vymenovali ste ich kopec, ale celkom mi tu chýba nejaká zmienka o starom slovenskom "bigbíte" takže Fermáta, Collegium Musicum... tá hudba bola na slovenské pomery až nadpriemerne kvalitná...
elan tublatanka olipmik .....aj fesaci ale to je ceske tusim .....lenka filipova lucie bila......zbirka...tucny...nagy....aleee milujeem Trampské pesničky len večina je česká :/
K takým pesničkám sa mi viažu spomienky a občas chcem aj počuť slovenskú hudbu a tá staršia je určite lepšia než Peter Cmorík, No Name, Desmod, Kristína. To sa naozaj nedá počúvať.
Album L.S.D od Mullera, Bezvetrie od Šebana, niektoré od Deža Aj Bolo nás jedenásť je fajn. Fermata a Collegium su klasika... je toho viac, než by sa zdalo.
Kto nepočul Bezvetrie, nech si to hneď ide odniekadiaľ zohnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ešte mám veľmi rada Ventil RG, Vidiek alebo také CHVM staršie. a z čekých fičím na mňáge dosť.
Ale slovensku hudbu nepocuvam vobec, nepaci sa mi...
Dereš, Kobra, Makar Čudra, Tublatanka, Metalinda
K takým pesničkám sa mi viažu spomienky a občas chcem aj počuť slovenskú hudbu a tá staršia je určite lepšia než Peter Cmorík, No Name, Desmod, Kristína. To sa naozaj nedá počúvať.
moja srdcovka:
Collegium Musicum, Pavol Hammel, Bez ladu a skladu
ale taky team, ten mam rada
Kto nepočul Bezvetrie, nech si to hneď ide odniekadiaľ zohnať
- Do tla
Toto je pre mna absolutny vrchol slovenskej hudby. Amen.