nepamatate si niekto nahodou na rozpravku taky stary animak ..viem ze tam boli take cudne potvorky z nosom do dola jedno sa volalo sedrik a malo to bohateho stryka cyrila, a este tam boli nejake mdvediky cistotne abo take cosi....no snažim sa spoemnut na
Stiahnut netusim ale myslim ze ked do googla das the raccoons tak ti urcite najde nejake terenty atp odkial sa to bude dat stiahnut. Vsemocny google
Btw nabuduce staci kombinovat slova, ja som dal len cedric cartoon a bol to asi 5 obrazok, ktory bol na stranke zenskej ktora pisala o svojich oblubenych rozpravkach. Uz stacilo len pozret blog, najst obrazok a nazov rozpravky A so spravnym nazvom to google najde vzdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Potom viac je tu » en.wikipedia.org/wiki/The_Raccoo... ale slovensky nazov netusim.
Btw nabuduce staci kombinovat slova, ja som dal len cedric cartoon a bol to asi 5 obrazok, ktory bol na stranke zenskej ktora pisala o svojich oblubenych rozpravkach. Uz stacilo len pozret blog, najst obrazok a nazov rozpravky A so spravnym nazvom to google najde vzdy
tu je aj ta pesnicka z toho ..je a cyrila daboval stano danciak ma napadlo
ju ale si mi moc pomohol bo so mtotal nevedela nazov