Vacsinou sa mi stavalo, ze zeny, s ktorymi som si nerozumel, ma pritahovali najviac. Z toho vznikol aj moj sucasny vztah. Povodne sme sa uplne nemali radi a az neznasali, casom sme sa skamaratili a nakoniec sme boli spolu. Okrem nej som mal v zivote zatial len jedno dievca, ktore som bral ako najlepsieho priatela ale tu som vnimal ako sestru a nepritahovala ma.
@5 neee
že málokedy sa mi stane, že si s niekým rozumiem, číselne to vyjadrime ako 3/10
málokedy sa mi stane, že ma niekto priťahuje, číselne to vyjadrime ako 1/10
no a situácia, že si s niekým rozumiem a zároveň ma priťahuje sa stane tak pri štvrť človeku z desiatich
ja nevylučujme, že ak si rozumieme, mohli by sme byť aj niečo viac...avšak prednedávnom si natrafila na takého, ktorý toto oddeľuje a je pre neho smerodajný prvý dojem na prvom rande, avšak povahovo si sedíme na 99,9 %
@echoechoecho boli sme uplne odlisne osobnosti, s uplne ale uplne inymi zaujmami, okruhom znamych atd.
raz vecer mi napisala, ci nemoze ist s nami, ze zas bude sediet doma, tak som povedal nech pride, zacal som na nu vplyvat svojim nezamenitelnym sarmom a bolo to.
Len veľmi ťažko by som našiel takú babu ktorá by sa venovala tomu čo ja. Preto sa vždy snažím prispôsobiť a vo všetkom čo robí ona nájsť niečo čo by ma mohlo baviť : )
Ak si rozumieme ale nepáči sa mi tak ona sa zamiluje do mna a potom je problém. A zase ked ona sa páči mne tak dopadne to tak že sa dáme do kopy a po čase povie že nič necíti, že by ma chcela mať zase ako kamaráta.. :ehm:
@obliviate Na to si prečítaj toto, síce to je trošku dlhšie, ale pointa tam je:
,Čo je to láska?", spýtal sa študent
učiteľa. Učiteľ odpovedal: " Aby
som ti mohol odpovedať na tvoju
otázku, choď na pole s obilím,
vyber si pre teba najkrajší a
najväčší klások pšenice a vráť sa
späť. Ale podmienka je, že cez
pole môžeš prejsť iba jeden krát,
nemôžeš sa vrátiť späť na jeho
začiatok." Študent išiel na pole,
prešiel prvý rad, uvidel krásny
veľký klások, ale povedal si: "
Pôjdem ďalej, možno nájdem ešte
krajší." Išiel ďalej, uvidel ďalší
krásny klások a opäť si povedal:
"Ďalej možno nájdem ešte krajší a
lepší." Keď prešiel viac než
polovicu poľa, začal si
uvedomovať, že klásky obilia nie
sú také veľké, ako boli tamtie,
ktoré videl na začiatku. Uvedomil
si, že premárnil šancu si ich vziať
a veľmi to ľutoval. Keď prešiel
celé pole, vrátil sa za učiteľom s
prázdnymi rukami. Učiteľ mu
povedal: " Toto je láska. Človek
stále hľadá niečo lepšie, a až keď
je neskoro, zistí, že to čo hľadal je
nenávratne preč."
Toľko estrogénu som teraz schytal, že si idem pozrieť The walking dead.
Veľakrát sa stane to, čo je v 6. možnosti, ale predsa nemôžem povedať že vždy, mám pár kamošov ktorí ma vôbec nepriťahujú, ale zase oni sú aj povahovo iní ako ja, len si jednoducho rozumieme. A keď príde niekto, s kým si rozumiem a je aj povahovo taký že si s ním viem predstaviť vzťah, tak sa, samozrejme, zaľúbim
@gibi nepochopil si ma. Ja nehladam dokonalost to by som musela byt dokonala aj ja. Len niekoho kto sa mi bude pacit aspon trocha aj vyzorovo nie len povahovo lebo bez toho to nejde.
Väčšinou ak si s niekym rozumiem na intelektuálnej úrovni, tak ma aj priťahuje. Ak si s niekym rozumiem na emocionálnej úrovni alebo zdielame záujmy, neznamená to že ma automaticky aj priťahuje
Praveze ja sa namotam vzdy na kamosku, s ktorou si velmi, ale fakt velmi rozumiem. Mal som pekne spoluziacky, ale tie ma vobec nepritahovali, lebo sme neboli "na rovnakej vlne". I ked musim uznat, ze boli fakt pekne, ale nic som necitil. Na druhej strane, mal som raz kamosku, ktora nebola az taka pekna, ale mne sa praveze dost pacilo to, ze nie je super krasna, ale proste obycajna vzhladom, ale zato povahou sme si uplne sadli. Nahjorsie vsak bolo, ze ona bola presny opak mna Ju pritahovali muzi, s ktorymi si nerozumela, ale boli pekni. Zaujimave, ze okrem toho sme si vo vsetkom ostatnom rozumeli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mal by som tuším menej vitamínov papať
že málokedy sa mi stane, že si s niekým rozumiem, číselne to vyjadrime ako 3/10
málokedy sa mi stane, že ma niekto priťahuje, číselne to vyjadrime ako 1/10
no a situácia, že si s niekým rozumiem a zároveň ma priťahuje sa stane tak pri štvrť človeku z desiatich
raz vecer mi napisala, ci nemoze ist s nami, ze zas bude sediet doma, tak som povedal nech pride, zacal som na nu vplyvat svojim nezamenitelnym sarmom a bolo to.
Len veľmi ťažko by som našiel takú babu ktorá by sa venovala tomu čo ja. Preto sa vždy snažím prispôsobiť a vo všetkom čo robí ona nájsť niečo čo by ma mohlo baviť : )
To ze by som niekoho nasla co by sa mi aj vyzorovo aj povahovo pacil sa mi nestalo.
No a to je dôvod preco nikoho nemam
Ked si clovek hlada niekoho na "cely" zivot tak musi byt vyberavy a ja niesom ani na kratkodobe ani na plytke vztahy.
,Čo je to láska?", spýtal sa študent
učiteľa. Učiteľ odpovedal: " Aby
som ti mohol odpovedať na tvoju
otázku, choď na pole s obilím,
vyber si pre teba najkrajší a
najväčší klások pšenice a vráť sa
späť. Ale podmienka je, že cez
pole môžeš prejsť iba jeden krát,
nemôžeš sa vrátiť späť na jeho
začiatok." Študent išiel na pole,
prešiel prvý rad, uvidel krásny
veľký klások, ale povedal si: "
Pôjdem ďalej, možno nájdem ešte
krajší." Išiel ďalej, uvidel ďalší
krásny klások a opäť si povedal:
"Ďalej možno nájdem ešte krajší a
lepší." Keď prešiel viac než
polovicu poľa, začal si
uvedomovať, že klásky obilia nie
sú také veľké, ako boli tamtie,
ktoré videl na začiatku. Uvedomil
si, že premárnil šancu si ich vziať
a veľmi to ľutoval. Keď prešiel
celé pole, vrátil sa za učiteľom s
prázdnymi rukami. Učiteľ mu
povedal: " Toto je láska. Človek
stále hľadá niečo lepšie, a až keď
je neskoro, zistí, že to čo hľadal je
nenávratne preč."
Toľko estrogénu som teraz schytal, že si idem pozrieť The walking dead.