chcela by som sa opytať, kedy sa už považuje pitie alkoholu za opilosť, čo je ťažký hriech.. ako presne by som to vedela rozpoznať, keď som vypila pár, ale som len cítila že som niečo vypila, alebo až neviem chodiť a blá...
Na birmovaneckých náukach nám kňazi povedali, že vypiť si pár pohárikov hriech není, že to predsa patrí k životu. A aj keď sa opiješ, nemyslím si, že je to hriech. Až keď je z teba alkoholik, až vtedy to hriech je. Takže sa nespíjaj dennodenne a všetko bude v poriadku.
mne minule farár hovoril, že keď len pijem, tak je to v pohode, ale keď sa mi už motká hlava, a som opitá, tak to je hriech, ale keď len cítim, že som pila, a a mini motkanie hlavy? to mám tiež považovať za hriech?
@estrella neboj, nie je to nic zle, ani hriech hriech by to uz bol, keby si sa opila pod obraz bozi teda tak, ze by si o sebe nevedela a by to bolo zle... nie je nic na tom si vypit aj do motania hlavy Ved som sa neraz opil aj s nasim dekanom byvalym
Predsa len, knazi na omsi tiez piju prave vino pri omsi
stav opitosti nadobudas, ked zacinas robit veci, ktore by si triezva nerobila. pokial sa vies ovladat a mas sebakontrolu, tak sa pitia alkoholu nemusis obavat.
@estrella Podlamna je zbytocne hladat presnu hranicu lebo neexistuje, to proste musis ty sama vediet podla toho, co ti povie svedomie. Ked mas pocit, ze uz si mala dost a zacina sa ti trochu tocit hlava tak dalej nepi... ...alebo nepi vobec a nemusis si davat pozor .
@estrella kolko mas rokov ked sa pytas na taketo hovadiny ? alebo si fake ? no neviem ale podla mna je hriech ked clovek v stave opitosti robi zle veci a hlavne nasilne .... aj ked ja nejake krestanstvo moc neuznavam ale ked sa clovek chce bit a podobne veci robit tak to je zle .... uz aj ja som par krat porozbijal nieco a je mi to velmi luto ale este horsie je ked ta niekto zmlati ked je opity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Z dievčenskej strany je pre mňa opilosť keď je povoľnejšia,poprípade sa motá to je mi už riadne nechutné ...
Predsa len, knazi na omsi tiez piju prave vino pri omsi
inak slovo hriechoch je super
@burble zožeň si mail na ňu a pochváľ ju pokojne
heh, ja si to obkecám o tom hriechu o pití, ty si zas uží @19 .....filip
0. nepitie (1-2 pivá, pohárik vína)
1. pripitie sa (menšie zábrany, veselosť)
2. opitie sa (hlučná zábava, preceňovanie svojich schopností a šarmu)
3. ožratie sa (problémy s motorikou a vyjadrovaním sa)
A keby si nebola žena a hrešila by si trošičku viac, mohol by z teba byť aj úspešný arcibiskup.
Asi aj ja som kokot.