neviem ci viete, ale viem ja, ze som nasiel na nete archivoané staré az priam archaické weby birdzu. Nech sa paci kukajte! Malo by to byt funkcne tak sa kochajte o co ste prisli
@beaniesigel@wera55555 v rokoch 2001-2002 to bolo bezne, bolo to vsade, mal to aj zoznam.sk s priamym linkom z hlavnej stranky, postupne sa internet zmenil dozrel.
birdz je vyprofilovany na zabavu, komunikaciu, prezentovanie tvorby (a na ostatne veci mate google.com
@orfea2 nuz ano ja som tu bol v roku 2001, ale ber to tak, ze ono to bolo od zaciatku studentsko-teenagersky projekt, takze teenageri z roku 2001 dnes maju mozno uz male deti a chodia do prace, citaju napr. www.pravda.sk alebo novy cas a na birdz uz zabudli
teenegeri v 2001 mali 17r povedzme + 8r 25r no @tomas uz mas deti ?
ale tak je to mozne
ja som sem dosiel tiez niekedy prvy krat v 2005 sa mi to zdalo divne a fadne zaregistroval som sa az ked som tu mal kamaratov ktori mi vraveli ze je to tu fajn a teraz som tu uz dlhsie
ja tu ostanem aj po 25r ak ma niekto nenasere tak ze sa zabijem
@freedomko je to mozne, v tom case bol birdz len magazin a preto bola mensia loajalita uzivatelov, teraz napriklad sa birdz meni ze tu moze byt mlady clovek dlhsie, lebo uz nie sme cisto teenagersky casopis, ale sme komunitny portal pre mladych, co umoznuje ze sem chodia aj mladsi a zaroven aj trochu strasi... dalsimi personalizifakcnymi funkciami ked uvidia viac obsah, ktory im je blizsi, by sa tu mali citit este prijemnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to len tak pre zaujmavost
inak henten vtip naboku bol fajný nápad
Ale ono mi normál fungujú
A teda, o veľa som neprišiel
birdz je vyprofilovany na zabavu, komunikaciu, prezentovanie tvorby (a na ostatne veci mate google.com
lokalizacia cinziaku z hlavnej stranky je:
Prievidza, Dlha ulica...
Tu máte ďalšie retro:
» www.birdz.sk/webka/redakcia/...
ale tak je to mozne
ja som sem dosiel tiez niekedy prvy krat v 2005 sa mi to zdalo divne a fadne zaregistroval som sa az ked som tu mal kamaratov ktori mi vraveli ze je to tu fajn a teraz som tu uz dlhsie
ja tu ostanem aj po 25r ak ma niekto nenasere tak ze sa zabijem
2006/7 sa to už zvrtlo k horšiemu
a fakt si z toho mohol spraviť článok, ako písal @teny555
tento dizajn sa mi strasne paci
som vedel že to tam ešte je :-d