Ako veľmi dynamický je váš život - čo sa týka zemepisnej polohy - trávite všetok čas v jednom byte, meste, štáte, alebo sa pravidelne presúvate medzi dvoma-troma miestami, alebo sa pravidelne presúvate medzi úplne rôznymi random miestami? Myslím teda hlav
tak kazdy den som v dvoch mestach uz len preto, ze dochadzam ale pokladam svoj zivot za viac-menej staticky, lebo sa stale pohybujem po tych istych trajektoriach a robim tie iste sracky dokola
nedoma nie som casto, chodim sem aspon prespat ked uz nic
teraz je skôr statický a najradšej by som bol keby sa totálne otočil a ja by som odišiel niekam inam kde by som si (nejako) vytvoril svoju vlastnú statickú časť ... čo sa týka pohybu som buď stále na mieste alebo chodím v okolí .. a svoje okolie poznám dosť dobre ... skôr sa to viaže ale k ľuďom ... to že som prevažne asociálny teraz je hlavný dôvod aj pohybu
nevnímam to, čím viac sa pohybujem z miesta na miesto, tým lepšie.
samo o sebe, chcem spoznať čo najviac ľudí, zažiť toho čo najviac. ale keďže nemám ešte vek na to, moje možnosti sú trochu obmedzené. Aj tak sa snažím najviac ako sa dá.
Čím menej som doma, tým lepšie. Nehovoriac o tom, že s rodičmi nemám dobrý vzťah (respektíve až taký dobrý vzťah), takže nepotrebujem cítiť ani mamku ani nič iné
Mesačne nalietam cez 4000 km, keď som doma doma precestujem za tie dva týždne 1000 km autom.
Keď som DOMA tu behám stále niekde...
Mám extra dynamický život aktuálne. Neviem kde mi hlava stojí a neviem ani ktorá posteľ je tá moja milovaná. Dokonca ani neviem či som ten život chcela až takýto... Nehovoriac o tom že od októbra sa to ešte " zhorší "
Statický život mám. Cesta do školy, zo školy a v dedine Cez prázdniny je to ale super, málokedy som doma, zvyčajne vystriedam niekoľko krajín, kde strávim nejaký ten týždeň /dva / tri.
Okolie mám ako tak pobehané, ale stále sa snažím objavovať krásy a zaujímavosti Slovenska počas víkendových výletíkov.
K spokojnosti potrebujem spoločnosť a nezáleží či sme sa v ten deň stretli prvýkrát alebo sa poznáme od škôlky pokiaľ to nie je na dlhšiu dobu (cca 3+ mesiace, vtedy už mi noví známi nestačia). Zatiaľ na svoju úplnú spokojnosť na dlhšie obdobie potrebujem aj svoje typické aktivity a ľudí, ale z rodiny asi len pesos a mačúch A vedieť, že ostatní sú ok.
bývam na dedine a do školy dochádzam autobusom do 10 kilometrov vzdialenom meste, málokedy chodievam niekde inde
keď som doma tak svoj čas väčšinou trávim doma a tak 1-2 krát do týždňa idem s kamarátkami von
keď som v meste, tak to väčšinou len v škole plus obchod, knižnica a zastávka
nikdy nechodievam do krčiem alebo tak napr. opiť sa v piatok na party
rada by som viac chodila na výlety, spoznať iné mestá, pamätihodnosti a na turistiku či do divadla
dynamický statik. celý život žijem v tom istom byte (čo sa do roka a pol nezmení) ale behám furt volakde a tak 30% času prespávam u frajera. a budúcnosť vidím tak, že vyštudujem v Brne a po výške budem žiť nomádskym spôsobom života, t.j. každý rok v inej krajine a kde mi bude najlepšie, tam zakotvím
nó... za posledný rok som sa presťahovala tuším 5x. za posledné tri mesiace 3x.
a aj inak mám hrozne dynamický a nerežimový život. dve (zatiaľ) nepravidelné roboty, pri ktorých sa deň vopred, prípadne v ten deň dozviem, že teda nejdem/idem tam, spánok niekedy ani neviem, čo je, radšej uprednostním čas strávený s blízkymi ľuďmi za cenu nevyspatosti.
ale na druhej strane zbožňujem čas strávený v mojej izbe, medzi mojimi vecami, v pokoji, v samote. a veľmi mi záleží na tom, kde spím. pokiaľ je to opakovane v mne neznámom prostredí, pociťujem nekomfort.
a milujem zmeny! posúvajú ma ďalej.
aj preto mám dojem, že sa tento rok isto budem ešte sťahovať.
aj čo sa bytu týka, aj čo sa zamestnaní týka.
cítim sa staticky, ale chcela by som to zmeniť a konečne bývať aj niekde inde a nie len slovensko a česko ... uvidíme či sa podarí no
Väčšinu casu travim v Brne a okolie ma síce zaujima, ale nechce sa mi tam chodit niekam samej, tak akurat v lete turistiky boli a inak cez rok len centrum a intrak, škola, brigada sere ma to... ze tu uz byvam 4 rok a nepoznam to tu az ťak ...
noo tak rozne, dva roky som dochadzala z BA do Viedne do skoly, prvy rok to bol taky klidek pohodka lebo som ziadne ine starosti okrem toho nemala, takze dost casu som travila aj doma, druhy rok som popri tom zacala mat aj skolu v BA a robotu, takze som vkuse niekde pendlovala a teraz ked sa nad tym tak zamyslam, neviem vobec ako somto vsetko casovo zvladala takze dalo by sa povedat ze celkom dynamicky, a teraz uz mesiac a pol som na Erasme daaaleko daleko prec, prvy mesiac mi vobec nic nechybalo, teraz sa to trochu zmenilo, ale nie je to smutok ani nespokojnost, len som si uvedomila ako sa tesim na vlastnu izbicku, domcek, zahradku, maminku, pohodlie, vsetko a zacnem si snad vsetko viac vazit po prichode
a som taka rozdvojena osobnost v tomto asi, lebo na jednom mieste (doma) neobsenim moc ale zas obcas tuzim po takej domacej pohode a nicnerobeni len vysedavani doma cely den
presúvam sa pravideľne medzi 4 miestami do školy chodím do jedného mesta, počas týždňa bývam v jednej dedine, cez víkendy bývam v druhej dedine, a občas ešte chodím na víkendy k frajerovi - čiže do tretej dediny (robím si srandu - mesta )
čiže úplne každý jeden deň cestujem vlakom, niektoré dni aj dvomi-tromi rôznymi vlakmi (začínam to tak trochu nenávidieť ) ale asi by som aj tak nechcela bývať v meste, v ktorom študujem NIKDY!
nemam moc rada zmeny, resp. vobec teraz som bola donutena s aprestahovat, ale zatial to hodnotim pozitivne. a vacsinou chodim BA - Trnava a s frajerom casto hocikam chodime cize polostaticky, polodynamicky . (po dynamickej casti vzdy potrebujem chvilu staticekej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nedoma nie som casto, chodim sem aspon prespat ked uz nic
samo o sebe, chcem spoznať čo najviac ľudí, zažiť toho čo najviac. ale keďže nemám ešte vek na to, moje možnosti sú trochu obmedzené. Aj tak sa snažím najviac ako sa dá.
Čím menej som doma, tým lepšie. Nehovoriac o tom, že s rodičmi nemám dobrý vzťah (respektíve až taký dobrý vzťah), takže nepotrebujem cítiť ani mamku ani nič iné
Keď som DOMA tu behám stále niekde...
Mám extra dynamický život aktuálne. Neviem kde mi hlava stojí a neviem ani ktorá posteľ je tá moja milovaná. Dokonca ani neviem či som ten život chcela až takýto... Nehovoriac o tom že od októbra sa to ešte " zhorší "
Okolie mám ako tak pobehané, ale stále sa snažím objavovať krásy a zaujímavosti Slovenska počas víkendových výletíkov.
K spokojnosti potrebujem spoločnosť a nezáleží či sme sa v ten deň stretli prvýkrát alebo sa poznáme od škôlky pokiaľ to nie je na dlhšiu dobu (cca 3+ mesiace, vtedy už mi noví známi nestačia). Zatiaľ na svoju úplnú spokojnosť na dlhšie obdobie potrebujem aj svoje typické aktivity a ľudí, ale z rodiny asi len pesos a mačúch A vedieť, že ostatní sú ok.
keď som doma tak svoj čas väčšinou trávim doma a tak 1-2 krát do týždňa idem s kamarátkami von
keď som v meste, tak to väčšinou len v škole plus obchod, knižnica a zastávka
nikdy nechodievam do krčiem alebo tak napr. opiť sa v piatok na party
rada by som viac chodila na výlety, spoznať iné mestá, pamätihodnosti a na turistiku či do divadla
a aj inak mám hrozne dynamický a nerežimový život. dve (zatiaľ) nepravidelné roboty, pri ktorých sa deň vopred, prípadne v ten deň dozviem, že teda nejdem/idem tam, spánok niekedy ani neviem, čo je, radšej uprednostním čas strávený s blízkymi ľuďmi za cenu nevyspatosti.
ale na druhej strane zbožňujem čas strávený v mojej izbe, medzi mojimi vecami, v pokoji, v samote. a veľmi mi záleží na tom, kde spím. pokiaľ je to opakovane v mne neznámom prostredí, pociťujem nekomfort.
a milujem zmeny! posúvajú ma ďalej.
aj preto mám dojem, že sa tento rok isto budem ešte sťahovať.
aj čo sa bytu týka, aj čo sa zamestnaní týka.
Väčšinu casu travim v Brne a okolie ma síce zaujima, ale nechce sa mi tam chodit niekam samej, tak akurat v lete turistiky boli a inak cez rok len centrum a intrak, škola, brigada sere ma to... ze tu uz byvam 4 rok a nepoznam to tu az ťak ...
a som taka rozdvojena osobnost v tomto asi, lebo na jednom mieste (doma) neobsenim moc ale zas obcas tuzim po takej domacej pohode a nicnerobeni len vysedavani doma cely den
čiže úplne každý jeden deň cestujem vlakom, niektoré dni aj dvomi-tromi rôznymi vlakmi (začínam to tak trochu nenávidieť ) ale asi by som aj tak nechcela bývať v meste, v ktorom študujem NIKDY!