Ahojte, mam taky mensi problem. Kope ma elektrina. Obcas sa to stava kazdemu, ale mna to kope kazdy den dost velakrat (mozno aj zo 15) a sem tam to aj dost zaboli. Vraj to moze byt avivazou a bla bla bla. No ale s maminou sa nam veci peru spolu a jej sa t
@kikushenka aj vlasy s tým súvisia ty lol... A aj keď to má vplyv na všetkých, každý človek má iný odpor, to závisí aj od obuvi, oblečenia, momentálneho zdravotného stavu, nálady... Ak si ty chorá, deprimovaná a "zle" oblečená a ja vysmiaty zdravý a "dobre" oblečený tak teba skope všetko a mňa nič... @matheusko má pravdu, skús inú obud, oblečenie...
@kikushenka a keď sedíš tak sa ošívaš ? Ak máš napríklad tričko a mikinu z (tuším) rovnakého materiálu tak keď to máš na stoličke a hýbeš sa, otieraš sa o to tak sa na tebe indukuje napätie...
@smajdalf nenosim velmi mikiny. skor svetre. pocky, uz asi viem kedy sa mi to stava najcastejsie. ked mam na sebe kabat a zdvihnem ruky a obtacam si sal. tak asi ako sa mi kabat trie o sveter
no ale zase casto sa mi to stava aj v skole na schodoch, kde ziaden kabat nemam
mne sa to tiez stava ked s dotknem "nabitej" deky ... napr mam kovovy ntb aj ten ma poriadne kopne ... nemas nejake veci ktore vytvaraju staticku elektrinu?... skusch ich pokropit vodou mozno nebudu uz ...a teba nenabiju a nebudes kopat
@kikushenka problem solved... keď trieš o seba tie materiály tak vzniká náboj. Napätie je rozdiel potenciálov, výboj statickej elektriny dosahuje hodnoty kilo voltov, čo vôbec nie je málo... ty máš povedzme 12kV, kľučka 0, samozrejme že to hodí iskru, a zabolí to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Čiže,aviváž je podľa mňa mega blbosť.
PS : Buď rada,že ťa " kopú " iba kovy,mňa hocikedy (kopne) aj ked sa ma niekto dotkne,podá mi ruku,oblečenie...
jedine, co som spravila bola farba na vlasy (to snad nie je pricinou!)
no ale zase casto sa mi to stava aj v skole na schodoch, kde ziaden kabat nemam