cafko..mno jha somsa vcera rozpravala z kamsokou..a bavilismesa o smrti..a vravela mi ze pretym ako jej zomrel dedk..tak sa jej aj jej mamine..snival ten isty sen..rpste ze jej dedko zomrel..a ze ju necely pustit zo skoly...a jej maminu z roboty na pohreb
jaj,mno myslis take sny, ano stava sa to realitou,vsetko co nieco symbolizuje,teda ako myslim povery,tak ano, vecsinou sa to stava realitou, mame to osvedcene..ale ak myslis ine sny,pr. ze o niekom snivas al. o niecom, tak tie sa nikdy nestavaju realitou..
@Murderdolls1 sen Tvojej priateľky nesplňa ani normu synchronicity. Čo je náhoda za zvláštných okolností. Teória synchronicity bola vyslovena psychiatrom C.G.Jungom.
Ak sa Tvojej priateľke snívala smrť dedka, má pravdu @holyknight , že ide o súhru náhod. Sny sú fázou plytkého spánku, keď je zmyslové vnímanie vo fáze medzi spánkom a bdením. Takto môžu vznikať sny. Zvyčajne je vnímanie v takomto stave len zriedkavo, tak preto je reálny sen zriedkavosťou. Tvoja priateľka mohla skrátka myslieť nad tématikou smrti, možno na túto tému hovorila aj ds inými, takže jej mohlatáto téma zostať v podvedomí.A spojitosť s dedkom? Môže isť čisto len a len o náhodné spojenie.
@Murderdolls1 bolo by lepšie zistiť, či Tvojej priateľky dedko nebol nejako chorý, alebo náchylný k srdcovým ochoreniam. Ak by sa liečil na srdce, potom by sa to hádam aj dalo vysvetliť...
ja si myslím že to je skôr to čo chceme aby sa stalo... napr dneska sa mi snívalo že som si tesne pred stužkovou našiel partnerku a potom bolo všetko ako som si to predstavoval a zajímavé že som jej vylial srdce na jednom mieste kde som párkrát aj ozaj bol... mala také kučeravé vlásky.. ? nieje to niekto tu ? žeby to bolo osud.... rád by som bol keby sa to splní
Mne sa snivalo ze som prestupila na inu skolu a bolo to tam hrozne,no a o par mesiacov som uz bola prestupena---a je to tam na pi. svedomie ma upozornovalo..ale co uz
uvedomte si, že v piebehu celého dňa urobíte viac ako milion rôznych činností, prečo si myslíte, že by nemala byť pravdepodobnosť splnenia sna dosť vysoká?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ak sa Tvojej priateľke snívala smrť dedka, má pravdu @holyknight , že ide o súhru náhod. Sny sú fázou plytkého spánku, keď je zmyslové vnímanie vo fáze medzi spánkom a bdením. Takto môžu vznikať sny. Zvyčajne je vnímanie v takomto stave len zriedkavo, tak preto je reálny sen zriedkavosťou. Tvoja priateľka mohla skrátka myslieť nad tématikou smrti, možno na túto tému hovorila aj ds inými, takže jej mohlatáto téma zostať v podvedomí.A spojitosť s dedkom? Môže isť čisto len a len o náhodné spojenie.
@Murderdolls1 bolo by lepšie zistiť, či Tvojej priateľky dedko nebol nejako chorý, alebo náchylný k srdcovým ochoreniam. Ak by sa liečil na srdce, potom by sa to hádam aj dalo vysvetliť...
uvedomte si, že v piebehu celého dňa urobíte viac ako milion rôznych činností, prečo si myslíte, že by nemala byť pravdepodobnosť splnenia sna dosť vysoká?