chlapov delím zo zásdy iba na tých, ktorým by som dala a ktorým nie. s tými, ktorými nechcem spať, sa ani nerozprávam, je to úplne zbytočné, aj tak si chcú všetcia len zašukať.
@Husky pozri si kolko bab sa vyjadrilo kladne k otazke, takze si nemyslim,ze je velky rozdiel medzi muzmi a zenami v tomto i ked zeny to veeeelmi rady o nas tvrdia. Teraz vysla pravda von a som rad,ze je to tak
stáva ale mne sa to stalo napriklad len raz za život=D slovenský chlapci nikdy nie su naky dokonaly..=oD a ked tak su zadany.@Majusniiq ...zapamataj si ze chlapci chcu vacsinou vzdy .,aj ked je baba skareda..a nemozes sa takto podcenovat..urcite na sebe najdes nieco pekne nemam pravdu?mne sa nepacia moje vlasy nekedy a poviem si juu mat tak hentej vlasy=Dale zasa mam ine pekne veci na sebe chapeš?=Dtak hlava hore..a trošku viacej sebavedomia by nezaskodilo.
preboha ,jaka tema DDDDDDDDD to by ma ani len nenapadlo v zivote povedat !!!!!kriste pane ,a co ked je pekny ????co akoze ja mam robit ???mam sa "poskladat " ????..hahah to nehrozi ...moja jedna kamoska vravi ine slovne spojenie na krasneho chalana ,ale to nebudem radsej prezentovat
@klaudiqaaa ale netrep, tolko krasavcov je v KE, ze keby si ich videla v zastupe, ani si nevies vybrat Mas nejaku tendenciu zhadzovat Kosice a Slovensko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale snazim sa to obmedzovat
ked to raz pochopis, mozno si aj najdes frajerku
chlapov delím zo zásdy iba na tých, ktorým by som dala a ktorým nie. s tými, ktorými nechcem spať, sa ani nerozprávam, je to úplne zbytočné, aj tak si chcú všetcia len zašukať.
ale, co ja viem, mozno si to obcas aj poviem
zvlastne ze vacsina zien je prave taka ako muzi, mas to aj vo vysledkoch, aspon vidim ze ty sa v dievcatach vyznas DD
tak si tam mala daj smajla
to ti len chceli urobit radost ty trotel
@transplantovana @27
niekto proste nema na to bunky, co ti poviem
Ale cigaretu dám (niekedy)
postupujem chronologicky k tej najprestížnejšej.
-tomu by som dala hocikedy
-na toho by som hneď teraz skočila, keby sa na mňa čo i len pozrel
-tomu by som dovolila aj análny sex
a preto mám tendenciu zhadzovať Košice a vpodstate celé Slovensko, lebo mi tu všetko lezie na nervy.. Nemôžem si pomôcť, proste to tu neznášam...
@pernik No ani nie Ani si nepamätám kedy sme sa naposledy videli