"Staré" hry - Mario, Crash, Dyna, Pacman a ďalšie...
Dnes som si prechádzala stránku so starými hrami a pekne si zaspomínala na to obdobie, keď som bola ešte prvostupniarka na základnej škole a na zahnanie nudy som drtila Prehistorika, Crasha Bandicoota, Super Maria, Dynu a ďalšie. To bol bezstarostný život
Jeej, hej to si pamätám Prehistorika sme hrávala v škole na počítačoch, aj Super Maria (to bola moja naj ) ...a doma sme s bratom a sestrou hrávali Dynu, to bola proste najlepšia hra, tú som hrala stále alebo ešte Bomberman, alebo taký vláčik čo sa zbieralo ovocie, on sa predlžoval a nesmelo sa nabúrať
keď spomínaš AOE 2, čo som nikdy nehral, napadol mi Red Alert 1. 98-mičky som nemyslel. Hral si už niekedy prvú FIFU alebo prvú NHL? Teda ak si dobre spomínam, tie verzie čo som hral boli prvé a naozaj zábavné Nejaké 93-94
jaz jackrabbit mám ešte stále na compoch nainštalovaný, warcraft tiež aj keď až dvojku, jednotka bola podla mna nehratelná, dyna tiež letela bombermana hráme dodnes a nezabúdajte ne niektoré staré kultové adventurky ako Stíny noci či Múzeum mrtvol a z logických Quadrax je riadne na tréning mozgových buniek
@bettsy , bomberman to bola ale závisť a navyše sme tento rok dostali triedu s počítačmi a zhodou okolností tam bol bomberman, posledné dva mesiace školy čo sme nato prišli, boli pre učiteľky asi hrôzou
hrával som aladina,princa z perzie,super maria,duke nukem a potom keď som bol o kus starší-asi 3-tiak tak si pamatám v škole CS-ko nemal som vtedy doma bohvieaký počítač ako vačšina a tak to bolo niečo neskutočné
Prehistorika, Mária, Jazz Jackrabbit, Aladin, Lion King a tiež toho Santa Clausa a @1 A ešte dačo by na spôsob pacmana si pamätám taká červená loptička to bola a zelené pozadie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale teraz mi to sotva pojde na notase...
Ale jedno si pamätajte, Transport Tycoon Deluxe ostane naveky neprekonaný. Otvorené hry sú nesprteľné
keď spomínaš AOE 2, čo som nikdy nehral, napadol mi Red Alert 1. 98-mičky som nemyslel. Hral si už niekedy prvú FIFU alebo prvú NHL? Teda ak si dobre spomínam, tie verzie čo som hral boli prvé a naozaj zábavné Nejaké 93-94
a potom dyna, mamba, neskôr aj roller coaster (či ako sa to píše) a podobné
Rovnako aj Crasha Bandicoota, Mária, Transport Tycon, tuším aj Sims1 v tej dobe už fičal.. A War Craft 1
» neverhood.etomite.sk/svk_home.htm...
jaz jackrabbit mám ešte stále na compoch nainštalovaný, warcraft tiež aj keď až dvojku, jednotka bola podla mna nehratelná, dyna tiež letela bombermana hráme dodnes a nezabúdajte ne niektoré staré kultové adventurky ako Stíny noci či Múzeum mrtvol a z logických Quadrax je riadne na tréning mozgových buniek
ale zvyčajne ho vypnem, keď 100 krát zomrem
strašne rád som to hrával ...
ináč kto chce tak na stránke www.bestoldgames.net nájdete takmer všetky tieto hry
a KID
...a v škole sme drvili Santa Claus adventure (nejako tak sa to asi volalo)