada najviac mi chýba kamarátka ktorá sa asi pred trištvrte rokom odsťahovala :/ alebo sústredko tie časy by som vrátila späť a chcela by som ich zažiť znova a znova
Ano, lebo nic ine som nezazila, tak na to musim spominat... ano, lebo v tom zlom sa naslo aj nieco dobre. nie, ale aj ano, lebo chcela by som to vsetko zmenit, teda prezit len cast toho a spravat sa inak, nech su veci, co sa stali potom, uplne ine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a hlavne tie časy s luďmi čo tu nie su...:/
ano
tym si nie som až taka ista, skor nie
zároveň s dobrými vecami by sa museli vrátiť aj tie horšie, takže radšej ideme ďalej.
btw Nechýbajú.Prídu ďalšie a lepšie... Ale spomínam rada
ako ktoré...
ale väčšina je celkom pekná
viem byť neskutočne nostalgická a hrabať sa v starých veciach dlho,.dlho ...dokonca vracať sa k starým veciam ..ľuďom ...túto svoju vlastnosť nemám veľmi rada...radšej by som pozerala len na súčastnosť a budúcnosť
avsak casom si minulost zvykneme idealizovat takze mozno tie stare casy neboli az take uzasne ako ich ja citim
Robíte si prdel?
Inák nope, nechýbajú Spomenúť si určite spomeniem, ale vôbec sa to nenesie v duchu: ,,Ach, tak rada by som si to zopakovala."
ver tomu, že chýbajú.