Idem si dať tetovania na nárty nôh a chcela by som sa opýtať ako je to s hojením. odporúčajú vynechať tesné oblečenie no uznajte že to na tomto mieste nie je reálne vo všetkých obdobiach mimo leta a to je nevhodné na tetovanie. Budem rada za typy a rady
Nie je nic specialne. Len si to nemacat prve 2 tyzdne, len oplachnut raz za den antibakterialnym mydlom, po oplachu pockat 10-15 minut, potom natriet. V priebehu dna natierat 2-3x (podla potreby) jemne, nie hrubo, kalciovou mastou, bepanten krem alebo nejaky iny podobny produkt (su aj specialne kremy na tetovanie). Po cca 5 dnoch sa to zacne osupovat, nestrhavat tu odumretu kozu, bude to svrbive, neskrabat. NIe je to nic strasne. Po tyzdne uz budu aj chrasty dole a uz len par dni a je to zahojene. Samozrejme este potierat sem-tam, budes citit ci Ta ta koza netaha, nesvrbi, bude si to pytat krem. Potom v pripade opalovania sa treba davat cez to opalovaci krem. Aby Ti to moc farbu nevytahalo. Pripadne zakryvat to miesto. Samoopalovaci krem/sprej mozes na to davat, ten prenika len do prvej vrstvy koze kde sa farbivo nenachadza, takze ho neposkodi.
@4lex ked sa Ti to prestane olupovat, takze cca po tyzdni .. problem je, ze by Ti to pot narusoval a mokvalo by to. ked sa odlupi vrchna vrsrva odumreta, tak uz sa nema co. Vtedy uz mozes cvicit. Zalezi individualne, mne to na hrudniku tusim po 5 dnoch uz nerobilo problem.
@mia246 ak si niekedy predávala fórum z telefónu tak vieš čím to je proste zobrazí len prvé písmeno slova klikla som na to v domnienke že to je Zdravie
@lowqualityproduct Daj si volnejsie a hlavne bavlnene ponozky a skus volnejsiu obuv. V pohode sa ti to zahoji ak sa budes o to dobre starat. A kalciovu mast rozhodne neodporucam. Skus cistu vazelinu.
2 týždne sa nemôžeš sprchovať vôbec týždeň pred a týždeň po môžeš jest len suche rožky a pit zelený čaj bez cukru, dobre je jest marchev zeby tetovanie malo krásnu farbu
@levantine ale po takom týždni by som po troche mohla začať aspoň na bicykli stacionarnom? nemôžem si to asi dovoliť teraz byť mesiac úplne bez cvičenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov