isto sa to tu uz riesilo, len som nedavala velky pozor...a stale mi to teda nie je jasne, podla coho sa tie statusy uzivatela urcuju....!! nemam ziaden...
neboj ocvhilu budes mat..a asi aj dneska..a urcuju sa na zaklade navstevnosti tvojej webky..cize bud aktivna a budes mat vyssie statusy..a statusy suvisia aj s tajnym cislom kere mas pod poctom prihlaseni ked si tam oznacis text
vlastne ani neviem na zaklade coho sa to meni... ale od viacerych veci to zavisi asi... tusim... si myslim... kua... nemala by som ja taketo veci vediet?
Spekacik - no hura, konecne viem ako si pozriet to tajne cislo...a to znamena kolko ludi si uz kliklo na moju webku? Alebo kolko krat a je jedno, ze to boli aj ti isti ludia?
zvysuje sa ti na zaklade navstevnosti tvojej webky a moznoze aj niecoho ineho..ale niekedy ked si ma kukne 10ludi sa mi nezvysi ani o jedno a nekedy ked si ma 3ludia kuknu sa mi zvysi napr o 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ah jaj... dneska som zla
vlastne ani neviem na zaklade coho sa to meni... ale od viacerych veci to zavisi asi... tusim... si myslim... kua... nemala by som ja taketo veci vediet?
cize CELKOVA aktivita na birdze, plus charizma a popularita(ci v dobrom alebo zlom).
Ta hned degradujem, ty velka hviezda, ked sa ti nieco nepaci
takze ty si system co rozoznava charizmu?
len potom akoze nechapem, preco nie som prva